• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    miso pasta - sakra to je tolik legrace za vlastně tak prim peníze!
    proč jsem na to nepřišel dřív taková dobrota! sklenici mám asi půl roku už
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Posílal jsem, podporoval jsem, bohužel končí.

MARASAN
    MARASAN --- ---
    to je jako bys chtel na nocard pomalu občanku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Srabi? Jako že by riskovali o ISIC přijít kvůli porušení podmínek nebo že někdo zneužije jejich osobní údaje? Jo, to jsou fakt srabi...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: Fotku na online portálech nezadáváš, to jméno koukám někde jo no…

Srabi jsou to :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Protože ISIC je na jméno a fotku?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Proč není na nocard.cz ISIC?
    MAKII
    MAKII --- ---
    MARASAN: Existuje místo, kde by takhle byla Sphere card?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KOPRETKA: TGTG má v některých případech dynamické ceny, takže se stane, že TGTG u Sisters je 69 za 4 chlebíčky (ale začíná na 99) a u Nesnězena 79 za 3 chlebíčky (má pevné ceny). Obojí je fajn cena.
    Jinde jsem ze stejného podniku nebrala.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MOIRAIN: hele a rozdíl mezi těmi dvěmi aplikacemi? Já jsem našla zatím, jen dva podniky, které jsou na obou aplikacích... A zatím jsem našla rozdíl 10,- Kč.. a on je rozdíl i v poměru obsahu? Podle toho z jaké aplikace bereš??
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KOPRETKA: samozřejmě, že na ty recenze koukám taky, to neznamená, že se někdy něco nepovede, naposledy mi u Sisters, kdy jsem měla balíček TGTG, který má mít 4 chlebíčky, patrně dostala krabičku připravenou pro Nesnězeno, kde jsou chlebíčky 3

nebo jsem dostala suši co o 100 původní ceny nesplňovalo hodnotu

nebo nějaká lama zabalila jídlo úplně debilně (to byly dvě tvarohové pomazánky neurčité chuti)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MOIRAIN: tak já dost než objednám, koukám na recenze.. a když jsem spokojená, tak pak beru pravidelně.. většinou málo kdy zkusím něco nového..)) takže krom jedné z bio obchodu, mám zatím jen samé dobré zkušenosti. Kytky jsem teda ještě neobjednávala, ale až budu potřebovat nějakou velikou kytici, tak to tam taky zkusím..
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    začlo to před týdnem...

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KOPRETKA: jo, používám pravidelně, naprosto většinou fajn až super, sem tam dost meh až průser, ale průser ve smyslu špatná kvalita nebo nesplněná hodnota jídla se dá reklamovat
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KULA: ja zatím vyzkoušeno jen na podniky na ipaku a za mně spokojenost.. ale kdysi jsem nějaký bio obchod zkoušela. Měli balíček na Pankráci a budějovické a jedno bylo super, druhé fakt ostuda..
    KULA
    KULA --- ---
    KOPRETKA: Nesnězeno mám už asi 5 let. Různě po Praze jsem ho používal a je to vždy o podniku. Např. Starbucks na Zličíně u Ikea, tam je toho tolik, že jsem to rozdával v práci. Starbucks v Metropoli na Zličíně, ten byl zase podvyživený až běda. Teď mám v okolí 2 pekárny. Jedna tam pouští bomby, druhá kyselé a tvrdé koblihy. Občas jsem s nimi řešil, že obchod byl zavřený atd, vždy mě vycashovali zpět a dali nějaký ten kupónek navíc.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jo a měla jsem to na půl s dcerou a já svoji porcí nesnědla.. což není nic moc neobvyklého i mně..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jo poprvé z toho too good, jinak běžně objednám z pekáren a syraren na ipaku, ale z toho nesnezeno..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Hele já se zeptám, ty aplikace jako je nesnezeno a too good to go znáte??
    Ja včera poprvé vyzkoušela snídani (vyzvednutí mezi 11a 13) v hotelu na ipaku. Za 125 jsme měli 3 párečky, míchaný vajíčka fakt hodně, nějaký okurky, rajče, několik druhů sýrů a salámu. Max dva kusy od druhu. Pečivo: tři malé koláčky, jedna velká bageta (když to sečtu) a pak, bluma, mandarinka, jablko.
    Hned vedle mají hotel, který to má dokonce za 99,- ale to jsem ještě nezkusila..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Víkendovej úlovek z Makra, když byl našinec línej dělat snídani a beztak bylo potřeba potrénovat na pondělí.

Baleno v ochranné atmosféře, takže střevních potíží se nebojíme :D

/ty s herkulesem stály za prd, ale jinak spokojenost/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam