• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vstupenky do muzea lega v Praze se slevou 30%, kod leto30 je prodlouzen do 30.9.
    Zaroven jsou nejake slevy na online vstupenky a deti do 3 let zdarma, takze za rodinu 2+2 plus 1 dite do 3 let zdarma jsem zaplatila necelych 600 a vstupenky plati rok. Za me cajk. Uz jsme tam pred lety byli, neni to neco uplne wow, ale jestli mate doma lego maniaky, tak na obdobi, kdy bude venku hnusne a zima se to hodi. :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GEISHA: joo, ja mam ted na mrazaku asi 8 kurat musime to vyjidat taky:D
    GEISHA
    GEISHA --- ---
    GREGI: přesně... pravidelně beru bio maso v lidlu/albertu ve slevě v ten den, kdy má jakože procházet, naházím do mrazáku a další třeba měsíc mám vystaráno
    GREGI
    GREGI --- ---
    XARGH: treba tvaroh vydrzi v lednici mesic dva bez problemu po datu expirace:) Byl "vynalezenej" prave proto aby vydrzel hodne dlouho oproti mleku... U spousty produktu je to opravdu jen datum minimalni spotreby ne realnyho zkazeni:) Treba v lidlu vim ze kdyz koupim maso v 60% sleve tak do druhyho dne uolne v klidu v lednici vydrzi, maj tam ty data spotreby dost na jistotu. Az na ryby... :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    SLANINKA: hledej pres srovnavac. Ja kdyz poslal vypoved tak mi stavajici dodavatel nabidnul 20% slevu oproti ceniku:)
    XARGH
    XARGH --- ---
    hle, GURU! :D

Chytrá kuchyně – udržitelně, efektivně, bez plýtvání - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/rady-a-navody/chytra-kuchyne-udrzitelne-efektivne-bez-plytvani

+ kucharka http://www.chudymesic.cz/recepty/
    MUXX
    MUXX --- ---
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    ahoj, byl by prosím někdo ochotný mi poradit s nabídkou od PRE? :) dorazila mi do e-mailu nabídka na tarif PRE PROUD PRÉMIE s fixací do 6/2027 a jendorázovou slevou 4000 CZK do první faktury. podmínky viz obrázek. aktuálně mám tarif PRE PROUD KLASIK viz druhý obrázek. nejsem z toho moc moudrý a nevím, jestli se mi to vyplatí. nebo bych snad měl zvažovat úplnou změnu distributora? :) odběr máme cca 1100-1200 kWh/rok. díky předem za jakýkoliv názor, kdyby bylo potřeba cokoliv doplnit, rád doplním :))

Sn-mek-obrazovky-2025-08-05-130443

Sn-mek-obrazovky-2025-08-05-130453
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KAJJAK: ja to beru jako prevenci. :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    POZITRON: da se to brat jako prevence i kdyz nemam zadne potize? nebo to je na neco konkretniho?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jestli uzivate nekdo klokana, v drmax ve vyprodeji 60+60 tobolek za 150. Expirace 10/2025, ale u te expirace bude jednak velka rezerva a druhak se tomu nemuze nic stat. Par mesicu po expiraci rozhodne ne. Takze ja jsem vzala bez vycitek 2 baleni pro sebe a 2 baleni pro manzela.
    https://www.drmax.cz/klokan-cps-60-60-zdarma-vanoce-2016?gad_source=1&gad_campaignid=12493396522&gbraid=0AAAAADQWgQxKLKl7yEsco7tt_e9N7ylIq
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ONDRAT: tak jsem to nemyslela, kdo chce, tak at napise do posty
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FRENNET: Tak "keep your secrets", nevadí, já jen, že tady se kolenovrtuje.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ONDRAT: je to od byvaleho kolegy, lokace jizni morava - Brno.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FRENNET: tak se poděl o zdroj, protože 1000,- za 5l velmi kvalitního oleje z Řecka je skvělý, troufám si říct dokonce nepřekonatelný poměr cena/výkon.

70eur je 1750,-
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ONDRAT: no at si nakaslou, mam kazdy rok 5l olivace z male domaci produkce a vychazi plechovka na 70e, bez akce.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONDRAT: To už vážně přehánějí!

Speciální víkendová akce 2x5l prémiového řeckého extra panenského olivového oleje jen za 1990,- Kč!
    GREGI
    GREGI --- ---
    NOISEGATE: jeste dojizdim bewit, druhej dosel jinej nez prvni:) je to random.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam