• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    je to všude a "vtipný" je, že v sekáči to je dražší, než na tom sheinu:-((
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VESINA: je to všude, třeba na vinted představuje shein tak 80 procent nabídky, bych řekla. Ale tam se dá filtrovat, žejo.
    VESINA
    VESINA --- ---
    Ta záplava hadrů z Shein, to je teď všude? Oběhla jsem dnes Genesis a TH v centru Prahy a je to fakt hrůza.
    Na druhou stranu se mi podařilo ulovit krásný sako Hugo Boss, 70 % vlna, 30 % hedvábí za 120 korun.
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví o nějakém second handu / hrabárně s pracovním oblečením v Brně nebo okolí.
    Kdysi jsem na něco takového narazil v Kolíně a tenkrát tam našel pár fajn kousků do práce.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: jdi s tim tri tecky nekam :D ja si snad nekdy udelam vylet, tohle je proste sileny, v Praze takovy *racky ze to nelze rict a pak pridjes Ty s timhle ... kruci pisek! :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já ten libochovický sekáč miluju.
    Svetr s kapucí. Falconeri, 100 % kašmír. V perfektním stavu.
    30,-
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Textile house v Jablonci mě hodně potěšil. Dva kašmírové svetry, jeden půl vlna a půl kašmír, jeden čistá vlna, jedno sako Ralph Lauren vlna kašmír. To a jeden z nich je pro kamarádku, protože jsou to Ska :D
    REONA
    REONA --- ---
    Díky za rady, balík je v Balíkovně.

MOIRAIN: Musím přiznat, že jsem mezi nákupem a dotazem jednoduše zapomněla, co jsem zvolila za dopravu a na Vinted nakupuji velice málo. Jak je člověk zmlsaný rychlou dopravou a prodávající odeslala také velice rychle, tak jsem akorát zbytečně panikařila.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    REONA: Z Polska to doručuje buď Balíkovna nebo Zásilkovna, podle toho, co sis vybrala při placení.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REONA: Ne. Od notifikace orlenu, ze opustilo Orlen, tejden ticho.
    REONA
    REONA --- ---
    Aha, tak přeci jen update, teď tam vidím “na cestě z třídícího centra” s dnešním datem.
    REONA
    REONA --- ---
    LUCIASHECK: A navazovalo to nějak časově normálně? Těch pět dní naprostého ticha mě dost znervózňuje…
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REONA: Prisla mi pak notifikace od balikovny
    REONA
    REONA --- ---
    Máte prosím někdo zkušenost, kdo na české straně doručuje balíky Orlen Paczka? Mám objednaný balík z Vinted, sledování končí u překročení hranic (v neděli…) a od té doby nic a nemám ani žádnou zprávu:-( na doručení je ještě čas, ale obsah by se mi hodil na víkend.
    Byla jsem se ptát na poště, ale tam na mé jméno nic nemají.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    IOM_NUKSO: Nebyl to nejaky vintage sekac? Stare obleceni miva obcas hrozny oder.
    ADD
    ADD --- ---
    BRUSINKA: Na facebooku je naléhavá zpráva, jen nevím, jak s převozem do Ostravy.
    Pomoc - povodně 2024 (dříve Pomoc Hodonínsku a Břeclavsku - tornádo 2021) | Dobrý den. Budeme rádi také za pomoc
    https://www.facebook.com/share/p/9eoTEXV1mVPvAPwd/
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MOUNTBATTEN: nene to fakt nebyla dezinfekce, ale podobny jako kdyz vytahnu ze skrine dlouho nenoseny triko (vyprane samozrejme, ale dlouho nevyttahnute).
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    To mi přijde, že je obvyklé v Textil House za plné ceny. Spousta toho stojí více než nové a shein ho dost zaplavuje:-(
    HANELA
    HANELA --- ---
    LUCIASHECK: asi už nejsou zdroje jako dřív.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RIMSAK: Casteji ted narazim na obycejny trika z HM za 250 nebo hadry z sheinu, nez na cokoliv jinyho. Spouste sekacu regulerne hrablo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam