• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    KULA
    KULA --- ---
    NAVARA: to bude ono, děkuji! Mě totiž zajímá, jestli by to šlo spářit s GROCY :))
    KULA
    KULA --- ---
    Před pár dny jsem na Nyxu zahlédl výřez z webu co porovnával ceny potravin v různých obchodních řetězcích, tuším že zrovna ukazoval, kde je nejlevnější Braník. Tabulka s cenama byla oranžovo-růžová jak z Excelu. Věděl by někdo z jakého webu jsem viděl daný výřez? Díky!!
    NEI
    NEI --- ---
    JINX: :))
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    NEI: odnést do Šatníku v Holešovické tržnici
    cizí šatstvo nikdo nechce, pokud není extra výjimečné, ale extra moc výjimečné a to ještě možná a za minimum peněz
    NEI
    NEI --- ---
    Ahoj, kde nejlépe v Praze prodat větší množství již nechtěného oblečení?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Včera jsem kriticky zhodnotil stav zásob a naznal, že kvůlivá soustředěný konzumaci salátu atp. nám začíná maličko přebejvat kváskovej chleba. Takže úkol zněl jasně – spotřebovat chleba!

    K snídani jsem udělal klasický komoušský chleby se smaženkou – krajíce pomazat hořčicí a na to vrznout usmaženou „omeletu“ z vajíčka, soli a trochy strouhanky. Výsledný dílo vkusně dozdobit kouskama okurky, cibule a případně sterilovaný kapie. Jo, bylo to tam! Vzpomínka na bufety pozdních osmdesátek věrně evokována, manželka i já spokojeni, pohoda.

    K večeři jsme vsadili na naprostou klasiku, tedy topinky s česnekem. K tomu na přikusování nakládaná zelenina a francouzský klobásky, ale bez těch by se člověk v pohodě obešel, protože ruku na srdce – když máš topinky a česnek, máš vlastně všechno.

    (foto ilustrační)

    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Dneska v Tescu na Edenu ve slevneny sekci s brzkou expiraci krasny antipasti, olivy, syry, hummusy a spousta dalsich takovych veci za hubicku. Bylo toho tam hodne. Sice jsem tam sla pro prosecco a nejaky drobnosti, ale tohle jsem tam nemohla nechat:)))
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Nejsem si jistá, jestli tu někdy padlo https://nesnezeno.eco/2023/07/11/jak-funguje-nesnezeno/
    Dříve mě to docela živilo ( a to jsem v jídle dost vybíravá). Teď už se ve městě moc nepohybuju, sle kamarádka z Vršovic si to opět pochvaluje.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Já už tašku dlouho nepotkal ale zato jsem teď viděl krabice na stejný způsob v Penny u kasy ale tam teda dávají opravdu jen odpad. Rajčata tekla skrz krabice ven a podobně .
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: Jo a červená řepa :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ha, my o vlku a v Lidlu tašky. Hladkolistá petrželka v květináči (už teda dost unavená), vanička baby špenátu, kelímek cherry rajčat, jedno velké rajče, tři banány, tři brambory, cibule a mandarinka, najs.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GEISHA: Já na Pankráci jednou náhodně, ale zrovna jsem měla čerstvě z Lidlu a přišla mi tam taková dost ošizená tehdy (byly poslední dvě).
    NEI
    NEI --- ---
    Vznesla jsem vedle v diskuzi tematický dotaz na sekáče v Praze.
    [NEI @ vohoz na dnesek]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já sem tam jo, ale u nás jsou vážně v náhodné časy.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Tak já na žádnou od výměny bedýnek za tašky nenarazila. Ani v Lidlu, ani v Albertu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Chceš říct tašky? U nás je má tak nějak náhodně, co zavedli tašky, tak jsem na ně nenarazila dvakrát ve stejný čas. Někdy potkám v šest, někdy v půl deváté...
    Jinak za 30 korun má nějaké takové bedýnky i Albert.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tuhle se mi poprvé podařilo narazit na bedýnku v Lidlu! Bylo to super, v bedýnce řapíkatý celer, cibule, brambory, dvě kaki, citrony. Všechno jsem využil.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NEI: nas LIDL kolem desate dopoledne. Mozna i jindy, ale potkavam takle. Plus teda duchodci se hned v sedm rano po otevreni vrhaji na slevnene vcerejsi pecivo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam