• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    NEI
    NEI --- ---
    V Textile Housu kousek od Strossmayerovo náměstí je vše za 25 korun.
    Uloveny super šaty.
    NEI
    NEI --- ---
    Extrémní držgrešle (2011) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/60512-extremni-drzgresle/prehled/
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    Conflicts with Loved Ones | Extreme Cheapskates | TLC
    https://youtu.be/WCSpOOr48ZI?si=Iht3yXTjbfqJ7FAJ

Znáte tenhle seriál o extrémních škudlilech? :D
    Některý ty věci, co ti lidi dělaj, mi přijdou ok. :)))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To by šlo.

EMDEE
    EMDEE --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    JONEZ1: Ja chodim na nakupy pul 8 cca nikde nikdo veci jeste nevyprodany a slevy vsude.
    GREGI
    GREGI --- ---
    CARLOZ: jj v 70 rozhodne ne... ale treba tunak v 25 je vzdycky v poho:)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    GREGI: rybu ve slevě nikdy nebrat 🙂
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    GREGI:: Díky. Na slevu 70% jsem ještě v LIDLu nikdy nenatrefil, ale je fakt, že chodím převážne ráno, takže ve slevě vidím krom akčního zboží jen pečivo z předchozího dne, což je občas taky fajn.
    GREGI
    GREGI --- ---
    JONEZ1: Maso na mrazak, hlivu a rajcata v akci za 20,-. Hliva a maso -70% sleva a druhej den to furt bylo uplne ok:) Maj tam ty data dost tight mi prijde. Zatim jen jednou se mi stalo ze ryba nebyla ok tak ty uz radsi ve sleve neberu.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    GREGI:: smím se zeptat, pro zajímavost, co jsi kupoval?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Dnesni podvecerni lidl:) Noice

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DOCKINEZ: jo, je to sport, občas se povede ulovit něco skvělýho, občas ne. a to mě vlastně taky baví, člověk aby se tam šel podívat s tím, že neví co si přinese :) to je jako dřív člověk chodil do hospody s tím, že tam třeba někoho potká.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PALEONTOLOG: U mě to není až taková nutnost jako

a) sport – prostě mě to baví

b) lakomost – radši ty ušetřený tisíce každej měsíc pošlu do akcií než abych živil nenažraný šmejdy

c) je to pro mě další způsob poznávání nových produktů a rozšiřování gastro obzorů. Díky slevovýmu koutu v Makru atd. jsem už objevil tolik skvělých věcí, že si tuhle radost nenechám vzít :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DOCKINEZ: ono už to není z mojí strany tak potřeba, jako bylo třeba před rokem, nahánět co nejlevnější věci, ale jakmile si člověk zvykne na poloviční ceny za německý zboží, tak už jako vážně neví, proč by chodil do normáního krámu, na normální jídlo za český ceny.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    U nás maj Vietnamci na tohle byznys – krám s různejma sejrama a uzeninama z Německa apod. Sušený hovězí maso 145 Kč za kilo apod.

Akorát už jsem se toho taky přežral :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TROJKA: z normiče jsem brával jamon serano za cenu mokrý šunky, ale jednak to už nemají a druhak jsem se toho přežral :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ: OK, dneska jsem na to narazil znovu a tentokrát vzal. Za pade 3 kg.

- celej řapíkatej celer
    - 4 hezký mrkve
    - kedlubna
    - 2 srdíčka salátu Little gem
    - 1 menší brambora :)
    - celkem asi 6 různých kapií: tlustomasé žluté i zelenobílé do leča
    - 2 jablka

Potud vše bez výhrad,

- asi 7 broskví. Ty byly objektivně v nejhorší kondici: nebyly shnilé, ale už místy otlačené, takže ve stavu „vykrájet a hned sníst“

Za 50 Kč každopádně krásná práce.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    DOCKINEZ: tak jsem si pro rajčata došel a dobrý , nikdo nepoznal , že jsem je kupoval a všichni se ptali , kde jsem je naškubal , páč byly na větvičce .. dík za tip!
    . .a dávám tip já - v Normě (nevím , esi v každé , ale v Holešovické tržnici ) maj takové ty nestandartní salámy a hlavně pršut za fakt třetinu ceny a dobrej , jen prostě třeba tlustější plátky nebo patky. .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam