• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NEI: Sám jsem nezkoušel, ale někde jsem četl o mapě. V rychlosti jsem nasel tohle
    dumpster diving praha | Mapotic
    https://www.mapotic.com/dumpster-diving-praha
    NEI
    NEI --- ---
    Nevěděl by někdo, kde se dá bufetit vyhozené třeba den prošlé jídlo, který supermarket?
    Chtěla bych to poprvé v životě zkusit.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    DOCKINEZ: 20 kg uz mi kvasí v sudu, zima bude dlouhá!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DOCKINEZ: se zelím souhlasím, s tím jde dělat věci!

tak to je ještě předchripková kachna, ne?
    v albertu mívají masa za friendly peníze, ale žena tento zdroj... nechci říct "zakázala", ale je to tak :]
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SCHWAB: Kachnu jsem koupil á 69,- Kč / kg v Albertu.

Ale zelí je stejně to nejlepší, zbytek je jenom příloha.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DOCKINEZ: zelí ti bude naprd kdyz nejsou husy/kachny!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Cena hlávkového zelí před sv. Martinem věru nepřipomíná drahotu <3

NEI
    NEI --- ---
    POZITRON: Cool!
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vcera Penny. :) Jablek je 3,3 kg. Sunky hodim do mrazaku a pujdou do zapecenych testovin.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    JINX: jj, uz si na to od te doby davam vetsi pozor. myslela jsem tehdy, ze to musela byt nejala extra naloz bakterii v tom zlevnenem kureti z penny, protoze se nam to stalo poprve a ze cim starsi maso, tedy maso ve sleve, tim vice namnozene bakterie, takhle jsem si to tehdy vysvetlila, ale nemusi to tak byt. kazdopadne od te doby je mi z masa ve sleve v penny proste trochu na bliti, ac na vine bylo spise me zachazeni s tim masem.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Penny zaradilo do sortimentu vlastni nesnezeno za 79. Vyhodou je, ze vidite, co v tech taskach je. Vcera jsem na to narazila poprve a obsah tasky za me uplne super.

MA747
    MA747 --- ---
    Náš Hlídač slev je na WhatsAppu, Telegramu a Threads. Teď už vám žádná akce neuteče – Živě.cz
    https://www.zive.cz/clanky/nas-hlidac-slev-je-na-whatsappu-telegramu-a-threads-ted-uz-vam-zadna-akce-neutece/sc-3-a-237498/default.aspx
    JINX
    JINX --- ---
    POZITRON: tyhle bakterie jsou zrádné v tom ze nestačí správná tepelná úprava masa, snadno se muzea nakazit tak, že špatně omyješ/vydezinfikuješ prkénko na kterém to kuře leželo a začneš na tom krájet zeleninu která se už nebude tepelně upravovat. Jo vim že tenhle případ není úplně ideální protože většina lidí ma prkénko na zeleninu a zvlášť na maso, ale ten princip k nákaze stačí. Sorry za OT ale když jsem kampylobakterie chytl tak jsem myslel že to nepřežiju...
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Ahoj, tohle je kod do Alzy na slevu 100Kc: 3aN43jD4k9p7Nq81fws Funguje, kdyz si nainstalujete jejich aplikaci a v ni provedete nakup. Pokud ji mate, staci odinstalovat a nainstalovat znova.
    GREGI
    GREGI --- ---
    POZITRON: proc zminujes penny teda? ty bakterie tam sou uplne normalne na kureti
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GREGI: pisu tam toto (= priznavam, ze za to muzu). :) presto ale doufam, ze maso kontaminovane temito bakteriemi neni uplny standard. snad.

GREGI
    GREGI --- ---
    POZITRON: Lidl do penny nechodim. Zajimavy obvinovat obchod ze spatne teplene upravy:D Ja kure vzdycky merim teplomerem aby bylo v jadru aspon na 75 a nechavam ho po upeceni jeste 10min odpocinout. Z pultu bych se bal vic, z toho vakua bylo vonave, imho dva dny v sobe melo v klidu, uz je ale nasolene, vykostene a na mrazaku:)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GREGI: Penny? tam nejmladsi syn vyhral (shodou okolnosti v den 1. narozrnin) ke zlevnenemu kurecimu masu pred casem ctyrdenni wellness pobyt v Thomayerce s kampylobakteriozou. (ano, moje chyba, zrejme pozrel nedostatecne tepelne upravene maso, ale i tak.)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NEI: tos udelala dobre, nikdo by se nemel nechat v praci vykoristovat. snad se za uplynulych 14 let neco zmenilo.

mame doma lego milovniky, petiletej je uplnej zavislak, v legu se doma brodime a kdyz je venku hnusne, tak tohle je pro nas vhodne misto k navsteve. a s cim vetsi slevou ve vstupenky koupi, tim mene majitel utrzi. :)
    NEI
    NEI --- ---
    POZITRON: Pracovala jsem tam (2011) a majitel (Miloš Křeček) byl hroznej pedantskej debil, kterej dával minimální mzdu.
    Jednoho dne jsem se v mánii nasrala a řekla mu že je debil a odešla. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam