• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: V Tescu mají někdy něco, co není hnusný? Co?
    NEI
    NEI --- ---
    Nejlepší a nejlevnější rajčata má jednoznačně dlouhodobě Albert.
    Zmiňuju to protože jsem si dneska výjimečně koupila ty cenově výhodné v Tescu a to se absolutně nedá žrát.
    Jsou tak moc špatný a některý z nich uvnitř zkažený aniž by to šlo poznat, že ty druhý asi povezu ostentativně vrátit.
    Jenže pomůžu tím něčemu? Asi ne.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Doporučuji co nejdříve řetězce bonVeno. Makro je stahuje a mají výprodej 50% slevy. A taky tady co jsem byla tak i 1+1 zdarma. Takže jsem za dvě Nescafé classic zaplatila 119,- a asi ještě při odchodu z práce se tam mrknu. Zahlédla jsem tam i kočičky granule a křupky do mléka..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NEI: v Penny jsem nedávno koupil za 16.
    NEI
    NEI --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Musím se přiznat, že mně poslední dobou baví Albert. Jezdím tam synovi pro bezlepkové pečivo a teď zrovna mají kozla 12 zdarma, když načteš aplikaci. Už jsem takhle dostala 50,- mínus z nákupu a kočičí maso.. ))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Včera úlovek krkovice za 42,- za kilo, to je jak v Polsku :)
    N_I
    N_I --- ---
    N_I: tunning - domácí kvašená zelenina dle lokálního receptu, tedy falešné kimchi přidat do miso polévky, přidat zhruba třetinku čínských nudlí, sezam semínko a je z toho úplně famozní polévka s jedním rohlíkem i oběd....
    N_I
    N_I --- ---
    miso pasta - sakra to je tolik legrace za vlastně tak prim peníze!
    proč jsem na to nepřišel dřív taková dobrota! sklenici mám asi půl roku už
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Posílal jsem, podporoval jsem, bohužel končí.

MARASAN
    MARASAN --- ---
    to je jako bys chtel na nocard pomalu občanku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Srabi? Jako že by riskovali o ISIC přijít kvůli porušení podmínek nebo že někdo zneužije jejich osobní údaje? Jo, to jsou fakt srabi...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: Fotku na online portálech nezadáváš, to jméno koukám někde jo no…

Srabi jsou to :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Protože ISIC je na jméno a fotku?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Proč není na nocard.cz ISIC?
    MAKII
    MAKII --- ---
    MARASAN: Existuje místo, kde by takhle byla Sphere card?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KOPRETKA: TGTG má v některých případech dynamické ceny, takže se stane, že TGTG u Sisters je 69 za 4 chlebíčky (ale začíná na 99) a u Nesnězena 79 za 3 chlebíčky (má pevné ceny). Obojí je fajn cena.
    Jinde jsem ze stejného podniku nebrala.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MOIRAIN: hele a rozdíl mezi těmi dvěmi aplikacemi? Já jsem našla zatím, jen dva podniky, které jsou na obou aplikacích... A zatím jsem našla rozdíl 10,- Kč.. a on je rozdíl i v poměru obsahu? Podle toho z jaké aplikace bereš??
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KOPRETKA: samozřejmě, že na ty recenze koukám taky, to neznamená, že se někdy něco nepovede, naposledy mi u Sisters, kdy jsem měla balíček TGTG, který má mít 4 chlebíčky, patrně dostala krabičku připravenou pro Nesnězeno, kde jsou chlebíčky 3

nebo jsem dostala suši co o 100 původní ceny nesplňovalo hodnotu

nebo nějaká lama zabalila jídlo úplně debilně (to byly dvě tvarohové pomazánky neurčité chuti)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MOIRAIN: tak já dost než objednám, koukám na recenze.. a když jsem spokojená, tak pak beru pravidelně.. většinou málo kdy zkusím něco nového..)) takže krom jedné z bio obchodu, mám zatím jen samé dobré zkušenosti. Kytky jsem teda ještě neobjednávala, ale až budu potřebovat nějakou velikou kytici, tak to tam taky zkusím..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam