• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFDiskuse k [Daruji, přenechám, vyměním.. do 150]
    Obcas je potreba si neco vysvetlit verejne :)

inzerce bude mazana na to mate klub [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    rozbalit záhlaví
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Ja ked som ich raz stratila, tak mi dali 2 kusy v zlatnictve. Mozes skusit, az pojdes okolo nejakeho, mozno budu ochotny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Svým způsobem si jich můžu objednat z aliexpressu 100 za 15 korun nebo 200 za 18 korun, což mě vyjde podobně jako 10 v českém korálkovém obchodě, ale je to zbytečně moc, no :)
    Zvlášť když ty náušnice stály cca dolar/pár.

Proto spíš hledám někoho, kdo má doma celé pytlíčky na nějaké svoje tvoření a může jich pár postrádat :)

https://www.aliexpress.com/item/32969638612.html
    https://www.aliexpress.com/item/32477220253.html
    CUKI
    CUKI --- ---
    SPIKE411:
    Už je asi vážně zle, za totáče se čekaly fronty alespoň jen na banány. Dneska už jsou v nedostatku i jen krabice od nich? :-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Možná by stálo za to do záhlaví k hlavní diskusi dát něco k banánovkám ("zajděte se zeptat do nejbližšího supermarketu").
    CUKI
    CUKI --- ---
    SILVESTRAGON:
    Sem to měl jen v malém okně a tak jsem viděl pouze Fóbii a četl k ní "údajně funkční" :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    IKSIK: uplne stejnou jsme meli, v kuchyni, kdyz jsem byla mala. Taková nostalgie :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BANKABANATA: založit si fb účet kvůli tomu co píšeš je ta nejperverznější úchylnost, kterou jsem kdy na Nyxu četl 🙄🤪
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BURYAN1: supr tak se osmel a hod to do bazaru tady jsi v diskusi :)
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Sháním ratanovou komodu menší.Díky
    V77
    V77 --- ---
    Na druhou stranu tu obcas vidim fotky s komentarem "prave jsem videl/a u popelnic tam a tam"
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICHELLEDANIELS: mluvis za vsechny :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GANBOY: Člověk chvíli uvazuje, ze by si takoveho R2D2 mimi adoproval, ackoliv by ho nejspis nikdy nepoužil :D
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tu krabici na chleba bych stavěla opačně, prkénkem dolů, pak na něm asi i půjde krájet.

(Ale nepotřebuju.)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MLIKARNA: "a nemohl bys mi to hodit na čerňák"? :-D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ta ten plech pouzilnu jedny na zakazku delany tiskarny.... Kdysi...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BANKABANATA: Zkus to dát jako inzerát do příslušné foto sekce místního bazaru a/nebo do místního klubu analogové fotografie. Tam to spíš zasáhne cílovou skupinu.
    A taky bazar na Paladixu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BANKABANATA: Aha, tak to leda na nejakej bastl co me napada. Promin
    BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    REDSNAKE: Ech, nikoli. Je pravda, že mandl už je taky hodně retro. Je to vyhřívaný pochromovaný buben, který se otáčí a unášecí plátno na něj přitiskne fotky, který se kontaktem s teplým povrchem vyleští.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BANKABANATA: Takze je to jak pisu? Pokud ano byla by z toho skvela pracka na nabojnice pro lidi co si prebiji naboje a na hunting bazaru si to kupce urcite najde.
    BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    REDSNAKE: No právě. V podstatě potvrzuješ tu úzkoprofilovost. Je to v podstatě mandl na vyleštění klasicky zvětšovaných fotek na barytovým fotopapíru. 😁
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BANKABANATA: Ja si popravde moc neumim predstavit z fotky co to je, ma to nejakej buben do kteryho se da nasypat neco k omylani idealne vodotesne uzaviratelnej?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam