• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFDiskuse k [Daruji, přenechám, vyměním.. do 150]
    Obcas je potreba si neco vysvetlit verejne :)

inzerce bude mazana na to mate klub [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MVEK: ona fungovala, nastesti draty uplne nestihl, to bych uz mozna nemela kralika. Bohuzel rano uz skocila v odpadu.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nevím, co se rozjelo za diskuzi. Být to poblíž, klidně jak jsem psal, jako kabel se zástrčkou se to hodí, zvláště když to bylo překousáno až u zásuvky a ne v půlce. Pro elektro zdatné lidi tedy v pořádku. Samozřejmě nikdo nemluvil o laikovi.
    MVEK
    MVEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Snad do elektro odpadové popelnice.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICHELLEDANIELS: taky jsem to nemazal. v obecny rovine opravy paskou a cokoskama nedoporucuju.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RAINBOF: vzdy slo jen o kabel, proto jsem si to spojila.

Ja to smazu, stejne uz je nachystana do popelnice.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak ted jsem nekomu misto odpovedet dal smazat sorry novej mobil..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    reply ALAYU|58315748}:
    MICHELLEDANIELS:

diskuse promazana. s elektrikou se maji veci tak, ze ji muzes opravit dobre a spatne. oboji bude fungovat. ovsem kdyz to udelas spatne muzes ohrozit zivoty lidi ve chvili kdy to ani nevis. je dobrej duvod proc prodluzky nejdou rozebrat.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICHELLEDANIELS: ma hodne like ale prijde mi ze to bude trolo-kolo :) podle me nikomu nodepsal(a)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CONSTANTINE: odkud? :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PARANOIDANDROID: ve vykupu jsem nikdy v praze nebyl. jen kdysi jako malej svist
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    v centru byvaj prazdny. koukam ze je to uz lepsi ale mivali vtipny veci jako v tydnu do 3 a o vikendu dopoledne.
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    RAINBOF: Není to zas tak zlý, já znám: P6, mezi Bořislavkou a Kulaťákem - P10 u Synkáče za Botičem. Určitě jich bude víc v tzv. širším centru. Otvíračky celkem standart 8-16 (nekde az 18), o vikendu kratsi nebo zavreno. Nezamenils to v hlave s vykupnama sbernych surovin? Ty bejvaji celkem shady, to jo.
    MICKK
    MICKK --- ---
    RAINBOF: jako Grébovka je trochu mimo centrum, ale jako prdel bych to neoznačil (:
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICKK: jako sranda dobry ale realne kdo se potahne do tech prdeli kde ty pointy jsou :) (navic jejich otviracky byly kdysi dost k smichu)
    MICKK
    MICKK --- ---
    RAINBOF: uspořádáš ho vedle sběrného dvora a potom to vyhodíš nebo necháš v https://praho.nevyhazujto.cz/about-us/re-use-pointy-na-sbernych-dvorech
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Vcera me napadla myslenka udelat nejakej fyzickej bazar... napriklad kolektivni "stanek" nebo tak neco.

o cem premejslim je, co s tema vecma "pak" :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kdyby celou roli, mám leda celou ovci…
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MBL409: však napsal kde. hned v první větě jasně píše, že TADY
    MBL409
    MBL409 --- ---
    RAINBOF:
    chápu to a mám i pochopení, i když tuhle zkušenost tady naštěstí moc nemám. A když někdo řekne zítra a pak ani nedá zprávu, posouvám hned dalšímu..
    Ale když vyžaduješ efektivní jednání a nechceš řešit přihlouplé dotazy, tak “KDE” je hned po “co” nejzásadnější informace :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MBL409: no po tom co ti na kazdej inzerát nepisou lidi co se ozvou pak za tejden se nedivim.
    MBL409
    MBL409 --- ---
    QSXFTH: rozepisovat se dlouze o nedostatku času
    a nechuti ke komunikaci a neuvést lokaci ?
    Asi mu zavolám, že ve tři jsem tam.. :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam