• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFDiskuse k [Daruji, přenechám, vyměním.. do 150]
    MBL409
    MBL409 --- ---
    DYSTOPIK: ono se stačí trochu zamyslet a mít trochu zkušeností.. Nedostupnost nebyla o lidech.
    zmiňované řetězce měli v době, kdy byla tahle informace zveřejněna, zàkaz rozdávat banánové krabice, protože na ně měla placený odběr. Dodnes fungují firmy, které banánovky pronajímají na stěhování, popřípadě prodávají. Trh je nasycen, mimo jiné alternativní možností nákupu krabic v každém hobby-marketu, odběr z potravinových řetězců ve velkém už není tak atraktivní jako dřív. Zůstávají nárazové dodávky pro potravinovou banku atp.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Tyjo tenhle banánovej fenomén, co lidstvo řeší od nepaměti.. Myslim, že se stačí trochu zamyslet a usoudit, že to neni o řetězci, ale o lidech, co na konkrétni provozovně pracujou a jejich aktuálnim rozpoložení
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PLOMBDENTIST: presne, pan mi je taky daval na stranu. Je to vzdy o ochote daneho cloveka. Treba v Kaufu maji na kartony lis, takze tam je to treba otazka casu, zda ho uz naplnili nebo ne.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    V alberovi a lidlu jsem taky nemel nikdy problem bananovky sehnat
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ad záhlavní v hlavní diskusi:
    Kdo dává krabice

- billa na požádání sesbírá, kaufland někdy, Makro, Globus
    - sportisimo má vlastní

Kdo nedává

- albert, lídl, penny

Albert dává. Alespoň ten v Holešovicích. Chodím si tam pro krabice roky. Možná je to nějaká lokální anomálie, kdo ví. Prostě se zeptejte. :)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    NEI: Dal lajk, tak asi dobry :-)
    NEI
    NEI --- ---
    NIAN85: musí to být do 150 kč

Dej to spíš normálně na nyx do tržiště.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    2BFREE: Jasne, pokud spravce souhlasi :-) neni to uplne "daruji", ale pripada mi, ze by se to tady chytlo lip, bez v prodejnich skupinach :-)
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    NIAN85: Omlouvám se za, ale šlo by třeba sem na nyx (nebo do pošty) dát fotku? Bych třeba i možná o něco zájem měl :)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Ahoj, poradite mi tady nejaky antikvariat specializujici se na trochu drazsi knihy a gramodesky, kde bych mohla nabidnout treba gramodesku kryla ze 69 a nejake technicke prirucky k veteranum, nabozenske sborniky, soubor rodinne knihovny z 20. let v brozovanych vazbach apod. v hodnote tak nad 1000,-? Zatim me na trech mistech poslali do haje, ze je skoda prodavat to pres ne.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    AAHHWISEGUY: to vypada na vyhodne baleni vice nez 2 v 1.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NEI: protoze jsem skromna a chci se o tu radost z nej podelit s ostatnimi.
    NEI
    NEI --- ---
    GIRAFFKA: Proč ho dáváš pryč, když je tak skvělý? :-)
    Má i nějaké nevýhody?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    FOSSIL666: první nabízím tady.
    a vypadá to že to snad dopadne.

Nicméně jak píše
    NELLAS: tak u popelnic to málokdy skončí reálně v odpadu, on se toho sirotečka tam většinou vždycky někdo ujme.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FOSSIL666: U popelnic je velká šance, že si to někdo vezme taky.
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    FOSSIL666: mozna i nejakej detskej domov nebo Klokanek by to bral rad
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    @stevie hele tak nez k popelnici dej ty kola treba do Holesovic do Satniku nebo do nakyho Re-use centra ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TUILE: presne tak. tech kramu vsude :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    vanocni uklid neni spatna vec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam