• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: mně to řiká nejen manželka, ale i máma... "Prosim tě, kolik ti je? 15???" :D
    A pak se celej večer koukaj na český kriminálky, kde někdo někoho morduje... PASIVNÍ ZÁBAVA = nezájem :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Závist. Moje manželka když mě vidí třeba u Elden Ringu, tak akorát obráti oči v sloup a prohlásí, jestli už nejsem na tyhle "zabijačky" moc starý.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    I ve dvojce je ta mechanika, kdy pri utoku zpusobi kontakt zbrane s nepritelem takovy podivny stutter?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Už jenom to, že ve městě může člověk kdykoliv změnit classu a nepřijde o to, co už nalevelil předtim... jako :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdybych teď nehrál Bloodborne, tak normálně skočim do DD:DA a jdu plnit zbytek achievementu :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mě do DD:DA přived tady VIRIK, mam v tom cca 120 hodin, ale kdybych nemusel minimálně 2x dojet všechny hry od FromSoftu, měl bych v tom pravděpodobně mnohem víc :) pak je tu ještě Monster Hunter World, ale DD je mému srdci mnohem bližší.. už jenom to, že v noci je fakt tma (a ne jako v ostatních hrách pseudotma) mluví za vše :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Je to jedna z mála her, kde mě bavilo hrát za mága, protože tady má magie fakt koule :) a archer mě taky bavil. Dokonce i moje manželka mi občas brala gamepad z ruky, že si to musí zkusit a to se opravdu nestává často :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak vzhledem k tomu, že spousta recenzentů netuší velkou část herních mechanik a neví jak si doplnit maximální zdraví, když jim klesne, tak jasně, že je to HC.

    Nicméně první DD když vyšla byla velice těžká, bylo to "takové Dark souls". Lehčí obtížnosti přidali až - tusím - s datadiskem, mnohem později.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ze si to tak pamatujete, ja jednicku dohral a nejvic si pamatuju teda tu pekelnou vez/studnu na konci a fajn bojovy system....co me teda zaujalo, ze vetsina recenzi zminuje ze je to dost hc...takze radost. Asi do toho hned pudu...klasika, roguna a savlovacka po hlavach nepratel.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AZRAEL: jeje, teď jsi mi připoměl, jak jsem tohle taky úplnou náhodou zjistil a čuměl jsem jak poleno :D
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    VIRIK: mna sere ze DD je v tom ze je plna skrytych mechanik podobna hram od FROMu. Ale FROM si seci nafetuju na internete a potom si pochvaluju jake to je uzasne, aj ked by na to nikdy neprisli ani za sto rokov hrania. Lore dto., aspon ten je v DD lahsie pristupny.

    DD1 som hral na XBOX360 pri launchi a pamatam si dodnes jaka to bola radost ked som nahodou zistil ze magicke missile sa daju chargovat a vypustit vo velkej sksupine, alebo ze tornado, ak clovek mal pwna maga a sam castil, tak pwn sa pridal a vznikla kondenzovana trikrat silnejsia verzia co zabila aj lesser dragona.

    Virik ma pravdu, DD je objavovani vlastnym tempom a nie povedat si ze to nie je ako WOW, alebo Skyrim tak ma to nebavi, DD je unikatny.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak doporuču se na naprostou většinu recenzí i moudrostí na internetu úplně vysrat. V naprosté většině netuší ani to, jak se ve hře leveluje, nerozumí druhům konce hry (jedničku jste mohli ukončit už v první třetině, zcela legitimním rozhodnutím v příběhu), netuší jak svět reaguje a že se pak i mění, včetně potvor, hrají to jako WOWko, že naberou úkoly a pak pobíhaj jako idioti.

    Takže efekt Starfield, lidičky si spustí hru, vezmou kulomet a všechno pobijí a napíšou "zajímavej klon FarCry" a je jim jedno, že hra se jmenuje Barbie. Nebo používaj v RPG jen kulomet a pak tvrdí, že je to jen střílečka, přičemž viděli tak 1 % hry.

    Jako ten úpadek je horší, než jsem čekal a současně je jasný, že je třeba silného marketingu, jako to dělá SONY a řekne rovnou těmhle jak se to hraje, co je super, jo, protože jeden idiot opisuje od druhého a je hezké když spolu všichni souhlasí.

    Doporučuju zůstat u komunit co hrají hard RPGčka a jedničku Dogmy mají projitou naněkolikrát. Běžná media a i youtubeři naprosto netuší, co tyhle tituly jsou zač a jen vytváří nějaké pravdadojmy, které pak sdílí.
    Nicméně tím vám jen kazí hraní, nenechte se tím obalamutit a hledejte vlastní způsoby. V DD je extrémně mnoho skrytých mechanik, levelů, dungeon a úkoly se tu dělaj a i zadávají netradičně.

    Pokud si koupíte tuhle hru a hráli byste to podle těhle lidí, tak z té hry většinu ani neuvidíte. Tak to prostě je. Oni si z toho dělaj kopii běžného úkolového RPG, ale zrovna tohle DD rozhodně není. Jen je to open world a prostě to umožňuje jako – odbýt, proběhnout. To ale nedělejte. Zaměřte se na role play a to, co vás zajímá. Získáte tak hru, která jinde prostě neexistuje, jo, tohle není ničí kopie. Sami objevíte spoustu věcí, které vás potěší.

    Druhá možnost je si to zahrát třeba za rok, dva, kdy prostě ve hře už budou hlavně znalci těchto her a žánrů a bude to fakt úplně jiný zážitek.

    nekazte si to debilama (jsou defakto všichni, co jsem dneska zahlídl, od games.cz po... no všichni).
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    prej taková kopie Zeldy....

    //jednička DD s těmahle herníma mechanismy vyšla před 11 lety
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    panebože svatý. Pustil jsem si na internetu pár videí, kde jako youtubeři hodnotí Dragons dogma 2 a teda takové idioty, hlupáky, kretény a tupce, lenochy, neschopné si cokoli zjistit, ale mají na to názor, by svět pohledal.
    Výrazy jako "takový kammení pokémoni", tohle je jako Monster hunter, takové lepší wowko, panebože, do čeho jsi to duši dal?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a pojďme klidně i na tématické humory

    VIRIK
    VIRIK --- ---
    sepsal jsem nějaký informace o hře, je to několik příspěvků a začíná to tady
    [VIRIK @ XBOX - diskuze, novinky, rady, tipy a vše ostatní kolem herní konzole od Microsoftu]

    pak klikejte na novější, je tam i zbytek.


    Snažil jsem se nic nevyzradit a o nic vás nepřipravit.


    YouTube a další věci nesledujte, koukal jsem a ti lidi se domnívají, hodně si vymýšlejí, případně to dost pletou. Jenom vám zamotají hlavu.

    Obtížnosti hry se nebojte. Pokud vám nejde kontaktní boj, vemte si lučištníka a pak mága nebo čarodějného lučištníka, či paladinskýho rytíře, a pawny si do party vyberte na kontaktní boj. Celou hru se pak nemusíte nikoho ani dotknout. A ano, včetně fightů, které jsou třeba na 30 minut.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Prepare for your grand adventure!

    Get ready for launch on March 22 by downloading Dragon's Dogma 2 Character Creator & Storage to create your Arisen and main Pawn.

    Data can be transferred to the main game.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dragon's Dogma 2 Has Us Completely Hooked - IGN's Final Impressions
    https://www.youtube.com/watch?v=VRqrilkfycM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam