• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ten člověk má mne v DI, ale stačí mi číst ty odpovědi a prostě vím, jaký je to blbec. Takhle hraje úplně všechno, od Starfieldu po D&D, neumí to, hra mu to tisíckrát řekne a on to stejně neví, ale má na všechno silný názor a vše kritizuje (vše je špatně) a negativně hodnotí. Skoro by se dalo říct, že má aspoň jednu pozitivní stránku a to, že se nebojí zeptat. Ano a ne, protože ono to často spíš není ani tak otázka, jako spíš špatně skrývaná kritika hry. Přitom problém je mezi klávesnicí a židlí.

    JO a jak jsem kritizoval já ty youtubery za házení hejtu a nesmyslů na D&D2, tak mne i překvapilo, že obrovská spousta z nich vydala i omluvu, že naletěla. Vzhledem k tomu, že youtube je vlastně nástupce klasickýho bulváru, tak se hodně rychle dostali na vyšší úroveň než tištěný bulvár. Samo, klasický zdroje nenávisti zůstavaj, ale většina furt má nějakou úroveň. Tak aspoň něco.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: máš doručit dopis ne? Oxcart nemusí přežít imho. Ale je to many hours ago. Ono to funguje tak, že když probiješ cestu do koncového města. Tak pak je ta cesta pár dní klidným.

    Na začátku jsi dost slaboch, použij lepší skill než lákání a měj různorodou partu. Mág tě vyléčí, assassin skočí na obra a kuchá ho na něm. Stejně to můžeš dělat ty, vyskočíš na něj a heavy strike do hlavy. Potrěbuješ si namíchat lektvar na staminu a hlídat si ji. Když ti dojde, tak seš zranitelný. Když ti to nejde, změň povolání na range, supportuj partu nebo dodávej damage. Jak leveluješ, tak se to zjednodušuje a pak se vrať k warrior/figher/spear. Samo, záleží na damage tvé zbraně, můžeš ji upgradnout a vylepšuj skilly.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: No rest for the Wicked? :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ja to teda koupil a nakonec jeste skoro nehral... sere me tam ta prace se staminou. Vsichni ti lezou do zadku, jakej jses nadbuh a master, ale mas problem ubehnout deset metru bez zadejchavani, to jsem na tom lip i ja, kterej sedi 30 let u kompu :) Obcas me to nasralo tak, ze jsem mel jebnout ovladacem o zed a to se mi nestalo za celou serii Dark Souls, tam jsem s tim tak nejak pocital. A ty souboje jsou takovy zmateny, mam z nich pocit, ze to nemam vubec pod kontrolou. Asi by to bylo jiny, kdybych mel naslaplej stroj, takhle to zatim odkladam na pozdejs a vyhlizim Shadow of The Erdree, kterej už je skoro na obzoru, to bude trochu jiná káva :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Quest Oxcart courier - Nevite? Je potreba jet tim oxcartem? Vsichni pisou, ze pohodka, nasednes, mozna po ceste par goblinu a jsi doma, predas, doreseno. Me v noci po ceste pokazde prepadne ogre. Porazit ho je naprosty pain in the ass (viz ono nize - kdyz uz se na me lockne, mam to skoro za pulku zivota), ale je naprosto unreal ze by to prezil ten oxcart, kdyz orge beha kolem nej a typek je tak inteligenti, ze s tim proste nepopojede pryc.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Hraju za fightera a jsem dost nasran, ze jsem naprosto nejvice squishy. Mam tam na vyber nejake skilly, abych na sebe natahnul enemaky, ale popravde se kazdy fajt s bosakem spis modlim, aby si me nevsimal :D Mag, lucnik, nozikovac.. klidne se perou s bosakem a zivoty jim jen obcas mirne poskoci. Pak se bosak lockne na me, udela nejaky svuj mega deus ex machina nonsense a mam pul zivota v haji. Stit nestis. Samozrejme u toho si lehnu a protoze vstavam jako devadesatilety, da mi locknuty bosak jeste jeden pleskanec. Pokud preziju, zbyde mi toho tak malo, ze mi staci zakopnout o koren a je po mne :D Neco musim delat blbe, ale netusim, co. Zvazuji, ze bych to switchnul na lucistnika, tak by aspon bylo prirozene, ze se snazim od tech bosaku drzet co nejdal.

    BMW: Leveluji ti bosaci? Nebo jsou stale stejni? Kdyz jsem o 10 levelu vys, je boj s nima jednodussi?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Měl jsem taky kočku na hlavě, projel jsme bránou a stanama v pohodě. Před branou jsem dal pindíkům wait. Ale nějakou dobu po bráně se spawnuli. A furt to bylo v pohodě. Projel jsem za vesnici. Ale když jsem se vracel tak na pindíky zaútočili chalani u noclehárny. Stráž nic.

    Možná musím odjet ještě dál za vesnici.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nemůžeš s ní na kontatk, to oni prohlédnou... jakože
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: musíš s ní do vozu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    masku kocky sem mel a nic, nepustil me...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    spíš hra o achievement, případně trofeje. A v kombinaci s výzvou a questem.

    Masadit si můžete masku kočky nebo helmu bojovníka s vizáží kočky a nastoupit do toho vozu a project to přes hranice takhle. Tak vás nikdo nenapadne a získáte všechny trofeje s tím spojené. Je to spíš taková hračička, protože jinak propustku lze získat v postupu hlavní questovou linií velice snadno a pro explorer je tam ta odbočka plná výzev cenných surovin.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: imho to bude neco questovyho. resp. ohledne ty propustky co tam jeden u ty brany chce. me se povedlo taky projet smer Battahl a jak sem brzo vystoupil za branou, tak po me taky sli. dyz sem tam prisel od Battahlu tak taky nikdo nic :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: v battahlu byla klasická redneck party, 3 na jednoho, ale u té hranice se mi to moc nezdá.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele, když se propašuji povozem přes bránu na hranicích, tak mi na druhé straně napadnou pawny nějaký chalani u noclehu. Když jsem to prvně obešel přes hory a dorazil k bráně, tak to bylo bez problému. Zdá se, že stačí jen projet stanovým městem ve voze. To mi je nikdo nenapadl, ale zkusil jsem se vrátit a napadli mě opět ti čtyři u noclehu. Moc nechápu ten trigger.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: Nemělo by to být titulem, ten by měl být úplně jedno.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED: a nemuze to bejt i titulem? ja mam "exupc" tez a jak sem psal treba ten ETS2 jel podle me v pohode
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Ono je rychlek a ryvhlek :-) Download na i všechno a stačí ti tak 50 Mbit, chce to nizkoublatenci a hlavně fullduolex, aby komunikace nebyla směrové přepínání, ale plynulá. A především to druhe v CZ na kabelových sítích chybí, takže jestli jsi na exUPC Vodafonu, tak problém bude v tom, protože ti ještě pořád provozují na spodních frekvencich analogovou TV, takže nemůžou nasadit DOCIS 4, který je už konečně plně duplexní
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: fakt? teda nevim jaktoze me treba ten ETS2 jel upe v klidu pokazdy a net mam nizkej. download 150mega :) asi ta jejich optimalizace? neviem...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Jak se dalo očekávat - nepoužitelný. Nevim, co bych musel mít za připojení, aby to běhalo plynule, protože net tu mam fakt rychlej.. nVidia Now za mě zatim tak na tahový stragie :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: rozumim! ja takhle kostoval Euro Truck Sim 2. uplna pohoda. stacilo bohate free. jen jak je to omezeny na hodku myslim, tak sem musel checkovat ten cas a pred koncem stihnout ulozit :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam