• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Jenže je v tom Denuvo :-(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Trochu pomohlo ji to leceni proste nedat :D Pak nemela na vyber a hazela na me ty boony preci jen casteji. Na zidli jsem vcera zapomel a na lektvar zatim nejsou "penize". Jak budou, vyzkousim.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    TRAGED: Jasne, presne timhle smerem se me uvahy ubiraly. Jenze ono je to tak krypticke, ze opravdu neni zrovna jednoduche rict, co je vlastne "spravna" odpoved. Jen kricet help nezabira. To je asi prvni, co kazdy zkousi. Uvidim odpoledne. Uz jsem nachytracil rano nejake rady, co delat, aby jejich pomoc smerovala predevsim k boonu. A v nejhorsim sve magini seberu heal, necham ji jen ten boon a heal obstara jiny mag.. a treba ji nepresvedci ani to :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Tak je to serie otazek, mozna mas nejakou odpoved spatne, a nebo jen malo kricis "Help me!"
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Zhluboka se nadechnu a zitra zkusim znovu. Ale obecne moc nechapu, proc ta nejdulezitejsi bojova mechanika musi byt takhle utrapna.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    TRAGED: Mno.. ja to jako tak nejak pisu v te zavorce, imo to neslo prehlednout. Samozrejme v mezich toho, co normalnimu mozku muze prijit jako support z tech 20 nic nerikajicich atributu na zidli.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Pokud se nepletu, tak zalezi na tom, jakej mu nastavis charakter na "zidli" v nocleharne. Nastav si ho na support.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Vzpominate si nekdo na jednicku? Zkousim znovu po letech a libi, ale *urva.. proc nemam nejakou moznost maga prinutit pouzivat ty boony? Vzdyt to je uplne alfa/omega tech mych boju. Jestli na me hodi boon jednou na zacatku boje, nebo jej na me hazi kazdou chvili je v podstate v tezkych bojich naprosto jednoznacny rozhodujici faktor. Uprimne, ikdyby mel jen stat a delat boon, porad to bude mit mnohem vetsi efekt, nez ty ostatni snahy. Da se mu to nejak rict? Prijde mi, ze ikdybych mu nechal jen ten boon, stejne jej proste naschval delat nebude a radeji bude mlatit palici (presto ze jej mam ze vsech dialogu tlaceneho do podpory).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Tak to vítej. Mě DG mijelo 10 let a přitom je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: tak jednička mě minula a dvojku jsem pořidil, že po vydání Oblivionu jsem zjistil, že už je to v dnešní době dost meh, tak to letělo z disku (naštěstí gamepass) a měl jsem chuť si zahrát nějaké openworld rpg, DG2 jsem nehrál, tak jsem pořídil a utopil v tom víkend :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Já měl teď opačný dojem, když jsem s vrátil k DGDA, astronomické ceny oproti DG2.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Díky, jinak za mě fakt super, jediný, co mě ještě dostalo je ekonomika, přijde mi, že tam proběhla brutální inflace a ceny jsou dost přestřelený, realistištější by bylo, kdyby zaokrouhlili vše na stovky nahoru a škrtli 2 nuly (v early gamu by to stejně nic nezměnilo), přišlo by mi to krapet realističtější
    Bojuje se skoro o každý gram nosnosti a Arisen zatím nosí desitky tisíc mincí. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Vybavuju si, že jsem s tím taky chvíli bojoval. Nastavuje se to coby pozice špiček chodidel, k sobě (X) či od sebe (O) plus v tím hraje roli poloha všeho možného.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: zkoušel jsem různý nastavení a nic nepomohlo, pomohl nakonec plášť :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: V character creatoru nastavujes i chuzi. Respektvie, jak moc do O ci naopak do X tva postava ma nohy a podle to pak chodi :)
    tl;dr; co jsi si nastavil, to mas :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONCKA: musíš zabít vlka a zahodit melouny, pak začne chodit normálně
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AIAX: Jj půlka je rozbitá a druhá je unfun už z podstaty, takže to není bug, ale feature.
    AIAX
    AIAX --- ---
    HONZA09: V KCD je půlka herních mechanik rozbitá? Myslíš v jedničce před sedmi lety? Ok.

Jinak pohyb postav asi bude pro všechny stejný, nemyslím, že by šel upravit v creatoru.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONCKA: Omlouvám se, s tímhle nepomůžu. Já to hrál akorát bez modů s tím patchem, kterej vyšel krátce, co tý hře zlepšil performance a nepřišlo mi, že ženský modely v tý hře chodí nějak zvláštně. Spíš jsem měl právě issues s tím, že jsem 90 hodin musel čumět na svou tlustou prdel, jak se škrábe pořád po nějakejch šutrech do kopců. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam