• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Tak to vítej. Mě DG mijelo 10 let a přitom je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: tak jednička mě minula a dvojku jsem pořidil, že po vydání Oblivionu jsem zjistil, že už je to v dnešní době dost meh, tak to letělo z disku (naštěstí gamepass) a měl jsem chuť si zahrát nějaké openworld rpg, DG2 jsem nehrál, tak jsem pořídil a utopil v tom víkend :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Já měl teď opačný dojem, když jsem s vrátil k DGDA, astronomické ceny oproti DG2.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Díky, jinak za mě fakt super, jediný, co mě ještě dostalo je ekonomika, přijde mi, že tam proběhla brutální inflace a ceny jsou dost přestřelený, realistištější by bylo, kdyby zaokrouhlili vše na stovky nahoru a škrtli 2 nuly (v early gamu by to stejně nic nezměnilo), přišlo by mi to krapet realističtější
    Bojuje se skoro o každý gram nosnosti a Arisen zatím nosí desitky tisíc mincí. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: Vybavuju si, že jsem s tím taky chvíli bojoval. Nastavuje se to coby pozice špiček chodidel, k sobě (X) či od sebe (O) plus v tím hraje roli poloha všeho možného.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: zkoušel jsem různý nastavení a nic nepomohlo, pomohl nakonec plášť :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HONCKA: V character creatoru nastavujes i chuzi. Respektvie, jak moc do O ci naopak do X tva postava ma nohy a podle to pak chodi :)
    tl;dr; co jsi si nastavil, to mas :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONCKA: musíš zabít vlka a zahodit melouny, pak začne chodit normálně
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AIAX: Jj půlka je rozbitá a druhá je unfun už z podstaty, takže to není bug, ale feature.
    AIAX
    AIAX --- ---
    HONZA09: V KCD je půlka herních mechanik rozbitá? Myslíš v jedničce před sedmi lety? Ok.

Jinak pohyb postav asi bude pro všechny stejný, nemyslím, že by šel upravit v creatoru.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONCKA: Omlouvám se, s tímhle nepomůžu. Já to hrál akorát bez modů s tím patchem, kterej vyšel krátce, co tý hře zlepšil performance a nepřišlo mi, že ženský modely v tý hře chodí nějak zvláštně. Spíš jsem měl právě issues s tím, že jsem 90 hodin musel čumět na svou tlustou prdel, jak se škrábe pořád po nějakejch šutrech do kopců. :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONZA09: vytvořil jsem si zlodějku 170cm střední spíš hubenou postavu a ať nastavím kyčle a lokty jakýmkoli způsobem, tak pořád chodí strašně zeširoka, jakoby měla vlka. Nejde o mechaniku, ale nastavení animace, že to prostě vypadá směšně. Mody na to existujou, mám tam nahráno asi 30GB hires textur, proto jsem se ptal, jestli existuje nějaký mod, který by dělal to, že ženská bude chodit jak ženská, když existuje mod, který způsobí, že se ženským budou houpat kozy :) Pokud neexistuje, tak to holt zkousnu
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONCKA: V Dragon Dogma 2 si v character creatio u vytvsris postavu včetně výšky, váhy a věku. Pokud sis vytvořil ženskou postavu, co chodí jako námořník s dvěma melouny v podpaží, tak to tak holt je. Já si udělal malýho tlusťocha s obourucákem, co nevylez skoro ani do schodů a taky jsem to dohrál. Tohle není KCD aby půlka herních mechanik byla rozbitá a musela se řešit v settings nebo modama. :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Pořídil jsem DG2, co mě zaskočilo je animace, jde nějak nastavit případně omodovat, aby mi postava chodila trochu jako ženská a ne jako námořník s melounem pod každou rukou?
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: Stačilo by mi i oznámení nějakého DLC.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: A pokud mozno nejakej severskej biom :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    zítra to bude rok, co nám vyšla tato skvostná hra.

Takže vše nejlepší a sakryš, už vydejte nějaký datadisk :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Tam je mi ale na prd :-] Tenhle realm je too far beyond the rift :-]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: to je navíc moje kočička! Ta tu existuje :D

Na xbox by můj pindík vás všechny nosil a říkal by vám, ale tady, tady jsou tajemství, vy moji blbečci, pojďte sem!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Sem si říkal, jak to že je ten tvůj pindík jenol LVL35 a pořád je nadšená z každého tokenu co najdu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam