• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    V letu me zatim nechytili. Ale mile prekvapilo, kdyz jeden hajrnuty mag konecne prelevitoval pres jednu douru a pustil mi z vrchu zebrik :) Ditto, kdyz jsem konecne nasel bojovnika, co umel ten shield jump a ochotne me hazel na ochozy. Mno jenze to byl prave ten, co pak ochotne skocil do vody a nechal se sezrat :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Nezdálo. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja to zapnul asi po tejdnu a naopak me prekvapilo a chci se zeptat, estli se mi nezdalo, ze dyz me nakej bubak napalil, ze sem letel vzduchem, tak me muj pawn chytil?? :O
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: V jedničče byl dokonce achievement za celkovej počet pawnů, nedávno jsem ho plnil :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: to je save ve správnou chvíli;-) teď si musíš vybrat nového nebo oživit svého u jakéhokoliv riftstone. Podle mě to dělá hra dobře. Nutí tě jít vpřed i když se něco nepovedlo, takhle vypadá dobrodružství který si nechceš kazit.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Fakt neni nad to, kdyz si hra udela autosave v okamziku, kdy jeden z kretenu skoci do vody a misto toho, aby vylezl, tak cumi na breh a necha se okousat :( Ja vim, ze super ucici se AI a tak.. ale obcas obcas by stacily i jen uplne zakladni constraints. Tohle uplne rozbiji ty chvile, kdy clovek nadsene zjisti, ze mu pawni doveodu i pomoct.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ach jo
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: yep, některým potvorám upadají části těla, když je rubeš na adekvátním místě. Salamandři jsou typický. Jejich ocas je docela užitečná ingredience.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    taky mu řekněte, že se salamandři daj mrazit a nejrychleji je zabijete, když jim usekáte ocásky... a u draků ať míří na srdce.... a NPCčka prokecne několikrát a rozdává kytice...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNISLASH: Jj, mají hit boxy a do hlavy to bolí víc.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Kdyz ohlodavam velkeho enemaka, co upadnul, zalezi na tom, kam mlatim, ze? Prislo mi, ze kdyz jsem toho upadleho minotaura mlatil do hlavy, davalo mu to mnohem vetsi damage (a navic mi prislo, ze mu diky tomu upadl roh).
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ten člověk má mne v DI, ale stačí mi číst ty odpovědi a prostě vím, jaký je to blbec. Takhle hraje úplně všechno, od Starfieldu po D&D, neumí to, hra mu to tisíckrát řekne a on to stejně neví, ale má na všechno silný názor a vše kritizuje (vše je špatně) a negativně hodnotí. Skoro by se dalo říct, že má aspoň jednu pozitivní stránku a to, že se nebojí zeptat. Ano a ne, protože ono to často spíš není ani tak otázka, jako spíš špatně skrývaná kritika hry. Přitom problém je mezi klávesnicí a židlí.

JO a jak jsem kritizoval já ty youtubery za házení hejtu a nesmyslů na D&D2, tak mne i překvapilo, že obrovská spousta z nich vydala i omluvu, že naletěla. Vzhledem k tomu, že youtube je vlastně nástupce klasickýho bulváru, tak se hodně rychle dostali na vyšší úroveň než tištěný bulvár. Samo, klasický zdroje nenávisti zůstavaj, ale většina furt má nějakou úroveň. Tak aspoň něco.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: máš doručit dopis ne? Oxcart nemusí přežít imho. Ale je to many hours ago. Ono to funguje tak, že když probiješ cestu do koncového města. Tak pak je ta cesta pár dní klidným.

Na začátku jsi dost slaboch, použij lepší skill než lákání a měj různorodou partu. Mág tě vyléčí, assassin skočí na obra a kuchá ho na něm. Stejně to můžeš dělat ty, vyskočíš na něj a heavy strike do hlavy. Potrěbuješ si namíchat lektvar na staminu a hlídat si ji. Když ti dojde, tak seš zranitelný. Když ti to nejde, změň povolání na range, supportuj partu nebo dodávej damage. Jak leveluješ, tak se to zjednodušuje a pak se vrať k warrior/figher/spear. Samo, záleží na damage tvé zbraně, můžeš ji upgradnout a vylepšuj skilly.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: No rest for the Wicked? :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ja to teda koupil a nakonec jeste skoro nehral... sere me tam ta prace se staminou. Vsichni ti lezou do zadku, jakej jses nadbuh a master, ale mas problem ubehnout deset metru bez zadejchavani, to jsem na tom lip i ja, kterej sedi 30 let u kompu :) Obcas me to nasralo tak, ze jsem mel jebnout ovladacem o zed a to se mi nestalo za celou serii Dark Souls, tam jsem s tim tak nejak pocital. A ty souboje jsou takovy zmateny, mam z nich pocit, ze to nemam vubec pod kontrolou. Asi by to bylo jiny, kdybych mel naslaplej stroj, takhle to zatim odkladam na pozdejs a vyhlizim Shadow of The Erdree, kterej už je skoro na obzoru, to bude trochu jiná káva :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Quest Oxcart courier - Nevite? Je potreba jet tim oxcartem? Vsichni pisou, ze pohodka, nasednes, mozna po ceste par goblinu a jsi doma, predas, doreseno. Me v noci po ceste pokazde prepadne ogre. Porazit ho je naprosty pain in the ass (viz ono nize - kdyz uz se na me lockne, mam to skoro za pulku zivota), ale je naprosto unreal ze by to prezil ten oxcart, kdyz orge beha kolem nej a typek je tak inteligenti, ze s tim proste nepopojede pryc.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Hraju za fightera a jsem dost nasran, ze jsem naprosto nejvice squishy. Mam tam na vyber nejake skilly, abych na sebe natahnul enemaky, ale popravde se kazdy fajt s bosakem spis modlim, aby si me nevsimal :D Mag, lucnik, nozikovac.. klidne se perou s bosakem a zivoty jim jen obcas mirne poskoci. Pak se bosak lockne na me, udela nejaky svuj mega deus ex machina nonsense a mam pul zivota v haji. Stit nestis. Samozrejme u toho si lehnu a protoze vstavam jako devadesatilety, da mi locknuty bosak jeste jeden pleskanec. Pokud preziju, zbyde mi toho tak malo, ze mi staci zakopnout o koren a je po mne :D Neco musim delat blbe, ale netusim, co. Zvazuji, ze bych to switchnul na lucistnika, tak by aspon bylo prirozene, ze se snazim od tech bosaku drzet co nejdal.

BMW: Leveluji ti bosaci? Nebo jsou stale stejni? Kdyz jsem o 10 levelu vys, je boj s nima jednodussi?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Měl jsem taky kočku na hlavě, projel jsme bránou a stanama v pohodě. Před branou jsem dal pindíkům wait. Ale nějakou dobu po bráně se spawnuli. A furt to bylo v pohodě. Projel jsem za vesnici. Ale když jsem se vracel tak na pindíky zaútočili chalani u noclehárny. Stráž nic.

Možná musím odjet ještě dál za vesnici.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nemůžeš s ní na kontatk, to oni prohlédnou... jakože
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam