Tak prvni drake to ma za sebou. A ze to bylo poradne peklo! Takovy celindz jsem snad jeste nezazil. U toho se musel zapotit i kamarad, co koukal na discordu. Jel jsem to snad 20 minut. Padly vsechny tri wakestony, co jsem mel u sebe a vetsina curatives, co jsem mel u sebe. Myslel jsem, ze to bude zase jen takova otukavacka. Dam z nej jeden nebo jeden a pul phase a pak zbabele odleti. Nope, mel tezce bojovou naladu. Posledni tretinu uz mi lepilo fakt hodne, protoze wakestony v haji a nekolikrat jsem se ocitl na hranici jiste smrti, kdy jsem to dal jen o fous. V uplnem zaveru uz to vypadalo jako posledni boj Pana prstenu. Vsichni v haji, bez zdravi, bez sily. Ja sam skoro mrtvy a bez staminy, moc jsem se nemohl hybat. Ale drake uz mel jen poslednich cca 15% a vsech 5 fazi uz mel znicenych. Z poslednich sil jsem do nej prazil zurive jeden sip za druhym, nez se na me stihne otocit a zpopelni me.. a stihl jsem to :) Sel k zemi \o/
Funny thing. Hned ze zacatku se tam pripletl ogre. Asi abych to nemel moc jednoduche :D Ale ok, dal jsem ho, byt to bylo celkem divoke kombo v tom terenu. Jenze to by toho bylo malo. Takze nekdy ke konci 4. faze letel kolem grifin a rekl si, ze proste musi zaletet na pokec a zaprudit :D Jenze zatimco (vuci drakeovi) maleho ogra si drake nevsimal, grifin to stesti nemel. Schytal to par kousky toho ohniveho pekla, nacez pak uz jen bezvladne postaval kolem jako ohorela perova prachovka a nasledne chcipnul.
Mno zazitek naprosto epickych proporci, infarktove stavy included :D