• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HULIK: Ty jo, tak to muselo nějak po sobě hned ze začátku ne? Lvl 5 máš snad ještě dřív než se dostaneš do prvního města. To je na nic. :/
    HULIK
    HULIK --- ---
    Mě to koplo už 3x, celkem lvl5 :-(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak mě to dneska kicklo už podruhý. Teď do main menu. A vypadá to, že mi zmizely obě dvě postavy. Restart a za 35 minut uvidim, jestli se tam znova objeví a nebo ne.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ja zatim plynule ve hre, lvl 18 necro. Je to teda super gameplay :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak mě to koplo a fronta 2 hodiny.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KALTY: Mne to pustilo do hry uz v 16.58... ale nebudu si delat iluze, minuly tyden mi to u prvniho bosse padlo.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GHOSTSTALKER: Mi to píše 33 minutes a zapnul jsem to pět minut zpět
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jsem ve hre!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: Vypada to, ze budou aspon dve fronty - jedna na login server, druha na herni server.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WOLFBANE: Jenze kdyz tu frontu vystojis pred 5., tak te to stejne vyhodi, protoze server offline, a budes ji stat znovu :-). Jako ja ted...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: Já tam mám 36 minut teď. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: Díky. Taky jsem to zapnul. Mě ten klient psal, že servery jsou off, tak jsem to ani nezkoušel ještě.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    5 minut fronta na login a uz jsem ve hre. rozhodne lepsi nez minule. :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: Vypada to slibne - uz cekam frontu na LOGIN :-D. S tim jsem se pred tydnem nesetkal.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak dneska v pět se sejdeme ve frontě.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: Mi padaly tak nejak stejne (malo) jako v end game bete. Tedy temer vubec. Ale na druhou stranu, 25lvlu neni toliko aby mel clovek opravdovy nahled. Preci jen je to par hodin
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: mně padaly furt a to se mi takové věci normálně nedějou :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CRACKY_: Behem early jsem ten pocit nemel, na sorcce mi jich napadalo fakt malo. Pravdou ale je, ze jsem ani jednou nedal world bose, nejdriv sme ho nedali a pak uz sem to nestih.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Increased Legendary Drop Rate During Diablo IV Beta Confirmed - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/increased-legendary-drop-rate-during-diablo-iv-beta-confirmed-332089?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    New NVIDIA Drivers Available - Download Now for Diablo IV Open Beta - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/new-nvidia-drivers-available-download-now-for-diablo-iv-open-beta-332086?webhook=
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam