• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    rozbalit záhlaví
    F0N
    F0N --- ---
    CRACKY_: jaj nevedel som ze Diablo ma crossplay, hram to par dni.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    F0N: Proč xbox only? Hrajeme normálně crossplay PC/konzole dohromady… má to nějaký konkrétní důvod proč chces jenom xbox?
    F0N
    F0N --- ---
    Viete mi niekto poradit Xboxovy cz-sk klan? Dik
    SITH
    SITH --- ---
    LEDOFREDO: mě u D4 ohromně vadila ta nesociálnost. Diablo 2 mělo své lobby, kam se člověk přihlásil, vybral si hru a hned hrál s dalšíma lidma, z kterých pak mohl být kratší tým a dát i další části mapy než co původně lobby zamýšlelo. Diablo 3 mělo zas lepší klan multiplayer, kdy se fakt hrálo pořád v grupách. Ale u Diablo 4 jsem nic takového neviděl.
    Člověk přišel do hry, v klanu z 50 lidí bylo online tak 2, nikdo žádnou snahu hrát něco spolu. Na mapě jsem občas někoho viděl proběhnout, ale vše bylo tak rychlé, že to na žádný chat ani komunikaci nebylo, chtít po někom nějak s něčím pomoct bylo naprosto nereálný. Takže to bylo celé vlastně takové multiplayer singl
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    jako musim rict, ze D4 byla hodne zajimava zkusenost z herniho sveta, nic takoveho sem asi nezazil.
    Ty jarní bety me moc nebraly, lagovalo mi to na PS5 (vypnutim wifi se vyresilo, ale na to sem prisel az pozdeji), ale stejne sem si tak nejak rikal ze tohle je presne ten typ hry u ktereho si umim predstavit tam stravit par hodinek vecer, k vycisteni hlavy, tak sem koupil pre-order. Hrozne me to bavilo, hral sem po skoro 20 letech s kamosema se kteryma sem hraval kdysi Ultimu Online, hype jak prase, vsichni jsme si rikali ze tohle budeme hrat dlouho. Koupil sem si hru dokonce podruhy, abych ji mel i na PC a ne jen na konzoli - kvuli PvP, ktere sem chtel aspon vyzkouset (to ze bylo debilni sem videl, ale kamaradi ho hrali a byla u toho sranda). Pak vysel ten patch, ktery nerfnul expy a zrusil level scaling - prakticky vsichni kamaradi to prestali hrat ze dne na den dokud to nerevertnou a zacli hrat Jagged Alliance 3. Me to prislo trochu "detinske", ale co sem mohl delat. Zacla sezona a vyzkousel sem si jinou postavu. Ale prislo mi ze sezona je prilis brzo, ani sem nedotahl eternal postavu, se kterou bych jeste klidne par tydny vydrzel a do-ošahal si hru, protoze pres prazdniny toho casu zase tolik nebylo. Bohuzel se ukazalo, ze se puvodni nastaveni uz nevrati, nejake drobne zmeny se udelaly, nicmene to trvalo moc dlouho a kamaradi se nevratili. Ja sem z povinnosti dohral sezonu 1 a uz od 75 levelu sem se tesil, ze to dotahnu a hru pak uz nezapnu (musel sem to dotahnout na 100 level, protoze 15x world bosse a Uberlilith sem vedel ze v season journey nedam). Neskutecne jak se to behem 2 tydnu dokazalo otocit ze 100 na 0. Nechapu jak to mohl blizzard takhle posrat, a nikomu z takhle obrovskyho tymu nedoslo ze nad 70 level je ta hra uplna nuda a itemizace je neskutecne debilni. Nicmene sem na druhou stranu rad ze mi odpadly cuky u toho travit vecery. Nikdy sem nehral PoE a uz ani nezacnu, ale pristi rok si urcite vyzkousim PoE 2, protoze to co sem videl v tech hernich ukazkach ted, to mi prislo bozi (např. druid).
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GHOSTSTALKER: asi o obojim :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AVATAR: Jestli muvis o diskuzi, tak jsi ve spatne.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Chciplo to, jak hc char po padu hry :(
    USHUI
    USHUI --- ---
    hc je celkem zabavny hraje nekdo?
    PLECH
    PLECH --- ---
    Nejaky vypadek? Nemuzu se prihlasit. Pc.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Toto je jediné video, ktoré potrebujete vidieť k tomu patchu. 11 minút, chlap má fakt dobré pointy.

    Diablo 4 Is BURNING - This Patch Is A Major Problem
    https://youtu.be/O1cGlKTjfNA
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: nerfli CD a vulnerable damage pod zem, čiže za mňa je to tiež na uninstall a vrátim sa, až budú mať Reaper of Souls moment, kedy si uvedomia, že sa ľudia chcú pri hrách prekvapivo baviť.
    Časom to príde, dovtedy je tu Jagged Alliance a Baldurs Gate 3 a Starfield a asi ďalších milión hier, ktoré vychádzajú v najbližšom roku. It was fun while it lasted.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    šak zde pouze glosujeme :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PSYCHO: Za me (necra) zatim (po 5 NM dungeonech) bez class-specific pripominek. Diskuze probiha ve vedlejsi, originalni mistnosti.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VIRIK: Mladá approves. Ráno to po patchi na chvíli zapnula a pak radši odjela na čtrnáct dnů na dovolenou :-D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PSYCHO: já to odinstaloval. Chtěl jsem hrát sorcku. A ty patch notes mi zas přijdou jak hodně hrubým kladivem kované, 50% sem, 50% tam... Nemám v design team důvěru potom.
    A hlavně neřeší nic, na co si hráči stěžovali, naopak, upravují věci které nikdo nechtěl.
    Zkusím to za rok.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    F for Sorc
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tak vsechny classy nerfnuty do pekel a tady ticho jo? :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SABICZECH: prej budou možná padat nějaký svitky, který udělají zadarmo full reset. Bohužel většinou respec není jen o skillech a paragonu, ale musí se prekopad vybavení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam