• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CRACKY_: Tak jestli to je bug, tak to je ještě dobrý. Já myslel, že to je feature. .)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    HONZA09: jj, par lidi to ma v clanu taky tenhle bug, ja to nastesti nemel, mam tri chary lvl 25, se sorckou otevreno vsechno co slo ale takhle mi to nebugnulo...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hm. Tak si říkám, že ten gameplay za Necromanta je nějakej divnej a nesedí mi to. Furt mám x levelů starý vybavení. Build nijakej. Prostě summony a corpse explosion. Všechno lehne. Ale radost z toho nemám. No a pak mi došlo. Mám level dvacet a furt není unlocknutej occultista, takže si nemůžu tunit gear. Tak si říkám v čem je problém. A tohle je jako docela WTF

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/11xwn0v/the_occultist_not_unlock_if_i_did_all_dungeons_on/
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    dej tomu sanci :) stoji to za to :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Network disconnect u tchorta. Řekl bych, že zatím je to taková horší D3. Asi bude lepší si to zahrát za rok, až to opatchujou.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    SABICZECH: na PS5 to bezi ve 4K/HDR/VRR/60fps, combat je krasne plynuly, dobre to "lepi". taky bych se k hrani na mysi uz nevratil, je to uplne jina hra.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SABICZECH: Na PS se to hraje vyborne, uz jsem zkousel i 2 hraci u jedne TV. Ke hre na PC bych uz se nevracel. Nevyhodou je pochopitelne chat.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    SABICZECH: jo, je to presne tak jak pises, je tam ressource management u vsech charu. Ja mam sorcku, negra a rogunu na 25 lvl, dneska dojedu drooda a zitra si dolevelim barba, nechavam si ho nakonec, ale kluci z klanu davaji petelice za 5k na thorn buildu :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: zkousime s klukama z klanu buildy a ruzne theorycraftime, vicemene jsou to nase vlastni buildy a hodne se to toci podle toho co jsme schopni natocit za skill bonusy na itemech a od toho pak optimalizujeme buildy. Hemorrhage jako generator essence a k tomu bloodboild jako mass aoe. Do toho namaxovany a vytopovany mage summy. Ale samozrejme je to vsechno in progress a k tomu je dulezity na to fortify a overpowered skilly - cruesome mending > coalesced blood > a tri body v drain vitality to te dela nesmrtelnym. Da se to prokombinovat jeste s tides of blood to boostne Overpowered damage. Ale natoci si na predmetech na closed enemies dmg, overpowered dmg a crit. Tim ti to taky vystreli uplne do neznama
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    CRACKY_: Díky za odpověď. Já právě summon build v DII u necra nehrál, protože mě to afk nesedí a jel jsem strict bone.
    Předpokládám, že ty classy pouští postupně, takže co jste zatím všechno hráli? Barb, Sorc, Necro, Druid? A protože jsem několik let ztratil u WoWka, tak předpokládám, že resource managment je pojat moderně a bude to u jednotlivých class dost různé (ne jako v DII kde i barbar měl nesmyslně manu).
    A další dotaz, hraje to někdo na PS5? Jak se to hraje? Pustil jsem cca 100h do ressurection a byl jsem překvapenej jak se to pohodlně hrálo bez myši.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CRACKY_: jaky jedes build na tom necru? Ja jedu neco podle icy veins ale moc mi to nesedi zda se :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Ono se to neda moc z tech uvodnich 25 lvl porovna, hral jsem v closed bete jenom sorcku, takze nemuzu sdilet nejaky endgame pocity, ale ty uvodni z teto open bety jsou velmi pozitivni. Osobne mam takovy pocit, ze je to propojeni gameplay D2 a D3 necromancera, alespon tedy tato uvodni pasaz. Zkousel jsem zatim jenom summoning build s magama a kostlivcema, v tuhle chvili si hraju s nejakou nejzajimavejsi optimalizaci, obetoval jsem corpse exploision a zkousim to namaxovat pres fortify a overpowered ve skill stromu a na itemech. Magove jsou brutalne silni na single target padaji mi tam crity za 1700 apod a to nemam rozhodne ten maximalni mozny gear. S fortify a overpowered sem pridal do game play bloodboil coz je takova frost nova v necro podobe, casti mi to dve za sebou takze tam poskakuju mezi bilyma mobkama a vsechno pada aniz by mi to jakkoliv ublizilo, posledni bossove v dungu padaji do dvaceti vterin, diky cold magum a decrepify curse, ktera zpomaluje a snizuje dmg u mobu a bossu. Defakto v tuhle chvil je to nejvic afk build, dneska rano sem ho postavil k te lvl 35 mobce co farmime a dal sem si sprchu, udelal jidlo pro deti vratil se a sesbiral komplet loot za 40min. Jediny co me lehlo byli kostry, jelikoz sem je musel zredukovat prave kvuli zminovanymu boostu na foritfy a overpowered. Jeste sem zvedavej ashavu kde budu zkousit skeleton warriory defendery, ale stejne pocitam ze je ashava sfoukne a vyzkousim thorn build na ni. Hele je to proste hodne variabilni a je tam hafo moznosti jak se s tim poprat a jak to postavit. Ja sem z toho nadsenej a sem zvedavej jak budu vykryvat cas mezi betou a releasem 2.6.
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    Mě jako nehrajícího betu by zajímaly detailněji vaše názory. Třeba nedávno zmíněný zajímavý playstyle Necra, hrál jsem ho jen ve DII a tak kdybyste to rozvedli, já bych si to s chutí přečetl a namlsalo by mě to na červen.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://twitter.com/Diablo/status/1639311169310822400?s=19
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    tak rodina je komplet za negra, jdu na drooda...

CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    tak za negra hotovo, lvl 25, jdu si udelat quest na golema :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: ja to vytocil od kadaly ze mam na predmetech +2 a + 2 jak na magy tak na skeleton warriory
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CRACKY_: sak jasny, na lvlu 12 mam prd.. ehm.. 4 neschopny trdla :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: mam sedm koster a pet magu a muzu hrat jednou rukou
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    jj, hodne lidem se kterymi hraju to pada, mam z prdele kliku, uz sem lvl 23 za negra... za me je to brutal OP, osobne si myslim, ze by si to zaslouzilo nerf, vsechno projizdim jak nuz maslem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam