• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    LOG53
    LOG53 --- ---
    REFLEX: Rogue lvl 49 a něco s ‍Invigorating Strike & Flurry & Poison Imbuement. Nikdy jsem nehrál WoW a jiné MMORPG, takže jsem prvních pár dní do včerejška (Ultimate early access) byl prostě traveller, obešel si mapu po okraji proti směru ručiček, v každém regiomu udělal 10-15 side questů (zábavné!) a teď se vracím k hlavnímu přůběhu, abych dostal koně. Jsem zvědav na paragony, oproti původním obavám z potkávání dalších hráčů tenhle aspekt (no pun intended) nevnímám negativně, občas je sranda někoho náhodně potkat na eventu nebo různě po mapě. V betě jsem si s dalšíma podal Ashavu, s nějakým anonem jsme si včera vlastně náhodou zkusili PvP (zabil mě omylem a nechal se taky). Nad kvalitou grafického podání a variabilitou prostředí plesám, ale nejvíc uchcávám z hudby! Diablo 2 OST je absolutní srdcovka a nechtěl jsem se dočkat nějakého unulého uniformního ambientu a fakt mě to posadilo na židli. Nutno dodat, že balanc jednotlivých stop IMO nutno upravit, z efektů mi po prvních pár hodinách doslova třeštila hlava (mám úchylácky Music 100%, Effects 15%, Voice 30%, Ambient 80%). A v neposlední řadě jsem konečně objevil krásu gamepadu na PC :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    NAVARA: Jj se shardy, já měl luck na drop a dobrou partu, takže jestli sem je brzdil tak to nebylo poznat ;) včera sem dal ND lvl12 na solo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REFLEX: Necro se stádem. Funguje dobře i ve wt3
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Ja jedu ice shard a jo, nez naberes proper equip, tak je vecne dry.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CRACKY_: S Ice Shardy? Mne to přišlo nonstop bez many, i oproti betě a slam weekendu - switchnul jsem zpátky do Charged Boltů…
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    REFLEX: Mám 59 sorcku jedu ice build. Za vikend celkem fajn progress.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Kazdopadne, muzu s klidem rict, ze HC 100 Lilith je sakra vyzva. Ja si teda HC dam az se sezonou, jako vzdycky, ale rad se podivam na to, az ji nekdo slozi.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja si myslim, ze tohle je vybornej ending :) Andele, Demoni, neviditelny kone… 🤣

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    REFLEX: https://app.mobalytics.gg/diablo-4/builds/sorcerer/kripp-s-ultimate-fire-sorc?

Tak nějak si snažim stavit tohle a baví mě to. Je to taková hodně defenzivní sorcka s barierama, dmg reduction, resisty a main dmg je skrz fire DoT a lucky hit meteory.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak muj klasicky problem u vsech RPG, ze nevim za co hrat :D Nejdal mam zatim sorcku, ale asi rozjedu spis necra

Co zatim hrajete?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: neresi no,ale lepsi stranky neznam.kdysi diablofans.com a icy-veins uplne spatny.meta se stejne treba po mesici zmenila,ale na ty zacatky mi to vzdycky bodlo
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: No zrovna info o D3 na maxrollu je hodně mimo. Oni to už dávno neřeší, jen kopírují buildy, které existují x sezon a už se hrají úplně jinak. Skoro nikdy neudělají ani dobře metu a jsou tam navíc i dost chyby v mechanice atd. V tomhle smyslu si myslím, že D4 bude mnohem líp zpracovaný.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRIPLT: Jinak ani primo na PS to nema m+k support.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRIPLT: Jj, a teoreticky by to melo jit s libovolnym ovladacem, ale mne se to teda nepovedlo rozbehat s jinym nez s DualShockem nebo DualSensem.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm asi blbej dotaz... hrani je pak pres ovladac a ne mys+klavesnice hm? :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PSYCHO: Diky kouknu na to kdysi jsem zkousel nejakej remote steam a vubec to nefungovalo :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRIPLT: Ahoj, tady je to popsane :)

PS Remote Play
    https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PSYCHO: Ahoj,
    to me prosim zajima... jak jsi docilil toho romete play s macOS? Mam ps4 a kdyby to slo nejak nastavit, tak by to bylo super!

Diky za info :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PLECH: MBA pres remote play na PS5 doma.
    PLECH
    PLECH --- ---
    PSYCHO: na čem to hraješ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam