• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEUmělá inteligence, chatboti - vtipné konverzace aneb "Hoří hovno?"
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PRAASHEK: Mě se na tom líbí, že na to, aby se se mnou mohli lidi socializovat nemusím bejt ani mrtvej, protostě si někdo pustí moji AI verzi, až na něj nebudu mít čas já.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GREAT_R: dá se to zrychlit, abych mohl rovnou umřít?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    QUANTI: už vidím, jak další verze bude doplňovat ingredience typu savo (i když to vlastně pijí lidé dobrovolně už teď) nebo nasekané žiletky a drcené sklo (a voila - lidstvo vyhyne. Tedy to chytřejší hloupější, které komunikuje s chatGPT). My ostatní zemřeme a pokojně přenecháme těch pár let, na které bude stačit energie pro AI existenci. A Zeměkoule bude svobodná (do příštího impaktu +/-18 km).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to bylo na GREAT_R, nějak se to ztratilo v napodobení
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Jak se napodobuje hlas? Buď mluvíš, nebo nemluvíš. Napodobeniny - pche. To je jako napodobenit fazole.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TEKKET: What!!!
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GREAT_R: Já už vařím skoro jen podle ChatGPT. Guláš umí moc dobrej a sekanou taky 😁
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Já mu občas dávám otázky typu co mám vařit. A postupně poté, co jsem upřesnil, co mám doma, jsme se něčeho dobrali, ikdyž tam platí, že na stejnou otázku umí odpovědět dvakrát jinak.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PRAASHEK: Nebyla tu nějaká co uměla po čase napodobit i hlas?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //akorátže Hitler pořád žije
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KAMAHL: hovory s mrtvými, jdu na to. Proč mě to nenapadlo dřív?
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SDN33: to je náhodou paráda, normálně si to přehrávám s Abrhámem v hlavní roli a po Kulovém blesku je to druhý nejlepší film s tímto Herzem. Akoráte si nejsem jist tou Šafránkovou...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tohle sem pozoroval, ze kdyz clovek cte strojem generovana media (treba s pouzitim A.I.), tak mu to prijde nejak prehnane. Zatim u mne vetsinou moc vtipne. Jakoby to rozum nemohl pochopit, co vlastne precetl a reakce na takovyhla media je neprirozena. Zavel jsem si jarni umelo-inteligencni detox.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CMAN: víš co, ty vole, jakoby, reálně?!
    CMAN
    CMAN --- ---
    Omlouvam se jesi to prijde zabavny jen me. :)
    CMAN
    CMAN --- ---
    Jina definice generaci, kam se radite?

Generace jakoby

"Generace jakoby" není standardní termín používaný v akademických nebo vědeckých kruzích. Obvykle se však používá pro popis skupiny lidí, kteří jsou vnímáni jako příslušníci určité generace, ale nejsou zcela reprezentativní pro všechny její charakteristiky.

Například se může jednat o lidi, kteří se narodili na konci určité generace, ale v důsledku svého jedinečného prostředí, vzdělání nebo životních zkušeností se neidentifikují zcela s ostatními příslušníky této generace. Obvykle se termín "jakoby" používá k tomu, aby naznačil, že tito lidé nejsou typičtí zástupci své generace, ačkoli se jimi mohou považovat.

Nicméně, tato formulace může být vnímána jako hanlivá nebo nerespektující k těm, kteří se neidentifikují s tradičními charakteristikami své generace, a proto by se měla používat opatrně. Místo toho by měli být lidé vnímáni jako jednotlivci s unikátními zkušenostmi, nikoli pouze jako zástupci určité generace.

Generace "víš co"

Generace "víš co" je označení pro skupinu lidí narozených přibližně v letech 1980 až 1995, kteří jsou charakterizováni jako vyrůstající v době rozvoje internetu a digitálních technologií. Termín "víš co" odkazuje na často používaný výraz v jejich slovníku, kterým vyjadřují nejistotu, nerozhodnost nebo nezájem o dané téma.

Tato generace je také známá jako "millennials" nebo "generace Y" a vyznačuje se vysokou mírou technologické gramotnosti, vztahem k sociálním médiím a zájmem o práci na základě významu a osobního rozvoje. Tito lidé jsou také obvykle považováni za velmi společensky angažované a ekologicky zaměřené.

Nicméně, je třeba poznamenat, že v rámci této generace mohou existovat velké rozdíly v závislosti na konkrétních zkušenostech, prostředí a socioekonomických podmínkách. Proto bychom měli být opatrní s obecným stereotypizováním celé generace na základě několika charakteristik.

Generace "reálně"

Generace "reálně" není standardním termínem používaným v akademických nebo vědeckých kruzích. Obvykle se tento termín používá pro popis skupiny lidí, kteří se snaží být co nejvíce autentickí a upřímní ve svém vyjadřování a jednání.

Tuto skupinu lidí můžeme najít v různých věkových kategoriích a neexistuje pro ni striktně definovaný věkový rozsah. Termín "reálně" odkazuje na to, že tito lidé se snaží být autentičtí, což může být vnímáno jako protiklad k sociálnímu mediálnímu světu, kde lidé často přehánějí nebo předstírají určité vlastnosti své osoby.

Tato generace je také často spojována s trendy, jako jsou minimalistický životní styl, ekologické myšlení, trvalá udržitelnost a wellness. Tyto trendy často odrážejí snahu být autentičtější a žít životy, které jsou v souladu s vlastními hodnotami a přesvědčeními.

Nicméně, je třeba poznamenat, že použití termínu "reálně" může být vnímáno jako příliš zjednodušující a stereotypizující, ačkoli se jedná o obecný popis skupiny lidí, kteří usilují o autenticitu a upřímnost ve svém životě.

Generace "ty vole"

Generace "ty vole" je označení pro skupinu mladých lidí, kteří jsou charakterizováni častým používáním výrazu "ty vole" v jejich slovníku. Termín "ty vole" je v současné době vnímán jako určitý slangový výraz pro označení někoho jako kamaráda nebo přítele.

Tato generace není oficiálním označením, ale spíše populárním a neformálním způsobem popisu skupiny lidí, kteří jsou narozeni přibližně od konce 90. let až počátku 2010. Tito lidé vyrůstají v době vysokého využívání sociálních médií a digitálních technologií, což ovlivňuje jejich komunikační styl a způsob vnímání světa.

Generace "ty vole" je také spojována s různými trendy, jako jsou streetwearové značky, hip-hopová hudba a videohry. Tato generace se vyznačuje otevřeným přístupem k různým kulturám a většinou je tolerantní k rozdílům v pohlaví, sexuální orientaci, etnickém původu a náboženském vyznání.

Je však třeba mít na paměti, že použití slova "ty vole" může být vnímáno jako hrubé nebo nevhodné v některých situacích a kontextech. Stejně jako u každé generace, i u této generace jsou jednotlivci unikátní a nelze je stereotypizovat pouze na základě používaného slovníku.

Send a message...

ChatGPT Mar 23 Version. Free Research Preview. ChatGPT may produce inaccurate information about people, places, or facts.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam