• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEUmělá inteligence, chatboti - vtipné konverzace aneb "Hoří hovno?"
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI: (jinak porad shit, ale ten pokrok je brutalni)
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    YBUKO: Tohle posmivani nekolik mesicu staremu systemu fakt nechapu. To je jako posmivat se elektromobilum na zaklade zkusenosti s elektro Skodou Favorit.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    WADER23: ale já vás samozřejmě čtu, jen si dál hraju a zkouším limity ;)
    WADER23
    WADER23 --- ---
    Jinak jedním ze znakům inteligence, je i umění rozumět textu a adekvátně na něj reagovat (brát ho v potaz)

Tohle GPT dává docela dobře - na to že je tu naboostovana kalkulačka. - když mu něco napíšeš, tak to vezme v konverzaci potaz téměř v každém případě.

Některým lidem ale můžeš informací napsat desetkrát různými způsoby a pořád si melou svoje ;-).

Tak je otázka, co je vlastně inteligence a čemu se máme smát.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Jop.

YBUKO
    YBUKO --- ---
    Ještě doplním, že jsem jako úplně hloupý uživatel zkoušel i aktuálního prezidenta. Tady mi bot aspoň vysvětlil, že a proč mi to asi řekne špatně :)

JINX
    JINX --- ---
    JINX: a mimochodem na dotaz kdo je ředitelem to samozrejme spravne vrati Vojtěch Belling viz https://www.cnb.cz/cs/o_cnb/organizacni-struktura/ustredi-cnb/560-sekce-regulace-a-mezinarodni-spoluprace/
    JINX
    JINX --- ---
    YBUKO: to je pravda ale toto je výslovně problem toho konkretniho OpenAI ChatGPT, a ten například nemá přístup k internetu a ma jine mouchy. A ano z pohledu dotazu které tam posílas dostávas ty nesmysly opravnene. Takto vypadá odpověď ChatGPT z Bing.com

WADER23
    WADER23 --- ---
    YBUKO: jako zábava je to v pohodě, je tu na to ostatně tohle fórum určené. Nás netrigruje hloupý bot, trigruje nás hloupý uživatel (on offence).

Jako je sranda se koukat na topgear, kde se snaží odklízet sníh ze silnic pomocí kombajnu a plamenometu. Je to sranda právě proto, že je to kuriózně nevhodné použití.

Ale nejde z toho nic vyvozovat k tématu, jak nejlépe odklízet sníh ze silnice a tvrdit silničářum, že nejlepší je to ochrana ať lopatkou ručně.
    SIK
    SIK --- ---
    YBUKO: tys to nepochopil, takhle se ptame googlu, na to vedet kdo je aktualne guvernerem CNB nepotrebujes AI. S AI se promptuje…
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    KOZLIKK: nesnažím se dokázat nic, už si jen hraju. Ostatně jsem tenhle klub na hraní si s AI a hledání zábavných možností, ale i chyb a limitů různých modulů chtěl založit sám. Ale je fascinující, kolik lidí to poukazování na nedostatky AI nějakým způsobem triggeruje a mají potřebu chybového bota obhajovat... Pro mně je to jen zábava ke kávě.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SATAI: časem vejdou, ale musí sek nim vůbec dostat ^_^
    SATAI
    SATAI --- ---
    PALEONTOLOG: pockej, az se mu vejdou do cache..
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    YBUKO: pouzivas ten "nastroj" spatne, takze cokoliv se tim snazis dokazat, nedelas jako prumerny uzivatel, ale jako hloupy uzivatel. :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SATAI: sorry, ale mně ty jeho fabulace tak zlepšily víkend, že si nemůžu pomoct. Já se mu i snažím pomáhat maximem doplňujících informací, ale prostě tohle zatím není jeho parketa. Možná s ním zatím komunikuje málo lidí v češtině.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SATAI: ceo jsou figurky, hluboky odborny znalosti tim zatim nenahradis a to je moje pointa
    SATAI
    SATAI --- ---
    Tohle jsou furt samé srandičky a pochybnosti, ale lecjakého CEO nějakého technologického gigantu by to v pohodě nahradilo...
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SATAI: mám neplacenou verzi.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam