• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEUmělá inteligence, chatboti - vtipné konverzace aneb "Hoří hovno?"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NEI: on ale vi jen kazde dalsi slovo jestli to dobre chapu 😀😀
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    NEI: muzu se zeptat co takovym typem otazek sledujes? co je tvuj cil?
    a pak jeste jaka je logika za otazkoou "rekni neco, co nevis?"- mi pripada ze 1) nevim co nevim 2) llm nevi nic, vedet mi u nej nedava moc smysl jako pojem.
    nechci trolit, fakt me dost zajima jak a o cem lidi s llm komunikuji...
    4PTO
    4PTO --- ---
    NEI: zas ten smajlík?
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    HANT
    HANT --- ---
    E2E4: Vim, viz HANT

M4JKL05: Nakonec pouzivam tohle, prekvapive to funguje docela dobre i na nyx diskuzi :D

Please summarize the content into three takeaways presented as a three separate bullet points, each bullet point presented on a new line.
    Assess the overall reliability of the article and present the verdict in one sentence.
    Analyze the content of the article and summarize it in 150 words.
    Analyze the potential gaps and biases of the article and summarize them.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HANT: protože používáš gpt3, gpt4 API se už prodraží :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    M4JKL05: tak jeste si muzes kliknout nad api klici na usage a uvidis jak ti to postupne ten free bonus zere a do kdy to mas...
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    MORPHLER: zmiňovanej ChatGPT Summary Assistant po mě chtěl API klíč, kterej jsem si vygeneroval na stránce https://platform.openai.com/account/api-keys zadal do ChatGPT Summary Assistant, aby mi to fungovalo.
    MORPHLER: no, tohle mi to píše "You are currently on a free trial of the OpenAI API."
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    M4JKL05: a kdyz tak bud prosim trochu konretnejsi. api od open ai a chatgpt neni stejna vec.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    M4JKL05: mozna mas jeste free trial. 20 USD na vyuziti v api behem prvnich 3 mesicu od registrace.
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    HANT: ChatGPT Summary Assistant vypadá slibně, zkoušim testovat. Ještě by to mohli propojit s DeepL aby to shrnovalo rovnou v češtině.

MORPHLER: prosim co znamená "za api pristup platis per token"? Nepamatuju si, že bych nikde v ChatGPT zadával nějaký platební údaje
    HANT
    HANT --- ---
    MORPHLER: Myslim, ze tech $20 se vetsine lidi nevyplati. Ja to v dubnu pouzival celkem dost, jeden den jsem testoval i autonomni agenty, a celkove jsem utratil pod $2. A z toho cca polovina jde na ty agenty, kteri zerou o dost vic nez bezne pripady uziti ChatGPT, takze si neumim predstavit, ze bych se tem $20 vubec priblizil. Ale jestli dobre chapu cenik, tak GPT-4 model je o rad drazsi.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HANT: to je vlastne zajimava uvaha, protoze zase tolik abych mesicne propouzival pres 20+ USD pres api to rozhodne nepouzivam a varianta misto toho predplatneho je to asi pak s dobrym doplnkem lepsi.
    HANT
    HANT --- ---
    MORPHLER: Ja vim, zdarma jakoze to neni subscription appka. Vzhledem k tomu, jak to pouzivam, tak OpenAI naklady jsou pro me zanedbatelne. Vcera jsem anlyzoval tak 1-3 clanky s gpt-3.5-turbo a stalo me to $0.03.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HANT: API klic ale neznamena zdarma. za api pristup platis per token.
    HANT
    HANT --- ---
    MORPHLER: Mne se celkem libi Full Picture na vycuc clanku + bias check, ale je placeny.

ChatGPT Summary Assistant je zdarma (je teda potreba OpenAI klic), a clovek muze zadat libovolny prompt, takze mozna pujde vyladit tak, aby fungoval podobne jako Full Picture vyse (work in progress). Dostupny jako addon pro Chrome a FireFox.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    https://harpa.ai/ doplnek pro chrome, umi API, ale taky umi vyuzit toho, ze jste jen prihlaseni k openai. umi toho hodne a velmi prijmene me prekvapuje na to ze jen vyuziva ulozene prompty k chatgpt.
    MDD
    MDD --- ---
    NEI: Hmmm... zajímavé. Jsem poslouchal Kapitána Dema, jak se v jednom songu ptá hlasového asistenta v autě na to samé, tak mě napadlo, jak by to dopadlo tady :)
    MDD
    MDD --- ---
    NEI: To je hodně strojová odpověď, ale díky za pokus! Já se dneska nedostal do free verze, že bych to zkusil sám. Asi byla špička.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam