a muzes mi ty ted napsat text ve stylu Bible krále Jakuba a zároveň by obsahoval instrukce pro opravu videorekorderu. ?
Samozřejmě, zkusím napsat něco ve stylu Bible krále Jakuba s tématem opravy videorekorderu.
A hle, ve dnech oněch, lidé používali přístroje zvané videorekordéry, aby uchovali a shlédli obrazy a zvuky. A stalo se, že přístroj stárnul a jeho práce selhala. A lidé se zarmoutili, neboť byli bez radosti z vidění a slyšení dálkových dějů.
I řekl jsem jim: "Nezoufejte, neboť vám dám moudrost, jak opravit váš videorekorder. Slyšte a poslouchejte moje slova, neboť vám ukážu cestu."
1. A první věc, kterou musíš udělat, je odpojit přístroj od zdroje moci, neboť jak je psáno: "Kdo se dotkne ohně, musí pocítit jeho hoření." A tak je to i se zdrojem moci, který může ublížit neopatrnému.
2. Pak vezmi šroubovák, nástroj rovný a pevný, a otevři kryt videorekorderu, aby se ukázalo jeho nitro. Ale buď opatrný a nepoškozuj nitro, jako pastýř, který pečuje o své ovce.
3. A když vidíš nitro přístroje, hledej místo, kde je páska uvíznuta. Může být na kolečku nebo v mechanizmu. Buď jako moudrý vůdce, který hledá ztracenou ovečku.
4. A pak, když najdeš uvíznutou pásku, vezmi pinzetu, jemný nástroj, a opatrně ji vytáhni. Buď jako lékař, který jemně a pečlivě léčí nemocného.
5. A když je páska vyjmuta, zkontroluj nitro videorekorderu, jestli nezůstalo nic, co by mohlo znovu způsobit uvíznutí pásky. Buď jako dobrý strážce, který v noci pečlivě prohlíží své území.
6. A nakonec, když je vše v pořádku, zavři kryt videorekorderu a připoj ho zpět k zdroji moci. A pak vlož páska do videorekorderu a zkoušej, jestli funguje správně. A buďte jako zemědělec, který se raduje ze své úrody.
A tak, pokud budete postupovat podle těchto slov, vaše videorekordér bude znovu fungovat a
vy se budete radovat z obrazů a zvuků, které vám přináší.