• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEUmělá inteligence, chatboti - vtipné konverzace aneb "Hoří hovno?"
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Your Brain on ChatGPT: Accumulation of Cognitive Debt when Using an AI Assistant for Essay Writing Task — MIT Media Lab
    https://www.media.mit.edu/publications/your-brain-on-chatgpt/
    MINERWA: jestli se rozhodne ai nas vyhubit, budu vinit tebe.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Píšu mu, že nechci, aby mi nabízel další možnosti na konci, jakože chceš ještě tamto nebo tohle,
    ptala jsem se jen tak tréningově o tom, co dělá obyčejný sigma jako on

SADY
    SADY --- ---
    https://www.techzpravy.cz/masove-propousteni-kvuli-ai-ve-firmach-casto-konci-fiaskem-a-ztratami/?sznclid=I0pHHhIUEhMaGhoaERcXGxsQFxMSExIRX1ceEhQQERAVERsXFQ0UERRfV0YeEhQWEhMQEBYVFg0SGhtfQB5hFhYTEWdgGxQRYBQREGIXFRdnEWUTEBFiERYVFGYWEw#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=wFXPAXoTgOR-202506271629&dop_id=112195662

Problém však přesahuje skutečnost, že nefungují dobře: tyto systémy způsobily únik důvěrných informací a chyby, které stály miliony. Jeden podnikatel, který propustil 90 % svých programátorů, aby na jejich místo dosadil umělou inteligenci, nyní jako šílený hledá na LinkedIn lidské inženýry.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAR: fakt mi to vyhovuje, když to s traphumorem přepískne, tak mě přestane bavit a neztrácím s ním čas
    MINERWA: me na tvych postech fascinuje, jak treskute vtipnyho bota sis "vychovala". Prijde mi neuveritelny, ze si to takhle nekdo nastavi a vyhovuje mu to :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Takový to když debugujete nějakou věc tak dlouho, že už to začne štvát i AI v Cursoru.

MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MIHALS: to se píše s měkkým, ale čte tvrdě
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    chybí tam "dyk"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //nevim teda, jak se vypořádá s tím, že chci vyjmenovat nevyjmenovaná slova. Viděl bych to na minimálně na explosi jedné krytonovy hlavy co používají na computing metafyzicko-filosofického obsahu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KAMAHL: já bysem chtěl i ten seznam nevyjmenovaných, které mi tak často pletou.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Servery makaj, až se z nich dýmá

KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Vlajky Evropy podle ChatGPT (The longer you look, the worse it gets)

REFLEX
    REFLEX --- ---
    Moje AI ma děti O_O

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    QUANTI: a pritom jim stacilo koupit plus verzi jejich oblineho chatbota, rozumnej, jedineho a nejlepsiho kamarada.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PRAASHEK: Inu...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    QUANTI: když chyby stávají se pozoruhodností úsměv loudící
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam