• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NACITALKAnacitalka's laboratory 💖 centrotexbrut
    rozbalit záhlaví
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Na práci s RAWy je fajn Darktable a pak v kombinaci s GIMPem.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ERVIN: hmm, to je teď taky mimo budget tak snad později :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NACITALKA: Vyzkoušej tu Affinity. Je tim UUI tak nejblíž PSku. I tak se některý věci budeš muset lehce přezčit, ale pak je to pohoda. A výhoda lifetime crossplatform licence. Žádný vyděračský subscriptiony. A dá se chytit za velmi slušný prachy v akci celej balík Designer (Illustrator), Photo (Photoshop), Punlisher (InDesign)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    A je taková kompaktní 👌🏻

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    PEJR: něco se stabilizátorem System Error (O.I.S) - já jsem se pokusila udělat všechny postupy, které by to mohly odstranit. A až budu mít na servis, tak to jde opravit a to bude za dlouho. Tak se zas zaměřuju zpět na Nikon, ale to taky půjde… mám tu Leicu teprv rok, ale je to prostě zázrak no, aspoň na blízko a široko a světelnost taky jinde než mám objektivy na Nikona. Aspoň teď bude víc světla! 😸
    PEJR
    PEJR --- ---
    NACITALKA: Na co umrela Leica? Capture one podle vseho lip pracuje s barvama nez adobe, ale photoshop to neni, nicmene na export pro dalsi zpracovani je to fajn
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    WOODMAKER: to zní děsivě 🥹🙀
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Krita bude fajn na kresleni. Ma dobre nastroje, jako tuzka, stetec a tak.
    Kdyz ja pracuju s grafikou, pouzivam Gimp a ten program nema vyresene UI a intuitivita je pro nej sproste slovo.
    A pak budes chtit jeste program, co umi dobre pracovat s RAW materialem. Neco malo umi GIMP, ale nevzpominam si, jestli to staci.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NACITALKA: photopea
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FIONOR: dík, zkusím!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NACITALKA: Gimp, Krita, Affinity
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    umřela mi Leica a brzy vyprší Adobe, čím nahradit Photoshop? 🙀
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Rozbila se mi Leica, tak zkouším zas s Nikonem a dělá to zajímavé věci při poměřování expozic, já jsem tu jen upravila křivky, ale tu koláž udělal fotoaparát sám…

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    kulminace kopulace

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    vyhasnutí vzplanutí

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    podobnosti

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    diplomatocalypsa, kolem jsem chodila asi dva roky v devadesátkách z gymplu domů, ale netušila jsem, že ty lamely jsou plastové...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam