• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NACITALKAnacitalka's laboratory 💖 centrotexbrut
    rozbalit záhlaví
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    NACITALKA: pres Canva licence pro neziskovky se dalo Affinity ziskat zadax, nedobrovolnicis nekde?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NACITALKA: Vyzkoušej tu Affinity. Je tim UUI tak nejblíž PSku. I tak se některý věci budeš muset lehce přezčit, ale pak je to pohoda. A výhoda lifetime crossplatform licence. Žádný vyděračský subscriptiony. A dá se chytit za velmi slušný prachy v akci celej balík Designer (Illustrator), Photo (Photoshop), Punlisher (InDesign)
    PEJR
    PEJR --- ---
    NACITALKA: Na co umrela Leica? Capture one podle vseho lip pracuje s barvama nez adobe, ale photoshop to neni, nicmene na export pro dalsi zpracovani je to fajn
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NACITALKA: photopea
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NACITALKA: Gimp, Krita, Affinity
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    NACITALKA: Ty jo, ale jako ta cernobila je bozi, ty mraky mi pripominaj oblohu z filmu Karla Zemana a to se mi ohromne libi :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NACITALKA: No, ideálně 2560 × 1440, ale může to bejt i menší rozlišení, když poměr bude 16:9. Nebo podobnej.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NACITALKA: Tyjo, neměla bys ty fotky ve větším rozlišení a landscape orientaci? To by se mi moc líbilo na ploše.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    PLAKÁT NA PRODEJ

dominantní plakát na tvrdém papíře (hahnemühle 310 gramů), formát A2, dělám jen pár kusů a každý je podepsaný, má svůj certifikát (dodám i k dříve zakoupeným, stačí napsat) 😸

ostatní odkazy zde

HNILOB
    HNILOB --- ---
    NACITALKA:
    NACITALKA:
    Líbí moc! Konečně něco;))
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NACITALKA: druhá shora další luxusní tapeta na mobil :-)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NACITALKA: S těma očima ten barák vypadá jak těžký kuřák :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    NACITALKA: Mě se hrozně moc líbí tvoje barevné fotky :) Všechny ty barvy, které používáš na mě působí strašně dobře, jak kdybys všechnu tu architekturu posouvala dál, až futuristicky a dávala tomu znovu život.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    NACITALKA: Svata Nacitalka, oroduj za nas

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NACITALKA: Na výšku, šířku, nebo objem?
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NACITALKA: Tahle vypadá dost dobře... u tonování si nejsem jistý sladěním cihly vs obloha, ale jinak super... představuji si, že by to mohla být super tapeta na mobil. Nebo udělat tu fotku v noci, kdy by tam byl vidět v záběru měsíc v úplňku nebo půlměsíc :-D
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    NACITALKA: Tohle vypadá jako pěkná práce s barvama. Jen to zábradlí po stranách je asi těžké správně těžké nastavit. Zkoušela jsi někdy Lookup tables na nastavení barev? Můžeš s tím dělat věci, které jsou u jiných technik nemožné nebo moc pracné: https://www.youtube.com/watch?v=3tyYjsYUrww
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    NACITALKA: Imho nasavani vzduchu pro ty budovy. kdyz jsem v tam delal (v Nile house i v Danube), tak nam spravce rikal, ze vzduchotechnika bere vzduch dole od vltavy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam