• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    THAIGRR: Jeste pokracovani dalsich dnu v Krakonosove, celkem neco pres 40 km v horach

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Na to, že od začátku prázdnin jsem naběhal jen asi 60km a jezdil většinou na kole se ta půlka skoro z gauče docela povedla.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Les Království & Kuks

BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    FINSON: To je fajn že máš soukromý tryskáč 🛩️😉
    FINSON
    FINSON --- ---
    Hodinky mi samozřejmě od začátku tvrdily, že GPS signál mají. V Neratovicích jsem fakt nebyl, dlouho ne.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Že by mě to začínalo bavit? Přemýšlím o lepším kole 😅
    Ale doma... Doma je to těžší. 😅
    Stále nejlevnější kolo z Decathlonu a stále tělo, co kopečky zásadně odmítá.

Ale Krušné hory i Krkonoše jsou fajn a ohledem na ten provoz. Doma prostě... Nevím. Asi se dá, když se naučím kopečky. :)

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Testuju novou behaci vestu!

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To je uplne normalni, takovych sebevrahu potkavam desitky. Ze mam dostatek mista, to je dobry, ale proste ty lidi vubec nemaji odhad, ze zpoza zatacky muze neco velice rychle vyjet.

U toho prejezdu jsem jela cca 30. Prosvistel vic jak dvojnasobek. Odhadem 70-80.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jó super, ty kamiony. Ani profíkům se nedá věřit v takové věci, jako že se udrží ve svým pruhu.

Já to měl dneska na pohodu, ale stejně mě musel nějakej kokot v placaté černé Hondě (takže z ní viděl úplný hovno) předjíždět přes plnou čáru v zatáčce pod vrcholem stoupání. Jako bylo hezký, že mi nechal dost místa, ale kdyby zpoza toho kopce někdo přijel z protisměru, tak by ho stejně hodil na mě.

Potom v jiném místě jsem měl pod jiným kopcem blikající přejezd, tak jsem ho přeskočil přesně podle předpisů, v 50 km/h 😎 Ale tam bylo vidět na obě strany, že nic nejede a silnice byla taky prázdná. Jo a cinkat ten přejezd vlastně začal, když jsem byl pár desítek metrů za ním 😁

Jinak ten gravel a štěrk - mně je vlastně jedno, na jakým kole to je - když ty šutry bouchají o ráfek, tak se mi dělá nevolno a tmavo před očima.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Na gravelu by to bylo dobry, tomu vadi jen vylozene velky kameny. To me pak rozhazi. Ale kdyz to jen klouze, tak to je v pohode.
    Ja mezi kamiony taky uplne nejela, ale proste jich sem tam par jelo. Ale teda na ty statovce, zvlast na te od Pisku do Nepomuku, tam kamiony jezdi hodne. Idealne jako vlacek nekolika kamionu za sebou, brrr.

Predjizdeni pred prejezdem a plnou parou pres nej. No a ten kamion plny dreva dole, ten vyletel ze zatacky do protismeru a mela jsem docela obavu, aby se neotocil na bok.

JOPS: Mrkni na Litschau, jsi kousek vedle. Je tam pekny hrad. No a pekna cesta je taky pres Perslak do Novy Bystrice na uzkololejku. Pekny je to v lese jak je Jemcina. Z detstvi si pamatuju jeste piskovnu Vlkov a taky jsme se chodili koupat na Metel, tam jsou taky hezky lesy.

JOPS
    JOPS --- ---
    Na dovolené na jihu Čech. První výlet do Jindřichova Hradce, všechno krásně mimo silnice, překvapilo mě, že tam byla nějaká stoupání 🤣 jako jízda celkem na pohodičku, trasu plánoval bratr, takže cajk.

Druhou sem jel sám do Třeboně. První třetina super, všechno lesem a pak jsem to od Třeboně nějak posral a všechno po silnici. Jako provoz v pohodě, řídiči ohleduplni, takže dobrý.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jasný, tak nějak jsem to čekal. Já si zvykl tak, že jsem schopný na gravelu dát flowtrail, lehce skočit retardér nebo obrubník, vyhoupnout se na prudký stupeň přes kořeny na pěšině mezi stromy, ale tenhle hrubý štěrk nedávám.
    Ale mezi kamiony bych taky nejel, mít takhle blbý výběr.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Nahoru to docela slo, je to cca 4-5% kopecek. Dolu to klouzalo. Pak tam byla jeste dalsi cesta, kde ty kameny byly o hodne hnusnejsi. Vsechno samozrejme rychlosti dospeleho sneka.
    Zase to bylo lepsi nez ta tuna kamionu, ktere jsem potkala. Vyhla jsem se vsem statovkam (a ze jich tam je hodne a kopiruji moji trasu), ale na navazujicich cestach byl taky slusny provoz.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jak se na té silničce jelo po té štěrkové cestě?
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak dnes jsem dokázal vstát včas a stihl ještě ranní rozcvičku před prací. Naplánoval jsem si trasu po nově - loni a letos - opravených silnicích, na 90% trasy jsem měl fakt pořád povrch jako na těch fotkách, stálo za to ten gravel přestrojit na silniční kola. Držet stejnou rychlost na tom starým rozbitým povrchu by mě iirc stálo o 50W - 100W navíc, beze srandy, tohle jelo samo - taky mi tam hned cinkly 3 PR, ani jsem nevěděl jak 🙂

A ta zákazová značka na první fotce taky potěšila - sice původně byla v té trávě položená, ale pst! Podle map se opravuje souběžná silnice za polem, objížďka vede po větší silnici o kus dál a sem připravili zákaz, aby si to všichni nezkracovali po téhle úzké silničce. Sice odtam krátce po pořízení fotky vyjel mopedista a za jízdy něco viditelně mrmlal, když mě viděl, ale neslyšel jsem ho a pak už jsem ten úsek měl fakt sám pro sebe 👍

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jela jsem pro 6 ctverecku a mam jich 69.
    Diky tomu zatmeni v noci nesvitil mesic. Cesta z Berouna okolo Berounky byla v uplny tme a bylo to teda docela strasidelny :)

FINSON
    FINSON --- ---

Lavice pod sjezdem na červené turistické s dopadem na silnici 🤦
    No jak chtěj vaši...

Tak aspoň že jsem v zelené, no...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tož fajne to bylo. V neděli ještě jednou single Lysá a pak zasloužená odměna v Beskydském pivovárku v Ostravici. Nejlepší nakládané tvarůžky na světě. A k tomu nealko IPA, u které člověk nepozná že pije nealko pivo. Vřele doporučuju!

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Po úrazu zase pomalu zpět do "formy"
    Rovnou jsem to vzal i jako změnu životního stylu a díky změně stravy jdou kila postupně dolů a kopce jsou zas o něco míň prudké...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam