• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    BATY
    BATY --- ---
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    WEWERKA: Diky, jsem in... ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ráno bylo mrazivé, takže prověrka zimního oblečení :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dnesni ctvereckovani u Kolina.
    Naplanovala jsem si po 160 km vlak, ale pak si rikam, ze jeste nemam odznacek 200 km za listopad. Tak jsem vystoupila v Klanovicich a dojela to.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska to bylo parádní. Po pauze je to sice trápení ale takový hezký trápení :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARXIE: Existuje NYX klub.
    Praha, Prague, Czech Republic | NYX - lidi z internetu
    https://www.strava.com/clubs/5461
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    cau, mate nejakou grupu na strave? nedohledal jsem info, tak se radsi dotazu :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak po více než měsíci protočit tmel v pláštích...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Posledních pár jízd si připadám jak lapač mušek nebo mšicí...kde se tz potvory takhle na podzim furt berou:-)
    Jinak dnes už to vypadalo, že celý den prolenoším, ale nakonec vylezlo slunce tak nešlo jinak...tentokrát i bez piva i pizzy...

FINSON
    FINSON --- ---
    Strava zase zavedla nějakou novinku, že se ke sdíleným fotkám přidává pruh s achievementem při aktivitě? Za mě docela oser, nelíbí.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to bylo teda vesely. Vzala jsem gravel na Radec. Nejen, ze mi to prvnich 90 km nejelo, ale jeste mam story na kterou hned tak nezapomenu :) Copy & paste ze Stravy.

Sjíždím pomalu kamenitý sjezd a říznu vzadu bok. Narvu tam knot, nedrží. Narvu tam ještě velký knot, to už docela drží. Sjela jsem to dolů, trošku dofoukla. Bok pneu se lehce vyhnul, ale drží. Pohoda, jedu dál, netřeba na vlak. V dalším kopci mi to vyletí celý. Rvu dolů pneu, ale tmel mi slepil obě stranu pneu k sobě. Zápasím s tím asi 20 minut, ale nakonec se podařilo. Roztržený bok je podložený, jen to trošku hází. Takže pohoda, na vlak jít nemusím, to zvládnu. V Dobřívi mi vylítne starý knot z předního kola!!! Zalepím, dojedu do Hořovic, kde mi ten knot vylítne 500 m před nádražím. Vlak jede za chvíli, takze mi lítá mlíko z přední pneu, ale nezájem. Prostě jedu na vlak. Stihla jsem, za minutu mi to jelo.
    Ještě, že jsem včera doplnila mlíko. Jinak bych se asi dneska pěkně prošla.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Na tuhle trasu jsme se chystal už dlouho a stálo za to počkat...dnešek byl ideální:-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pondelni popracovni vyjizdka. Dojezd zase za tmy.
    Par kolecek na pumptracku jsem si musela dat. Ve tme je to zajimavy :)

BATY
    BATY --- ---
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes bylo to počasí úplná pecka. Risknul jsme krátký rukáv a vestu a v pohodě se to dalo...
    Kalsická trasa k Bezděsu a pak na Mariánku...

BATY
    BATY --- ---
    SSTTAANNAA: To pivo zní úplně cyklisticky 😊
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: No ty brďo, tam to mám ze všech stran objetý po asfaltu, ale že je tam takováhle krásná šotolina přímo na poutní tustistické, jsem nevěděl! Tak to to tam budu muset taky brzo projet :-) Díky!
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: To je červená z Předměřic do Sojovic. Úsek za Severkou. Jinak celá ta červená je fajn gravel...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Jé, tos už byl kousek v mým revíru! :-) Kde je ta krásná cesta na té třetí fotce, prosím?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak už mě svrběly nohy na nové kolo a tak jsem dnes vyrazil kolem Jizery. Jsou tam ještě zaplavené úseky a tak jse si i pochodil po provizorních cestičkách. Dál Milovice a Mordové rokle. Pak návštěva v pivovaru Tahoun a přes Svatořiský les a Chlum zpět.
    Zjišťuji, že ten radar (Bryton Gardia) od Štěrby zdarma byl danajský dar, protože asi nepůjde jinak, než si koupit něco co to umí zobrazovat.
    Zatím zvažuji Sigma ROX 11.1 EVO.
    Do teď jedu jen na hodinkách na ruce (Garmin Instinct) a radar by asi řešila i novější verze těchto hodinek, ale na té ruce je to za jízdy fakt o dost horší.
    Co si o té volbě myslíte, je to blbost?
    Zatím jsem našel, že umí Garmin radar a předpokládám, že ten protokol snad bude stejný. Jako čidlo tepu bych nechal hodinky, to by snad mělo taky jít. A Stravu by to mělo taky zvládat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam