• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    V Šantanu u houbaře jsem byl moc brzo, ta jsem chvátal zpět do MB a jedno zasloužené si dal až v Altánu na Výstavišti...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Navolno ležící kamínek, ale z jedný strany ostrý jako nůž. Takže duše a kus starého pláště jako vycpávka a radši domů.
    Ale naštěstí mám dvě kola, tak jsem si dala ještě silničku.
    Tenhle týden jsem to teda nějak přepískla, už mi zase forma vyskočila mimo graf...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak po prokašlaným týdnu trochu protáhnout nohy. Nebylo to nakonec tak špatné.
    V týdnu jsem chtěl vyrazit pohodovou jízdou směr Wroclaw, ale jak naschvál to počasi má jít hodně dolů, takže nakonec bohužel spíš vlak...i vzhledem k neustálému pokašlávání...

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Na Křemešník. Poctivej Vysočinskej klasikářskej profil :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    A dneska do Budějovic, přes lesy u Lomnice nad Lužnicí a Lišov. Na poměry Vysočiny dneska placka :-)

AETHER
    AETHER --- ---
    Ja se dnes malem upekla. Jeden den mrzne a pak najednou vedro🙈

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska taky na sever, ale nad Světlou nad Sázavou... Tam ty vesnice mají teda názvy! ;-) Poté, co projedete vesnici Vlkaneč, vedle níž leží Kozohlody vás trasa zavede do Kobylí Hlavy a pak následuje Chrtníč. Samozřejmě nesmí chybět průjezd vesničkou Zboží a Kunemil. :-)

Jako chápu že odpověď člověka pocházejícího z Kobylí Hlavy na otázku "Odkud jsi?" vyvolá na tváři tazatele nemalý úsměv. :-)

PS: cedule začátek obce byla ukradená, musel jsem vzít zavděk tou označující konec.

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Krásný!

Já teď klušu místy, která počítám brzy nebudou přístupná a po dokončení pražského okruhu, co se tam má stavět, budou už vypadat jinak...

To rákosí na sluníčku hlasitě lupalo, celý ten močál.

Jinak teda stejně jako zde nedávno řešili cyklisté, dnes šlo o "low Z2", takže žádný machrování a pěkně pomaloučku 😅
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Včera jsem si odpoledne dojel pro pár čtverečků nad Benešov a musím opět říct, že Benešovsko má něco do sebe, jako rovinu tu moc nenajdete ale spoustu zapadlých vesniček a liduprázdných cest, těch tu je požehnaně.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Cunkov je hnus, už jsem tu o tom psal tuším vloni :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SMOKY: WTF :O
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    WEWERKA: na Pacov, trochu oklikou :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SMOKY: Podle vzdalenosti hadam, ze jsi taky jel na Trebonsko. Je to tak? :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SMOKY: To mi ani nepripominej :) Jela jsem tam plne nalozena cestou na Trebon.
    Tady bylo teda nejvic asi 14%, ale stacilo mi to. Potrebuju uz kratsi kliky a mensi prevodniky i na silnicce, cim jsem starsi, tim hur to do tech kopcu jede.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    WEWERKA: já jel dneska stoupak na Cunkov, mistama 19%, taky výživný
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jsem se byla provetrat. Na Kozakov teda nemam prevody. Jela jsem to ze severu a jako obcas tam byla rychlost i 4,5km/h. Taky vyskovy profil je vtipny, kopecky na zacatku a pak relativni rovinka.
    70 novych ctverecku.

JOPS
    JOPS --- ---
    FLIPPER: Tož zóna dvě je hlavně na vytrvalost, a hlavně bys teoreticky měl pálit primárně tuk. Když pak jdeš do vyšších otáček, tak pálíš i svaly, což úplně nechceš. No a teoreticky bys měl i zrychlovat. Nikdy jsem to neřešil, tak to zkouším, co to se mnou udělá, já většinu času vždycky jezdil zónu 4 😅😅
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    JOPS: Tělo navýšilo výkon srdce, aby zvládlo kromě svalů a kůže (termoregulace) zásobovat i nově pracující trávení. Plus se ti vyplavil inzulin, který rovněž zvyšuje srdeční frekvenci.

Taky mám dotaz - proč jezdíte tyhle zone 2 švihy? Kvůli tréninku?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hodim takovej dotaz do placu jo :) asi na 42km jsem si dal dva kopecky skvele zmrzliny. A od te doby jsem nebyl schopen sundat tepy pod 140bpm🤦‍♂️

jako jel jsem proti vetru, ale watty byly treba kolem 80-100w a ne a ne to dostat dolu, az treba posledni 2km to kleslo :D Mohlo to bejt tou zmrzlinou? :D

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jel na tom překvapivě rychle

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam