• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vlakem do Turnova a pak přes Jičín dolů až do Poděbrad. Celkem 2x jsem zmokla. Tomu nejhoršímu jsem se vyhla, ale viděla jsem ty proudy vody docela blízko. No a pak jsem vjela do jedné takové přehánky a ta mrcha zůstala stát na místě. Takže jsem musela do deště a vyjet z toho ven. Vůbec tohle nemám ráda, hlavně protože nemůžu jet rychle, to bych to měla všude. Další deštík mě chytnul v Sadský. K tomu se vítr měnil podle toho, kde zrovna pršelo.
    Jinak teda dneska jsem objela docela dost státovek a provoz byl brutalní akorát na 16 z Jičína.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA:
    koukám, že dnes zase Garmin pro změnu nějak zblbnul nastoupaé metry - po opravě podle map je to 538m
    Byla to docela rovinka, ale těch 158m mě překvapilo na 70km:-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Původně jsem měl v plánu lovit čtverečky, ale nakonec jsem nechtěl moc jezdit po silnici a tak jsem to vzal podél Jizery a pak směr Milovice.
    Kyseláč a oběd u Tahouna.
    Zpět z Tahouna potom přes Loučeň a Svatojiřský les.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Na obrázky na šířku už ten Garmin vypadá vážně lépe - ale pochopím, kdyby to tu opravdu mělo být Strava only:-)
    Dnes zase po nějaké době na pivo a na pizzu a i pár osobáčků se tam díky příhodnému větru vešlo...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Prosimte davej do prispevku reply komu pises. Trosku mi trvalo nez mi doslo, ze je to na me :) U SH ale privatni zonu zverejnim jen kdyz nekomu dam nasdilet ucet. Jinak to ze screenshotu nepoznas, protoze tam je takova tuna aktivit, ze se to vsechno prekryva.

WEWERKA: Tak muzu potvrdit, ze uz mi to funguje. Jen teda u vyjizdek, kde jsem nedavala sdileni. U tech uz nasdilenych se mi tam asi cachuje porad CO2.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ty už obchází statshunter a taky je tam posíláš, já jen tak mudroval nahlas.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WEWERKA: We are aware of this issue, and our Developers have released an update - this should be fixed now!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Mimo API tam ale nebudu nahravat svoje GPX, protoze by to obeslo privatni zony, ktere mam nastavene ve Strave.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORELLI: zkusim na to mkrnout az bude osklivy pocasi, ale nic neslibuju. Casu je malo, zejmena o prazdninach.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SMOKY: A zvládl bys něco takového? :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FINSON: ale zatim to neblokuji, ne ? Na AWS by tohle mel clovek s pomoci AI za chvili.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Jo tak... no, neumím si to moc představit.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: To by musel jít mimo api a člověk by tomu musel dát tu trochu své "práce" v podobě vyexportování té trasy v nějakém formátu a uploadovat do toho rozhraní, který by si z toho vzalo jenom pár údajů, plus k tomu nahrát fotku.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Čekal bych problém na staně API Stravy - jak se nedávno řešilo, že by nemuseli pouštět data ani pro Statshunters nebo Trainingpeaks a tak...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORELLI: chatgpt :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kuwa neni tady nějakej šikovnej programátor, kterej by dokázal napsat kus kódu? :-) Jednoduchá page, kam by se nahrál obrázek a aktivita a vyzoblo to z toho fotku a pár údajů jako to bylo za staré Stravy?

Já vím, ono to asi zas tak easy nebude... :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak to holt budeme screenshotovat, no.
    Akorát bude potřeba přejmenovat klub :-D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Nema :( Muzu se maximalne s tou jizdou nekam napojit, tak jedine kdyby byla na netu sluzba, ktera dela hezky obrazky.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Wahoo nemá žádnej share? :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: No jo, ale co Wewerka? 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam