• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak to já dneska žádný větrný mlýn nepotkal, pouze Větrný Jeníkov :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: popravde vubec netusim, ale byl jsem trochu zklaman, protoze co vidim vetsinou fotky, tak je to bez toho vseho bordelu co tam ted je videt. Je fakt, ze tam asi byla vcera svatba a ted tam uklizeli. A tak jsem ted mrknul na fotky a oni vsechn fotky jsou z boku, ne z cela, jako jsem fotil ja... tak tam bude ten hacek, ale na muj vkust tam bylo moc lidi a nejak jsem nemel vubec chut na jakoukoliv socialni interakci :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Ten mlýn ale přístupný není, nebo jo?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska jsem se jel podívat na mlýn. Počasí paráda. Bylo to takové trochu kopcovitejsi než je u mě zvykem 🤣 ale zmrzlina, dortík na půli cesty mě nakopl 😅

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: muck! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: No jo, to jsem si tě spletl s Forellim, sorry. Proto jsem ten příspěvek nemohl najít! 😅
    FORELLI: To už víte, píšu tady opakovaně, že jsem princezna 👸 Především ohledně kola 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: to jsi se ptal tuším mě na tu štěrkovku:-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: QOM? Něco, co bychom měli vědět? :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ano ano, to je ona! :-)
    Já dnes fotil a svačil a pauzoval úplně v pohodě, protože po všem tom běhání a v tom vichru poprvé letos pořádně na kole jsem věděl, že mi nikde žádné QOM nehrozí :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Myslis tuhle cestu? :) Kdybych nefotila, tak tam mam QOMko :(
    [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pořád jsem nechtěl jezdit do bahna, až jsem dneska konečně vyjel do sucha - v kombinaci s tím fičákem to byla fakt radost, dostal jsem opravdu nažrat prachu. Ale pěkné to bylo, ne že ne. Hlavně když jsem se schoval v lese; návrat přes pole šikmo proti větru byl poněkud náročný.

No a ten prach byl hlavně tady (ale nejen tady), koukl jsem se na tu hezkou cestu od Severky, jak jsem se na ni loni ptal pana Forelliho:

FINSON
    FINSON --- ---
    Už už jsem málem vyjel na kolo, ale pak jsem musel něco odklikat do práce a najednou zase nebylo dost času... a taky teda dost hnusně foukalo 😅
    Tak jsem nakonec dal jenom long run podle trenéra v hodinkách.

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Jako moje šance, že tam budu taky, je fakt 50%, ale kdyby to klaplo, dám vědět, dáme si placáka :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: Ty voe, okej, trosku budu muset zabrat, mám na to ještě dva měsíce. Hezký tempo, palec up.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: Hele, nevím, zjistím, ale to datum bych řekl, že sedí 😅
    JOPS
    JOPS --- ---
    No a klasika, v pátek mrknout na hada, zda se přes zimu nerozpadl 😀

A dal jsem si na konci milovaný Mělnický kopeček a ono už bylo relativně pozdě, ale pořád světlo a ona to je taková "alej" do kopce s prumernym stoupanim kolem 17%. Fakt jebka po kostkách. A v tom kopci na každé lavičce zamilovaný pár a okolo nich funící idiot na kole, s tepovkou kolem 170tpm, s jazykem na zádech, kde ani normální lidi nechodí moc pěšky a kurví jim tam romantiku 😅🤣

Miluju to🤣

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Ano
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS, BATY: Prague Relay 24.6. - 25.6.?
    Tam mě kolegové mají jako náhradníka, podle toho, jak se podaří poskládat teamy :-)
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Tak to se tam uvidíme, ten běhám každý rok...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam