• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    Včera rege na 20 minut, dnes zase long - sice pomaleji, ale o to víc to drhlo. Ale zase bylo hezky.

FINSON
    FINSON --- ---
    Po pauze po vytažení osmiček zase skáču přes kaluže - na to, jak mizerně vypadalo počasí zevnitř baráku, to bylo venku překvapivě fajn a endorfiny tekly proudem...

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dnes mi to moc neslo, ale prostredie na jednicku :)

VINC
    VINC --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jel jsem se k Řípu mrknout na kámoše co běželi Řipskou sedmičku 😅 jako 7x vyběhnout Říp. Ble 🤣

Jinak jsem si říkal, zpátky pojedu na pohodu... Ty jo, ale plná cyklostezka cyklistů a to je pro mě rudej hadr 🤣 dal jsem je 🤣 a pak Garmin zahlasil, vole dej si 4 dny regenerace 🤣

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jako i na Vaši oblíbené trase dokáže dojít k překvapení 😅 🤣

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska bylo fakt nádherně, rak jsem si vzal půl dne dovolenou a zajel troch počtverečkovat nad Ledeč.

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Kdybys věděl, jak mě ten Garmin coach sere! :-)
    Ale nechat si od něj poskládat tréninky a nepatlat se s tím sám, to zase jo, to si líbit nechám :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: wow, dobre ty :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zdravim zo Zelandu

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jo, o moc líp mě Garmin coach za těch 6 týdnů myslím připravit nemohl, jsem vcelku spoko. A asi teda budu běhat dál...
    :-)

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Mně 12 cestou z práce. A ráno cestou do práce -4...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska mi to chvíli ukazovalo i 13 stupňů. o 15 víc než před týdnem :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: V Beroune kolem 10. O hodinu pozdeji pak 3 stupne a pri dojezdu to slo na -1.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jo tak na Vysočině maximálně tři stupně a ostrý Jihovýchodní vítr.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Bylo nadherne. I jsem na chvili sundala navleky z bot jaky bylo vedro.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska čtverečky, vítr, led, štěrk - no prostě únorová Vysočina :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak letos poprvé, sluníčko mě vylákalo; jel jsem, dokud je zima a není všude hromada bláta a kaluže. Garmin coach mi dnes coby první běh taper fáze dal zase lehký půlhodinový výklus, tak jsem ho dal hned po návratu z kola, jenom jsem sundal přilbu a přezul boty. Naštěstí ten algoritmus zřejmě neumí zuřit 😈
    Ale já fakt na to kolo musel, chápete mě, že jo?

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MRKEVREDKEV: Ty vyprošťovací bodce jsou v podstatě povinná výbava, pokud nejsi úplný magor. Někdo s sebou vozí i házečku nebo tyč, kterou se zkouší pevnost ledu. Ale základ je zbytečně neriskovat a nikdy nebruslit sám. Já jsem dost opatrný, třeba tady na Orlíku jsme jeli ve stopách lidí, kteří vyráželi asi hodinu před námi. I tak ale nikdy nemůžeš absolutně spoléhat na to, že projedeš tam, kde projel někdo před tebou, led pořád pracuje.

Pokud se chceš dozvědět víc, tak tohle je asi nejlepší informační zdroj ohledně bezpečnosti bruslení - https://www.dalkovebrusleni.cz/zasady-bezpecnosti/

Zde ID KAP i s bodci

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam