• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    CATEE
    CATEE --- ---
    FORELLI: Přesně to samé s během! 🙂 Taky mi to tak říkal…před třemi roky, když jsem začala běhat aspoň trošku vážně 🤣
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: To slyším až teď, jako mladýmu mi to nikdo neřekl 😥
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Když jsem byl mladej :) rak nám říkali, jestli chceš jezdit rychle, musíš se nejdřív naučit jezdit pomalu :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORELLI: to já neumím :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Protože jezdíte zbytečně rychle, ne? Chce to jezdit na nízké tepy. Vy tam po rovinách můžete, u mně je to tady nereálný. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    SMOKY: Přesně, to mám stejně. Vrátil jsem se v tu jednu a do tří nemohl usnout. A vstávat jsem musel pořád stejně, v 6:30 😅
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FINSON: já mám problém, že pak nemůžu spát, jak sem rozjetej
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    WEWERKA: Na kole ano, pesky a behem ne)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: No to mě nebavilo 😬
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: není třeba jezdit žádné hektary, stačí 20 až 30 kiláků
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Tak to je v pohodě 😄
    Na šílenou cyklistku jsem si nevzpomněl, narážel jsem na svoji vlastní zkušenost - předloni jsem to takhle zkoušel a ačkoliv to mělo svoje výhody (třeba minimální až žádný provoz naprosto všude), tak dlouhodobě to nebylo udržitelné a kapánek mě to pocuchalo...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Nejsem silena cyklistka, ja vyrazim driv nez ona :) Dorazila jsem asi v 21:30 uz.
    FINSON
    FINSON --- ---
    AETHER: Jasně, já jenom žertoval 😁
    ANGELINE: No je fakt, že přes pole za tou cyklostezkou, kde jsem fotil, se ozývalo houkání a skřeky - buďto nějaká akce, nebo si někdo u baráku nechal zapnutou zvukovou smyčku z Halloweena 😅
    WEWERKA: Když člověk s normálním denním režimem takhle nejezdí do jedné v noci, tak to jde...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ANGELINE: Nocni vylety jsou super. Treba ted v utery jsem si dala popracovni 100 a 80 km z toho uz za tmy.

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    FINSON: Pro me by byl jak z hororu. Ale zas to tempo by bylo paradni!
    AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON: No mozna jsem mela pockat do tmy, az se husa vic stravi. Jak je to mastne a tezke, tak dve hodiny nestacily.
    FINSON
    FINSON --- ---
    AETHER: A jak jinak chceš tu husu spálit? 😅

Já dnes myslel, že nevyběhnu vůbec, ale pak se mi uvolnil čas navečer - už je tady zase ta doba, kdy toho okolo sebe člověk moc nevidí. Na kole by mě to takhle sralo, ale běh v těchhle podmínkách je pro mě takový meditativní...

AETHER
    AETHER --- ---
    Jit behat po huse nebyl muj nejlepsi napad.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    U Kladna mlha a teplota tam skocila na 3C. U Nizboru mlha zmizla a teplota vzrostla na pohodovych 6C.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Po delší době konečně trochu času se projet... Včera bylo krásně, sice ráno nula, ale přes den i sedm stupňů, dneska to bylo podobné, jen ráno o dva stupně tepleji, ale skoro bezvětří, to se musí využít. Lepší nula bez větru než třeba 5 s větrem :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam