• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    JAZ
    JAZ --- ---
    OCTOPUSS: Jinak řečeno vyjížďka na kole. Může jít o pravidelný trénink stejně tak jako o celodenní výlet, ale primárně se od takovéto aktivity očekává spíše tréninkové než výletní tempo
    Zdroj: https://mtbs.cz/clanek/slovnik-mtb-pojmu/kategorie/ostatni :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JAZ: Prosím tě co je to švih? Asi celej život žiju pod šutrem, ale tahle cyklohantýrka je pro mě jako klingonština.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JAZ
    JAZ --- ---
    JOPS: tam jsou právě kopce úplně na pohodu, málokdy se to zvedne nad 8%, většinou mají hodně stabilní sklon a skoro nemusíš přehazovat, od začátku do konce jedeš jedno tempo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SMOKY: ja uz je mam taky celkem rad, kdyz s sebou netaham ten 30kg batoh, co jsem mel na brise :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JOPS: ja treba kopce miluju, cim delsi tim lepsi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    JAZ: Ty voe, ty výškové metry... Jak moc hnusné ty kopce jsou? Je kopec, kterej je dlouhej a tahlej, ale nesere mě, pak jsou kopce, co mě tak nějak z principu strašně serou 🤣
    JAZ
    JAZ --- ---
    Poslední švih v zapadlých Pyrenejích. Několik na první pohled no name průsmyků, ale když jsem si je vygooglil, tak jsem koukal. Třeba Col de Port byl vúbec první kopec, který se kdy v Pyrenejích na Tour de France jel, bylo to v roce 1910 a vyhrál tam sám Octave Lapize.

BATY
    BATY --- ---
    Tak všechno nejlepší k dnešnímu svátku 🙂

VINC
    VINC --- ---
    Nudle foto nevim proč :)

JOPS
    JOPS --- ---
    Cíl pro tento rok splněn. Vyjet Říp, kopeček, ze kterého jsem měl sedm let vítr a strašný respekt.

Nikdy mi to nešlo, ani před sedmi lety, kdy jsem si myslel, že jsem ve formě. Forma je nyní, nohy super, fakt, nikdy jsem se na kole necítil tak super.
    Za sebe říkám, díky za aplikaci Strava. Bez té aplikace bych asi na kole nejezdil. Ale já jsem trochu uchylak na čísla, a potrebuji mít motivaci, potřebuji vidět výkony ostatních a vidět svoje čísla a zlepšovat se.

A co se týče Řípu, tak tam pro mě bylo trochu překvapení v tom, že když se dostanete na Melnickou vyhlídku, kde před ní je cca 30% stoupání, tak jsem si říkal, že je vyhráno a ono to pak je ještě docela pořád dost jedovaté 🤣 ale vidina toho piva byla motivace. Picoval jsem celou cestu, potichu, občas mi teda nějaké slovíčko z huby vylitlo, ale stálo to za to, nohy v pohodě a já happy. Myslím, že nahoru začnu jezdit častěji, je to takový docela fajn leg day 🤣

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pocasi bylo skvele. Bourkam jsem ujizdela az me jedna docela velka chytla 15 minut od baraku.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Úkol zněl jasně - nezmoknout. To se sice tak úplně nepodařilo, ale vždycky jsem z toho nějak vyklouzl.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ke konci i pár kapek bylo

HELVETE
    HELVETE --- ---
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    WEWERKA: nojo, ve vsedni den rano tam nikdo nechodi :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SMOKY: To je divny jak ty na to fotce nejsou zadny davy lidi :) Normalne to tam byva plny.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Pošredit Dobřichovický traily, než přijde déšť :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    oh boy ... luxus
    JAZ
    JAZ --- ---
    Dnes jsem stihl Plateau de Beille, pak přišel déšť a švih byl u konce. Na tenhle kopec jsem se hodně těšil, v minulosti tam 6x končila etapa Tour a vyhráli na něm lidi jako Pantani, Armstrong a Contador. Realitě jsem se musel smát, za 16 km nahoru a to samé dolů jsem nepotkal jediného člověka, auto, nebo jakoukoliv jinou známku života, všude kolem bylo úplně pusto, až to bylo trochu děsivé :D

JOPS
    JOPS --- ---
    JAZ: to jsi mi pripomnel, kdyz jsem byl s kolegama v Brdech a vzdycky jsem vyjel kopec, cekal na ne, udelal par fotek a jelo se dal.

A jeden kolega to pak okomentoval, ty vole, s nim nekam jet, on vyjede na kopec s 5 minutovym naskokem, vytahne mobil, foti jak splasenej a za den udela 300 fotek.
    Ale zase se musi nechat, ze fotky pekne no :D

tak to me potesilo a kdybych tam byl s tebou, tak bych na prvnich 1k metrech asi umrel :D ale fotil bych, to jo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam