• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Kochačka přes Orlické hory...původně jsem chtěl pokračovat, ale z Neratova se mi pryč nějak nechce...

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    WEWERKA: wtf!
    BATY
    BATY --- ---
    WEWERKA: Nechutný ;)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to byla teda jizda. Spousta statovek, ale nastesti provoz relativne maly. Na konci me zabilo (aspon pro me) brutalni stoupani v Ceskem stredohori. Sem tam polni cesta nebo panelka, vetsina ale asfalt.
    Namotal se mi slimak do spodni rolny od prehazky. Vsimla jsem si, ze se tam neco leskne, tak zastavim a ziram. Uplne rozmatlany od retezu, ale jen skrz naskrz v te rolne. Nechapu jak se tam dostal.
    Fotek je vic, ale at to tu netapetuju, pro zajemce v aktivite: https://www.strava.com/activities/12198999366

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Cyklo dovolená...první den...
    Zítra budu v Náchodě řešit ruplej drát, tak si užiju Peklo o den déle a pak snad Orlické hory...

JOPS
    JOPS --- ---
    Jsem si zase trochu vylepšil jeden segment. Nebyl v plánu, ale když jsem v tom kopci viděl 5 cyklistů, tak to asi všichni znáte. Hecnete se a vystřelíte 🤣 Devět vteřin dobrých🥳

ale výšlap na Říp teda pořád bolí 🤣 a to zklamání, že je zavřeno 😭

FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Tvl, hrdina! Můj synek letos zlenivěl a nechce se mnou vyjet ani do parku :-/
    VITI: Psal jsem o recenzích, ne o promo kecech, ale samozřejmě, nějak to okecat museli :-) Vedení vnitřkem mi taky přijde kontraproduktivní, ale co jsem tím chtěl říct, že mi sedla značka a model a ta nová generace se mi líbí na pohled, takže do budoucna rozhodně zůstává v hledáčku :-) Ale uvidíme, už jsem tady několikrát předvedl, že u mě nikdy nevíš :-D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Přes noc místy pršelo a ráno 23, slušně ze mně lilo :) Ale mlhy parádní.

VITI
    VITI --- ---
    FINSON: "základu přepracovaná" :-) tak co taky jinyho maji k promo fotkam napsat, ze ;-) ... Myslim, ze tahle generace je uplne v pohode, navic bowdeny venkem, coz je treba pro mne spis vyhoda.
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    SMOKY: ❤️

Když jsem na to hledal recenze, dověděl jsem se, že aktuální generace Terry je od základu přepracovaná a je ještě lepší - tak jsem nejspíš zaháčkovanej 😆
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FINSON: to kolo je prostě dobrý :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Já posledni dobou flákám kolo, ale ne že bych se úplně flákal i já...

FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska v tom bylo všechno. Hladký superrychlý asfalt, hrubý rozbitý asfalt, rozbahněné zarostlé klikaté pěšiny, dokonce i do kopečka, luxusní hladká šotolina i polňačky rozdrbané traktory... kolo včera vyleštěné a navoskované je opět zasrané jak jetel, já mám hlínu v tretrách i kapsách dresu na zádech a žena mě při návratu vítá slovy "vidím, že sis to dneska pořádně užil!" :-)
    A dělám tu chybu, že fotím jenom ty hezké kousky trasy, příště to zkusím víc vyváženě - páč jak někdo psal ve Statshunters klubu, to čtverečkování člověka zavede na místa, kam by ho jinak nenapadlo jet - já k tomu dodávám, že ho to občas zavede na místa, kam předem ví, že jet nechce :-) Ale tak jednou, pro ten čtvereček... :-)

Jinak přemýšlím, co je na tomhle kole tak moc jinak než bylo na tom Rose Cross Pro, jestli to může udělat ten karbonový rám a osazení, nebo je tak moc jiná geometrie, nebo všechno dohromady, protože teď se mi jezdí fakt úplně jinak a užívám si to kolo naprosto zvířecky... nebo jsem do toho gravelu jenom musel "dospět"...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Rano super teplota, ale odpoledne zase horouci peklo :)

VINC
    VINC --- ---
    Jo Mšeno oblíbená destinace, jezdim se tam schladit ;)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Preventivne pocitam 1 tycinku na 20 km. Vetsinou to teda vychazi 1 tycinka na hodinu, plus minus. Jestli jedes jen 90 minut, tak nepotrebujes tycinku, nad 90 min bys uz neco mel jist. Ty nejezdis zrovna pomalu, tak nejspis bys mel i neco jist i pri kratsi vyjizdce si myslim. Nemizi ti treba nejak moc svaly po jizde na kole?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jen takovy kolecko.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska pro 3 kousky k Miličínu, než to začne péct. Ráno bylo v údolích i pěkných 13 stupňů.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JOPS: Já mám v plánu si časem koupit takovou tu obří cykloledvinku, do tý se vejde dost věcí. Batoh taky úplně nemusím (ale má integrovanej páteřák), ale zatím nemám alternativu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam