Dneska v tom bylo všechno. Hladký superrychlý asfalt, hrubý rozbitý asfalt, rozbahněné zarostlé klikaté pěšiny, dokonce i do kopečka, luxusní hladká šotolina i polňačky rozdrbané traktory... kolo včera vyleštěné a navoskované je opět zasrané jak jetel, já mám hlínu v tretrách i kapsách dresu na zádech a žena mě při návratu vítá slovy "vidím, že sis to dneska pořádně užil!" :-)
A dělám tu chybu, že fotím jenom ty hezké kousky trasy, příště to zkusím víc vyváženě - páč jak někdo psal ve Statshunters klubu, to čtverečkování člověka zavede na místa, kam by ho jinak nenapadlo jet - já k tomu dodávám, že ho to občas zavede na místa, kam předem ví, že jet nechce :-) Ale tak jednou, pro ten čtvereček... :-)
Jinak přemýšlím, co je na tomhle kole tak moc jinak než bylo na tom Rose Cross Pro, jestli to může udělat ten karbonový rám a osazení, nebo je tak moc jiná geometrie, nebo všechno dohromady, protože teď se mi jezdí fakt úplně jinak a užívám si to kolo naprosto zvířecky... nebo jsem do toho gravelu jenom musel "dospět"...