• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ten Mělník je docela hezký město, když vás tam zrovna nikdo nenaboří v autě, jak se nám stalo před lety... jenom teda ten kopeček k zámku jsem jel hned zespodu na nejlehčí převod, not gonna lie :-)

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    RICK: Teď máš vlastně natrénováno na Bohemia Divide, co se jede na konci září. Bude to jen o trochu delší a taky o malinko víc do kopce :)
    RICK
    RICK --- ---
    OCTOPUSS: nene, 4 dny, pak jsem to jen spojil do jednoho ať to mám v kuse pro info
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    RICK: Tvl, těch 500 byla jedna jízda???
    RICK
    RICK --- ---
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Na české straně Orlic slunečno, na polské mgła, którą można przeciąć

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Mate pravdu. Foukalo trosku, ale pak to zase jelo dobre :)

ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: A bylo to fajn. Splnilo očekávání. Cestou tam jsem se táhla šíleným terénem, zpátky mě Seznam mapy táhly nesmyslně po hlavní silnici, která mě stresuje a neumím to, ale naštěstí jsem vcelku rychle objevila, že je vedle krásná cyklocesta. Nechápu.

No, kupodivu jsem silnice zvládla vcelku dobře, ale budu se tomu vyhýbat prostě vždy. Většinu jsem toho ale absolvovala v Polsku a aut šíleně, ale neměla jsem na rozdíl od zdejších silnic pocit, že mě chtěj všichni zabít. :D

Ale co mě sralo je, že jsem furt musela čumět do navigace.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Po sto letech. :-)
    Našla jsem dokonalé spojení zájmů cyklistiky a chůze. Najít si trasu, kterou zcela jasně nezvládnu já ani kolo a pak ho 5 km táhnout šíleným terénem. Ideál. :D
    Myslím, že čas byl reálně.. možná lepší, protože je tam nejspíš započítaná i procházka po městě.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jo jo, podél Labe taky foukalo, ale dneska mě to nějak neštvalo.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Pro ranní čtverečky k Soběslavi. Docela foukalo po dlouhé době.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    JONAS3: jj, je to napuštěné, akorát teď zase opravují mostek k zámku.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: Voda už tam je?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ráno pro pár čtverečků ke Kardašově Řečici a cestou zpátky přes Červenou Lhotu – bez turistů, protože moc ráno :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Gratuluji k neustale se zvetsujici zavislosti :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dobře jsi udělal, po desáté hodině už mi to ukazovalo 29 stupňů...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem prostě musel vyjet, no.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jeste k tomu dodam storku z centra. Malem me pocuchalo auto dratem. Velky nakladak a z korby mu visel kus dratu. Zhruba metr od auta a tak nejak do vysky me hlavy. Nastesti jsem jela v pruhu pro cyklisty vic vpravo a minulo me to. Na krizovatce jsem mu pak gestikulovala, on vylezl a drat odstranil.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Nope :) Projela jsem si diky tomu tu cestu na druhem brehu, kde se bezne nesmi jezdit. Uz jsem tam nejela hrozne dlouho.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: I to převýšení - moc hezký!
    Takže jsi brodila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam