• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Tvl, jak jdou teploty k nule, tak bez kukly s nahubkem nedam ani ranu
    VITI
    VITI --- ---
    BATY: jak je takhle okolo 0, tak ja jezdim/beham s tunelem skoro porad. Jsem sice pomerne otuzilej, ale krk je slaby misto a je to takhle prijemnejsi.
    BATY
    BATY --- ---
    Taky nechápu proč s tím někdo jezdí. Jak kdyby bylo -35...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JOPS: nenos ten nahubek, k čemu to vůbec je dobrý?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Ja si davam nakrcnik pod nos. No a kdyz se mlzi bryle, tak je trosku povystrcim, aby bylo misto na proudici vzduch.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Po měsíci znova v sedle. Rýmička, antibiotika, pak jsem byl ještě docela utahanej, nic se mi nechtělo, ale udělalo mi to radost, že jsem se vykopal.

Ale musím nějak poresit to zamlzovani bryli, to bylo úplně nahovno. Když ten náhubek strčím pod nos, tak je to v pohodě 🤣 zamlzi se to, ale trvá to, ale když ho mám jako na obrázku, tak brejle lestim pořád.
    Četl jsem, že pomáhá plivnout na brýle 🤣 jarova voda a nebo že jsou spreje. Tak asi začnu tím plivanim 🤣
    Co používáte vy?

RICK
    RICK --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jenom na chvilku. Strašnej hnus, nefotil jsem. Ale jak jsem se dostal "do zóny", tak mě to bavilo. Psa to dneska nebavilo ani chvilku.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    My ji krájeli v autě do Plzně a zpět. Ale u nás jinak celý den sluníčko.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Tak co? Krajeli jste dneska? :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ja jeste podzimni, ale asi brzo vytahnu tu zimni :) U nas na jihu Prahy bylo jeste kolem 10 mrholeni a vsechno mokry.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: já už jedu komplet zimní výbavu, akorát rukavice s topením a zimní bunda ještě čekají na svůj čas. Tady v kopcích u nás bylo ráno tepleji asi o pět stupňů než pak dole u Tábora. Tam začalo být nad nulou až někdy po desáté.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ja teda vymrzla takovym zpusobem, ze jsem se musela jit ohrat do vlaku a kousek popojet. Jen letni tretry i se dvema navleky na spicku byl problem, vsechno ostatni v pohode. Asi je cas vyndat zimni tretry a odpoledne se v nich varit.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nevím jak u vás, ale tady dole na jihu to dnes byla docela paráda.

BATY
    BATY --- ---
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    WEWERKA: Diky, jsem in... ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ráno bylo mrazivé, takže prověrka zimního oblečení :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dnesni ctvereckovani u Kolina.
    Naplanovala jsem si po 160 km vlak, ale pak si rikam, ze jeste nemam odznacek 200 km za listopad. Tak jsem vystoupila v Klanovicich a dojela to.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska to bylo parádní. Po pauze je to sice trápení ale takový hezký trápení :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARXIE: Existuje NYX klub.
    Praha, Prague, Czech Republic | NYX - lidi z internetu
    https://www.strava.com/clubs/5461
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam