• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Zatim takhle, ale jeste tam neco pribyde.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: Ještě brzo ne? Rok končí až za 8 dní :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jak u Vás? 🤣😅

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nevim teda jestli jsem neudělal chybu, ale klikl jsem na Rapha Festive 500, tak dá-li počasí... čas na to je :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nakonec se z toho dneska vyloupl docela pěkný den, až na ten vítr...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Moc se mi do toho větru nechtělo, ale nakonec to bylo parádní.

JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska jsem se jel projet. Ať se nohy trochu vzpamatují, po tom, co na to kašlu. 🤣 A nejvíc mě teda bolela prdel🤣

FINSON
    FINSON --- ---
    Poslední dva týdny nezvykle moc práce, do toho ten předvánoční binec, nějak se nedařilo, špatně jsem spal - došlo mi to, až když jsem koukl na Body Battery report, tady se Garmin myslím docela trefil. Ale dokud jsem běžel, tak mi to nedošlo a divil jsem se, proč mi to tak nejde - snažil jsem se o základní natáčení objemu v zóně 2, takže ono by to rychlejší nebylo, ale čekal jsem, že tohle tempo bude pohoda a tepy budou nízko - pohoda to nebyla a tepy nízko taky nebyly. Asi teda začnu tím, že to půjdu dospat :-) Dobrou!

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Jsem to napsala blbe. Ono to neupravi GPS trasu, ale jen upravi vzdalenost a prumerku. Neprojety ctverecky v pauze to nefixne. I kdyz to by se pry melo dat upravit v nejakem dalsim programu.
    V ty jizde z roku 2021 mi to fixlo vzdalenost, ale uz ne GPS trasu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: No, ja to prave delim a neda se nic delat :) ale aspon fix toho omylem zapauznutyho useku je fakt dobrej :) diky!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Ted jsem si to zkusila na jizde z roku 2021, kde jsem mela udelanou pauzu a nefungovalo to :( Tak mozna Wahoo zacalo ukladat pri pauze az v dalsich verzich. Rozhodne tenhle rok mi to na jedne trase zafungovalo.
    U tech hodinek bych to asi rozdelila na dve jizdy a pak spojila. Ale bezne takovy veci nedelam, takze neporadim zadny tool.
    PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: Mne se to prave stane rovnou v ty ceste (bez toho, aniz bych na neco klikala ve Strave), ale druhej havk na dopocitani zapauznuty trasy ocenuju asi jeste vic!
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: OK, to někdy vyzkouším, jak se to bude chovat s Garminem :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Kdybych ted dala opravit vzdalenost, tak mi to zobrazi i cestu vlakem. Ted se ta cesta vlakem nezapocitava. To by mi trosku hyblo prumerkou, kdyz vlak jede 100 km/h ;)
    Kdybys nekdy jel s Wahoo (nevim jak to delaji ostatni) a mel zapauzovanou jizdu (napr. omylem - me se to jedno stalo chybou wahoo, vzniknul tam nejaky soubeh), tak opraveni vzdalenosti zobrazi ty zapauzovane sekce.

Dekuji :D

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ale těch 200 km je bez toho vlaku, ne? Nerozumím tomu "opravit vzdálenost"...

Jinak teda když uř sem píšu, tak ještě dodám, že jsi strašnej nezmar! :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Pouzivam Wahoo a proste dam pauzu. Zadny problem s dopocitanim jsem nikdy nemela.
    Jinak teda Wahoo i v pauze eviduje trasu, ale ma delsi prodlevy mezi body. Kdyz na Strave das opravit vzdalenost, tak to zobrazi i ty zapauzovane sekce.
    PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: Jak resis ty prejezdy vlakem na GPS, aby ti to vyslo takhle? Ja na svych Suunto hodinkach mam obcas problem, ze to ty body dopocita i pres pauznuti a je to “rozbity”, aspon v metru se mi to deje.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dabelska jizda ;) Aspon co se tyce prevyseni. V realu to byl spis courak, protoze s 45 mm plastem vepredu dalkove vylety moc nedavam. Ale zase to bylo okolo Labe a na spouste dalsich gravel vlozkach pohodlny :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ja potkala asi dva cyklisty. Teplota podobna.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    nikoho :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    -2, dneska jsem na kole nepotkal někoho :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam