• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    No jo, aktualizuje se to 🙂
    Takže u mě celkově nakonec takhle:

U kola oproti loňsku propad, ale jak jsem se pořád opakoval, na začátku roku jsem počítal s propadem spíš 90%+, takže tohle považuju za veliký úspěch, za který vděčím tomu víceméně šťastnou náhodou v létě impulzivně pořízenému gravelu:

A k tomu jsem se tedy po mnoha letech od podzimu začal vracet k běhu, loni jsem to chvilku jenom tak bez struktury plácal:

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: 😉

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Tak dneska poslední aktivita, ten strava year in sport se pokaždé přepočítá

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem proste musela vyrazit. Bylo tam moc pekne, ale ke konci mi zacala lezt teplota uz pod nulu.

BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Tak si mě přidej na garminu a můžeme soupeřit ve sbírání odznaků. Taky sem tam nějaký seberu :)
    BATY
    BATY --- ---
    Taky se přidávám s přáním, ať vám to dobře jezdí v roce 2025! Hlavně 0 pádů, což se mi letos s odřenýma ušima povedlo ;)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak je tu konec roku a opět trocha statistiky:

Kolo:
    100 % outdoor
    11 732 km
    163 896 m / nastoupáno
    83 × 100+ km jízd
    140 jízd

Škoda září a října, kdy jsem na kole skoro neseděl, ale to se nedá nic dělat.

Tak ať vám to dobře jezdí (nejen) v novém roce bando! :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Na Statshunters jsem nasla odznacek za projety dny v mesici a je to strasne zvlastni, ze jsem za 6 let (co pouzivam Stravu) nebyla ani jednou na 31.12. venku.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kolo bylo posledních pár dní dost, takže dnes trochu chůze.

JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: hele, jeste musis 31.12. na ukonceni sezony a jeste hned 1.1. na zahajeni sezony a jeste za oba dny dostanes od Garmina odznacek, takze vis co mas delat? Vem kolo, nebo boty a hura ven :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    Update: Ještě jsem to letošní běhání zaokrouhlil na 420 km, ale teď už jdu fakt do konce roku regenerovat 😅

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Rapha Festive 500 – dojeto. Nakonec na to stačilo pět dnů. 24. prosince napadly dva cenťáky sněhu, takže jsem nevyjel a 25. až 29. prosince to díky počasí už vyšlo. Příští rok už na to nekliknu, přeci jen je to o tom, že člověk víc musí než chce :-) Ale na druhou stranu to bylo vlastně pěkný, opět díky počasí, ráno teploty i pod šesti stupni pod nulou, dneska odpoledne mi to zase ukazovalo sedm nad nulou... každý den slunečný a pozor – bez větru.

5 dnů, 506 km, 7 144 m, 23h 39m

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jo, jak jsem psal, že běhání doťuknu někam mezi 350 a 400 km, tak k dnešku mám 404 km, což je výsledkem takové soukromé běžecké Festive 50 🙂, co jsem si dal po okolí rodné vísky, kde jsem byl teď přes svátky a kde jsem si to moc užil - tohle mi v Praze chybí nejvíc, ta krajina a příroda hned za barákem.

Ty Altry budou fajn, začínají se rozšlapávat a s coby silničním modelem to s nimi dnes šlo moc dobře i po zmrzlém lese, ono většina trasy i v tom lese byla po širokých zpevněných a válcovaných cestách...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Počasí je top! :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Ve "skoro barefootech" to jde zatím pořád líp než v těch Altrách, ale z čepice a bundy jsem naprosto unešen.
    A z počasí taky, ani ten sníh mi nechybí 😁

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Další mrazivé ráno, půl cesty s teplotou kolem -5, nejnižší teplota - 7. Jestli někdy budete chtít Rapha Festive 500, tak si to dobře rozmyslete, to fakt neni zadarmo (teda když se to jede venku, což by imho vzhledem k tomu, proč to vzniklo, mělo).

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ani mráz na Fešáky neplatí... :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Mráz a bezvětří, vzduch jako křen 👌
    A to sluníčko při návratu! ❤️🌞

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska paráda, skoro bezvětří, to se nestává často :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam