• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: For fun :-) Já zase přes zimu vypouštím kolo, to už jsem psal :-) V sezóně uvidím, jak mi to půjde a jak mě to bude bavit, na kolo se těším, až bude hezky, ale ten běh je pro mě takový flexibilnější, jestli mi rozumíš... s punčocháčema problém nemám, obecně mi nevadí přiléhavé věci, problém mám fakt jenom s kolem zasraným od bláta, soli, posekané trávy nebo nedej bože něčeho ještě horšího :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: ty voe, trenujes na nejakej zavod? Nebo pouze for fun? Ja beh pres zimu asi vypustim... Mne se nechce behat v puncochacich :D radsi si pockam, az to pujde jenom v kratasech :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Snad si nevylámu zuby :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: pěkně jsi se do toho zakousl. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jako mohl jsem to asi objet na fatbiku, ale to bych sebou určitě minimálně jednou švihl - mimo sníh to na asfaltu i dlažbě klouzalo jak prase.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Moc pekny. Do Rican skvely, ani to moc neklouzalo. Jen vetsinou u zamkovy dlazby ve vedlejsich. Na cestickach pod snehem praskal obcas led, to bylo zabavny. Ovsem cestou z Rican jsem to vzala po asfaltkach, coz bylo na planinach a ten a protivitr byl teda luxusni. Tam kde normalne jezdim 30+, tak dneska proti vetru 15. V jednom miste mi to vmetlo snih z pole do obliceje a posunulo me to o metr doprava.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem si říkal, že sem nebudu cpát každý svůj výklus, ale ten dnešní, do kterého se mi vůbec nechtělo a musel jsem se fakt přinutit, se mi nakonec sám rozjel tak, že prostě musím :-)
    Ten průměr je včetně uklouznutí na zmrazcích, pádu a násleného čištění se, naštěstí coby běžec jsem si nenatloukl zdaleka tak jako na podzim na té koloběžce :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Teď už to tam asi klouže podstatně víc.

FUNTL
    FUNTL --- ---
    Zimní běh na Kosíř. Byl to závod, tak je to bez fota. Odkládám to sem tak motivačně, jako že jsou tu lidi, co běhají závod v tempu 6:24 :)

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Minulý rok na silnici a gravelu bez pádu (klep, klep), na mtb pár menších, nic závažného. Jinak celkově už mám skore 2x špitál a šrouby:).
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Ne-e, my tam byli tři a instruktor a ten nám tvrdil, že na ten šutr pouští až ty pokročilejší. On fakt nebyl problém prokouknout, co (ne)umíme :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: no dyk, to je presne ono co jsem mel ja :) a prej kdo si troufne na ten sutr, tak pulka ho dala, ja eeee :D Ale to jsem jeste byl tele, co se toho kola bal. Ted se ho bojim porad, ale troufam si na veci, ktere bych drive nedal :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Bylo to fakt pro nooby, sjížděli jsme schodky v campu, pak ty dřevěný překážky nad ním a pak jeden trail s technickým výjezdem po skále a s takovým prudkým hupem dolů do koryta, pro mě naprosto super. Kámen nám jenom Honza (? iirc) jenom sám předvedl, nezkoušeli jsme :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    na Kokostezskach jsi byl na kurzu? :) Me too :D jako super to tam bylo. A zkouseli jste prejet ten sutr? Mne to strach nedovolil :D
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Ja spadl jednou. Jet ze sedla a zaroven zkouset ukazovat zmenu smeru je opravdu blbost.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Za tech 6 let co mam silnicku zatim zadny pad na kole s berany. Na MTB par padu bylo. A urcite jezdim pod svoje moznosti, specialne zatackam ve sjezdech neverim.
    FINSON
    FINSON --- ---
    U mě na kole dobrý (klep klep), padal jsem jenom z biku v malé rychlosti kvůli vlastní nepozornosti (před 3 roky na pěšině u rybníka, prudký svah, zapíchl jsem si přední kolo do nějaké měkké hromádky listí, která maskovala díru, v ní se to zarazilo a šel jsem ukázkově OTB. Potom jsem si dal kurz ježdění na Kokostezkách a pak už šel OTB jenom na Jedovnici, když jsem si moc pozdě vybral místo na focení a snažil se na něj z trailu sjet fyzikálním zákonům navzdory :-) Čistá blbost.

No a loni na podzim mi v zatáčce na namrzlém asfaltu ujela z pod nohou koloběžka, následně podle záznamu v Garminu jsem zjistil, že v 50 km/h, to jsem trochu neodhadl předcházející sjezdík. Na to, že jsem se pokládal celkem pomalu a po té silnici jenom doklouzal po boku a po lokti, tak se to hojilo docela dlouho a bylo to dost nepříjemné včetně kyčle, která se nějaký ten týden ozývala... no, ta koloběžka už je z domu (té se jenom odřel grip na řídítkách), a letos spíš budu jezdit trochu pod svoje možnosti :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: Kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti 🤣 v minulém roce jsem hodil luxusní let přes řídítka do sněhu, že by ten parakotoul záviděl i člen jednotky SEAL 😅

Ono jet polní cestou od Řípu dolů, kde bylo cca 5-10cm sněhu a z pole navaty další sníh, takže jsem vůbec nevěděl zda jedu po cestě, po poli a jel jsem chvíli docela dobře. A pak tam byla mírná zatáčka a já jel rovně a tam byl pod navatym sněhem schovanej malilinkatej pangejt oddelujici cestu od pole 😅 kolo jsem do něj zapichl a já letěl 🥳
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Tak minulý rok 0 pádů. Dneska první jízda v novém roce a už jsme políbil asfalt. Už to začíná přicházet k sobě, au ;)
    Naštěstí jenom zápěstí, loket, prdel a kotník, jiank nic...

Tak bez pádu, od teď! ;)
    PULKA
    PULKA --- ---
    Taky preju osazenstvu vsechno nejlepsi do novyho roku :)

Nez vytahnu po dovoleny report z lonska, tak musim v nepritomnosti drahy polovicky pochvalit super vanocni darek - na tri dny mi zaridila pujceni kola na Tenerife v super cyklo obchode u nas “za domem” a vypravy do Anagy staly za to (i kdyz skloubit je s dalsim programem dalo trochu planovani). Kdybyste chtel nekdo v La Lagune pujcit fakt super kola tak doporucuju lacumbre.cc a pripadne jejich vyjizdky, co maji v sekci Community → Rutas favorites.

Mistni ridici jsiu uplne top, 2 m odstup dodrzovali snad uplne vsichni!

FUNTL
    FUNTL --- ---
    Přeju osazenstvu vše nej a hodně času a energie na sportovní aktivity v NR!
    Dnešní novoroční alpský výlet mě naladil na výkony, tak si ho tu odkládám :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam