• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    HELVETE: No tak ale! OMG! Délka, převýšení, čas...
    Klobouček, pane!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Den jak korálek 😁 ale bolí mě všechno

FINSON
    FINSON --- ---
    PROSTE_LO: Tak to je pársekundová špička, ale jinak 4:00 / km už chvilku udržím :-) Hlídal jsem si došlap, těžiště, držel ten seběh pod kontrolou, ale nechal jsem pracovat gravitaci a jak mě to táhlo přes kořeny dolů, tak jsem prostě valil. Musely to teda pobrat chodidla, kotníky a stehna, ale těm jsem věřil.

Půlmaratony jsem před tím běžel čtyři, všechny v Praze, Hervis Prague International Marathon, poslední z nich před 14 lety :-)
    Tenhle byl první v přírodě a kopcích.

JOPS: Tenhle fičák jsi jel na tom tvým biku?
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    FINSON: 3.01 je neuvěřitelně tempo ;) Kolikrát jsi už běžel půlmaraton?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Já se jel jenom mrknout na Ježíše. A dokonce tam psali, že to je největší Ježíš v republice 👍🏻

FINSON
    FINSON --- ---
    PROSTE_LO: Díky, mákl jsem si, not gonna lie :-) Tajně jsem doufal, že se vejdu do dvou hodin - no tak třeba příště :-)
    Nevím, jak běželi borci vepředu s časy 1:30 - 1:50, ale mně šly hodně dobře seběhy. Čím prudší a techničtější, tím líp - kadence přes 200, všechny, co jsme se spolu po rovinách a ve stoupáních pomalu ztěžka navzájem naháněli, jsem tam nechal daleko za sebou, předbíhal jsem po horších a členitějších stopách celé skupinky naráz - koukám, že best pace mám 3:01 /km, tomu jsem v jednom nebo dvou sebězích i ochoten věřit. Sám jsem byl překvapen. Do prudkých kopců mi zafungoval "power hike", tím jsem sice nikoho nepředběhl, ale taky ti, co to přede mnou vybíhali, mi neutekli. Daní tady za ty technické srandy teda bylo to, že mi pak nezbyly síly na zrychlení po rovině :-)
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    FINSON: Wow! Dobrá práce!
    FINSON
    FINSON --- ---
    Krásný počasí, krásná trasa, kapánek náročná, ale krásná.

JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: oh, drzim palce :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Poslední tréninkový výklus před ostrým startem do bahna a kaluží zítra...

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Běh terénem (i přes pole) a jako to jsem si taky mákla ;) Navíc jsem měla déšť v zadech, tak jsem nefotila.. Příště se polepším a vyfotím krajinu ;)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Běh s kočárkem (Uff, jsem zapomněla, jaká je to makačka), fotit jsem zapomněla..

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jelo se hezky, ale teda potkala jsem cestou par debilu.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes konečně pvní letošní kilo. Vůbec nemám formu, takže to bylo hodně opatrné, ale počasí přálo.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vsechny cesty vedou do Rican ke stanku :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Velikonoce v rodném kraji, ten "návrat" není úplně přesný, projel jsem si sice kraj svého dětství, ale z velké části po cestách, na kterých jsem nikdy předtím nebyl - a pěkně mě to vytrestalo. Hlavně jak jsem přejel do sousedního okresu, tak byly kopce najednou prudší, cesty drsnější a bláto lepivější... aspoň ten protivítr fučel pořád stejně.
    Nakonec jsem ještě musel potupně zkrátit trasu, abych byl včas zpátky na oběd a po něm jel ještě vyvětrat dítě... paráda 😎

FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: A zrodil se Říponoš! :)
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: U nás nepršelo ;)

JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska výšlap na Říp. Jako počasí stálo za hovno a 90% času chcalo. A musím říct, že bunda od Tilaku a klobouk od Fjallraven je naprosto luxusní kombinace do tohohle počasí.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam