• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    GRED
    GRED --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Same here

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak konečně se to trochu umoudřilo, tak jsem se musel trochu protáhnout...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Letos poprvé...ale v tomhle počasí, kdy se delší výlet na kole neobejde bez deště to nebyla špatná volba...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Chtěla jsem jet do Hornbachu, ale v Jesenici koukám, že jde velká přeháňka a zrovna směrem na Říčany. Tak uhnu nahoru na Mandavu. Tam na radaru vidím, že jde další přeháňka, tak to vezmu na Mirošovice. No a když jsem tam, tak Hrusice a Ondřejov. Zpátky jsem to vzala z Vyžlovky po kutnohorské. Docela provoz teda. Těším se na malinovku u stánku, ale ty mrchy mají zavřeno. Do toho další přeháňka, tak to objíždím přes Uhříněves. No a teda na plánovaný Hornbach se dneska nějak nedostalo...

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Včera na Valašsku - zase cyklostezka Bevlava ;)

3RIDER
    3RIDER --- ---
    FINSON: Děkuji. Člověk při tom tak nějak nemá pomyšlení na focení. Hlava si sama rozmyslí, který pohyb je zbytečný. Vlastně ani tahle fotka není moje, ale aspoň jsme na ní. 😀
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já dnes takhle:

FINSON
    FINSON --- ---
    3RIDER: Tvl ty dáš za 10 hodin 81 km po Beskydech a dáš sem fotku blbýho patníku? 😄
    Gratuluju! To je unreal.
    3RIDER
    3RIDER --- ---
    Beskydský ultratrail 82km/+3000m
    FINSON
    FINSON --- ---
    Long jsem podle plánu měl mít zítra, ale když už jsem dnes na chalupě u svého oblíbeného lesíka, přesunul jsem ho na dnešek, abych si to tady mohl pořádně užít. Stěhovali jsme nějaký nábytek, takže jsem měl dobrou zásobu pracovních rukavic, ale zapomněl jsem si s sebou vzít Xero krosky, cokoliv na pití a pak jsem na chalupě nechal i jediný gel - tak jsem to šel v silničních Xero jenom tak nalehko a dobrý, hlavně že jsem si nezapomněl hruďák a tílko :-D
    Při návratu z lesa už jsem na poli při "final push" sledoval, jak se nad něj valí mraky a než jsem se pak osprchoval, tak začalo pršet. Prostě to tak mělo být :-)

Na Stravě mi vypršel free trial na ty AI kydy a když mi dnes dala jenom náhled, co by mi k tomuhle běhu psala za peníze, tak s těmi "smarter insights" fakt nemůžu souhlasit 👎

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vlakem do Turnova a pak přes Jičín dolů až do Poděbrad. Celkem 2x jsem zmokla. Tomu nejhoršímu jsem se vyhla, ale viděla jsem ty proudy vody docela blízko. No a pak jsem vjela do jedné takové přehánky a ta mrcha zůstala stát na místě. Takže jsem musela do deště a vyjet z toho ven. Vůbec tohle nemám ráda, hlavně protože nemůžu jet rychle, to bych to měla všude. Další deštík mě chytnul v Sadský. K tomu se vítr měnil podle toho, kde zrovna pršelo.
    Jinak teda dneska jsem objela docela dost státovek a provoz byl brutalní akorát na 16 z Jičína.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA:
    koukám, že dnes zase Garmin pro změnu nějak zblbnul nastoupaé metry - po opravě podle map je to 538m
    Byla to docela rovinka, ale těch 158m mě překvapilo na 70km:-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Původně jsem měl v plánu lovit čtverečky, ale nakonec jsem nechtěl moc jezdit po silnici a tak jsem to vzal podél Jizery a pak směr Milovice.
    Kyseláč a oběd u Tahouna.
    Zpět z Tahouna potom přes Loučeň a Svatojiřský les.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Na obrázky na šířku už ten Garmin vypadá vážně lépe - ale pochopím, kdyby to tu opravdu mělo být Strava only:-)
    Dnes zase po nějaké době na pivo a na pizzu a i pár osobáčků se tam díky příhodnému větru vešlo...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Prosimte davej do prispevku reply komu pises. Trosku mi trvalo nez mi doslo, ze je to na me :) U SH ale privatni zonu zverejnim jen kdyz nekomu dam nasdilet ucet. Jinak to ze screenshotu nepoznas, protoze tam je takova tuna aktivit, ze se to vsechno prekryva.

WEWERKA: Tak muzu potvrdit, ze uz mi to funguje. Jen teda u vyjizdek, kde jsem nedavala sdileni. U tech uz nasdilenych se mi tam asi cachuje porad CO2.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ty už obchází statshunter a taky je tam posíláš, já jen tak mudroval nahlas.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WEWERKA: We are aware of this issue, and our Developers have released an update - this should be fixed now!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Mimo API tam ale nebudu nahravat svoje GPX, protoze by to obeslo privatni zony, ktere mam nastavene ve Strave.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORELLI: zkusim na to mkrnout az bude osklivy pocasi, ale nic neslibuju. Casu je malo, zejmena o prazdninach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam