• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jsem byl s kamarádem vyvenčit lehce kolo (pro mě lehce, on ke konci už bojoval o život 🤣)

No a čekal nás poslední 'kopec". Říkám mu, je to fakt docela prudký (je tam značka 15%), ale ne moc dlouhý kopec, hoď si nejlehčí převod a zkus to.
    Průser tohohle kopce je v tom, že na něj najíždíte téměř z nuly. Tak na to najíždíme kámoš jenom no ty piiiiico, ses posral ne? A po pár slapnuti slezl z kola. Tak já mu říkám, hele, zkusím si, zda to v těch nohách ještě mám a "vypálil" jsem nahoru, 2/3 kopce jsem vyjel na stojáka a zbytek v sedě.
    Předjel jsem v půlce ještě holčinu, co taky tlačila a dojel nahoru, opřel kolo o strom a snažil se to vydychat.
    A tam stála holčina (fakt strašně příjemná a sympatická baba) s vykulenyma očima a říká mi, ty jo ty jsi to vyjel? já taky tlačila a ukazovala na ty dva, co do toho kopce tlaci. A já ohnutej, dýchám jak lokonotiva na uhlí a snažící se chytit dech, jenom ukážu palec nahoru, pokusím se o úsměv a pak se snažím tvářit, že jsem úplně v pohodě 🤣

Vyměníme si se slečnou pár zdvorilostnich frází, popřejeme si šťastnou cestu a mezitím kámoš vyleze nahoru a říká mi, ty vole ty seš fakt hovado, takhle to vyjet 😲

A já mu říkám, ty voe, já jsem prumernej cyklista, když koukám na časy na tomhle kopci na stravě, tak nechápu, jak to dávají v takových časech...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    VITI: Cunkov, hmm, nicht geschmackt :)
    VITI
    VITI --- ---
    FORELLI: ty jo, Stadlec sem mel dnes v planu ... ale nakonec jsem uprednostnil Moninec a dokonce mne vyjimecne nekdo vyfotil :-)
    GRED
    GRED --- ---
    V Rakousku konečně začalo bejt hezky, tak jsem vyrazil na okruh přes Solnou komoru.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska Bechyňsko a Stádlecký most.
    Počasí super, ráno sice kolem 9 stupňů, ale dal jsem to v krátkém. :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pohled na Mostecko a vpravo České středohoří.
    Jezero Most z jihu a vlevo Hrad Hněvín.
    Hrad Hněvín.
    Jezero Most ze severu.
    Bílinská Kyselka. Proti slunci moc jinak fotit nešlo.
    Elektrárna Ledvice.
    Milešovka.

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Prosím, já jsem malé pivo, ale jsem hrozně hrdá, že jsem se za tohle léto vypracovala k 65 km tak, abych neumřela. Jezdím na asi 20 let starém treku Author Stratos, co mu kdysi v nějakém servise zkurvili středové složení, nějak moc to utáhli či co, musím vyměnit celou vidlici. A taky na tom, co mi kdo zrovna půjčí, o pár čísel větší kolo se zaseklým odpružením, maminčin koráb a tak podobně)
    Aplikaci prosím doplním, tady má předvčerejší projížďka s pár lehce blbými nápady od map.cz, ale parádními rybníky a zvlněnou krajinou. Provoz na silnicích velmi mírný, až na jednu hlubokou šotolinu super trasa.

Mapy.com
    https://mapy.com/s/kacasecoda

JAZ
    JAZ --- ---
    PLECH: na kole totiž utíká čas pomaleji :D Pro mě byl během závodu den čas mezi jedním spánkem a druhým spánkem, ať už trval jakkoliv dlouho :)
    PLECH
    PLECH --- ---
    JAZ: Jak to funguje, že day 1 je 30 hodin? Sorry za neznalost.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ALONSY: Nastesti to neni nic, co bych neubrzdila. Ale jako chtela bych znat mozkovy pochody lidi, ktery v SUV musi nutne slapnout na plyn, aby me na posledni chvili predjeli a pak hned dupnout na brzdu, aby mohli odbocit na vedlejsi. Dalsi co se otaci uprostred vesnice a vubec ji nezajimalo, ze musim brzdit a jeste vyjet doprostred silnice, abych do ni nevrazila.
    JAZ: Husty.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WEWERKA: ach jo na ty idioty..
    Mě to tak mrzí, takový hezký koníček to kolo je.. Jenom ho musejí idioti posrat.
    FINSON
    FINSON --- ---
    JAZ: 😮
    JAZ
    JAZ --- ---
    První opravdový ultra závod v životě dokončen, relativně ve zdraví :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vlítl mi protein s křidélky přímo do krku. Nevím co to bylo, ale naštěstí to nemělo žihadlo.
    Počasi super, ale teda provoz a potkala jsem pár idiotů za volantem.

GRED
    GRED --- ---
    WEWERKA: díky, do klubu jsem se přidal před pár měsíci. 7000+ km tento rok je hodně dobrej výkon. Ja mám v plánu ujet 5000km. Pak poletí kolo do kouta a vyměním ho za běžecký boty :)
    GRED
    GRED --- ---
    Víkend pokračoval ještě okruhem přes Českosaské Švýcarsko a v neděli návratem z Děčína domů. Bylo to skvělý, ale bylo toho dost.
    Koho z místních cyklistů_ek si mohu přidat na stravu, abych mohl sledovat vaše výkony přímo tam ?

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Vlasimsko a Forelliho revir jsou trosku vic kopcovatejsi, no :)
    BTW na ty fotce to neni moc videt, ale kdyz se podivas ke me na jizdu na profil, tak je to presne na 60. km, kde je ten nejvetsi stoupak :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Tvl 1909 vertikálních! 😯 👍
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Uzasny pocasi na jezdeni v kopcich. Vlakem z/do Benesova.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam