• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tak nám otevřeli Masarykův okruh pro pěší. Nepřestává mě fascinovat, jakou trať tenkrát pan inženýr Suchý krásně navrhl (údajně za použití pravítka dvoukoruny a pětikoruny :)) a zasadil do lokality Podkomorských lesů.

HELVETE
    HELVETE --- ---
    FINSON: Jsem si asi před měsícem koupil ty samý Altry 😆 ale protože je ošklivo, stále jsem si je nechtěl ušpinit a čekám na první test až bude zase hezky
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Ono to na té fotce nevynikne, navíc jsem se zpátky k chalupě posledního půl kilometru vracel už po silnici, po které tekl proud relativně čisté vody, tak se způlky umyly :-) Mobil na focení v lese jsem si nevzal, sice jsem toho litoval, ale měl jsem o něj strach, je už pochroumaný i tak...
    S hadrama a mytím bot jsem na tom úplně stejně!
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: To vypadají ještě dobře na to jaký je počasí. Já byla taky a bláto jsem měla div ne až za ušima, všechmo co jsem měla na sobě se točí v pračce a boty lázeň ješte čeká 😆
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARNIWUP: Tak dneska už jsem je pokřtil, jak se patří 😄

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Jsem s kamarádkou běžela svůj první orienťák!

A že jsem nepochopila kategorie, místo do P jako příchozí (rozuměj začátečníci), jsem nás zaregistrovala rovnou na mistrovství republiky…

Přijely jsme a neměly svoji buzolu, protože jsme nějak pochopily, že dostaneme od pořadatelů. Místo o malinko víc, než 24 kilometrů, jsme “uběhly” 33 a z 19 stanovišť našly krásných 10 :-) Pak už se smrákalo a navíc jsme potkaly pořadatele, že už nám zbytek sklidili, a tak jsme se bez čelovek vracely tmou po horskejch silnicích plnejch serpentýn…

Dobrý to bylo! Po dvaceti kilometrech jsem pochopila vrstevnice a ke konci mi dokonce došlo, že si tu mapu můžu přeložit a nemusím spolu s buzolou otáčet i A3 papír :-D

(Kamoška chtěla dneska místo druhý půlky radši jabloneckou bižuterii, ale ukecala jsem ji v tom dešti aspoň na 6 stanovišť z 18. Stačilo nám to oběma tak akorát :-))

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: No jo, paní důchodkyně 😁
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Pockej az budes v mym veku ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Já byl ve středu utahanej, když jsem něco podobnýho ujel autem 😵‍💫
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Od Poděbrad lehký protivítr, tma moc brzo a chladící klima ve vlaku. Jinak si není na co stěžovat :) Popovezla jsem se vlakem z Kolína, kam jsem dojela přesně se setměním. Taky nějaký nový čtverečky vyjímečně.

AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARNIWUP: No ony ty boty přišly Zásilkovnou 😅
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    FINSON: takhle bile bych boty pravdepodobne ani nedonesl z obchodu. respekt
    FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes jsem zase pobíhal za Letňany a testoval nové botky, a přiběhl jsem k místu, kam nedávno spadl ten ultralight - zapíchl to přímo do pěšiny, po které plno lidí včetně mě běhá...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    ANGELINE: tomu naprosto rozumím! :-)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    FORELLI: Ano)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    jak říká kamarád Michal Sváček na otázku "proč furt jezdíš na tom kole"... no, abych se mohl dobře najíst :-)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Dneska jsem si pripadala uplne zvrhle v tom pocasi, za odmenu cele! Oproti minule sobote, kdy mi dest udelal oblicejovy peeling) A jeste jsem se nafutrovala dortikem!

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Jé, ten úsek Krnsko - Skalsko znám, ten se mi moc líbí 👍
    Jinak při minulé vyjížďce jsem předjížděl nějakého dědečka na biku, taky mi přišlo, že když mám berany, tak musím být rychlejší - ten drobounký šedivý pán jel 28 km/h, rozhodně mi to nedal lacino 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Původní plán byla se projet kole Jizery, ale bahna byla až moc, tak nakonec silniční ríde.
    Měla to být pohodová vyížďka, ale pak se za mě nalepil týpek na biku a tak jsem si prostě dupnul - neumí jet pomalu, když se za mnou někdo veze - občas mě to dost štve:-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam