• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska trochu roviny do Jindřichova Hradce.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jo, podobný je to s čelovkou při běhu - lepší je umístěná na břiše, za jakýchkoliv podmínek, ale v mlze obzvlášť.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Krásná tma, otravné mrholení a mega hustá mlha od Zbuzan do Holyně. Jsem strašně ráda za to svoje světlo v podvěsu, protože mlhu krásně prosvítí. Čelovka naopak udělá bílou stěnu.

FINSON
    FINSON --- ---

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Venku je zase podzim :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nedělní procházka.

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    zkontrolovat hood

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tenhle víkend bude čistě o chůzi...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    U nás to na kolo moc nebylo, blbě se v tom šlo, natož jelo... navíc východním směrem na Pelhřimov bylo sněhu ještě víc, tak alespoň rychlou procházku.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Unstoppable!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska na gravelu, vepředu podhuštěných 45 mm, takže jak tank. Radši po asfaltu, ten byl všude dobrý. Několik gravel cestiček, tam byl rozbředlý sníh. V Kounicích jsem potkala mrznoucí mrholení až mi zamrzly brýle, takové zpestření :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Fotil jsem teda tam, kde břečka nebyla... trailový Altry docela drží, jsem spoko.

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak ještě dneska... Minulý týden jsem najel 100 km na kole a naběhal 50 km, což je skoro i dost, když jinak dávám 50 km běhu týdně bez kola. Řekl jsem si, že tenhle týden teda radši uberu a teď koukám, že po dnešku mám naběháno 47,5 km - tak ony ty hodinky nakonec panikařily oprávněně, že jsem prý přetažený. Tak se budu muset kousnout a příští týden ubrat ještě víc 😅

Zas ale uznejte, že do té dnešní krásy se vyrazit prostě muselo:

FINSON
    FINSON --- ---
    Jako jo, nebyla taková kosa - na to, že jsme v druhé půlce listopadu. Ale teplo teda taky zrovna není 🙂

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Nebyla taková kosa. Trošku mám zmrzlý nohy od kufrů, ale jinak pohoda. Ani dvoje ponožky to nezachránily. Vyzkoušela jsem i Ekoi jako druhý dlouhý spodní tričko a funguje to skvěle.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní drcení mrazu :-) Celou dobu pod nulou, od -5 do -1 a k tomu jako bonus ledovej severní vítr kolem 14 km/h. No, jsem rád, že jsem doma v teple, co vám budu :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Možná proto, že ty svoje aktivity nedávám veřejně, ale jenom pro followery? Takže nejsem v leaderboardech.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: je divny, ze te nevidim v tabulce, ze bys to nekdy vyjel... ten "Melnik stojka od mostu"
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: aaaa, muj oblibenej treninkovej :D tady trenuji na Rip :D

Mělník stojka od mostu | Strava Ride Segment in Hořín, Central Bohemia
    https://www.strava.com/segments/6364824

a tady jsem si ho dal 9x za sebou :D

9x Rybáře, bohužel na desátý už jsem neměl kapalinu v bidonu... A byl jsem vyschlej a s sebou neměl ani korunu 🤣 | Strava
    https://www.strava.com/activities/11083367134/

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Jo jo, vím kterej kopec myslíš, byl hezkej 🙂 Jel jsem ho na dvojku (nebo jak to napsat, druhý největší pastorek), not gonna lie 😅 Ale netlačil jsem 🤟

Ten kopec s kostkama minule, co zmiňuju, byl "Mělník stojka od mostu" (neumím to na Stravě najít jako samostatný segment, že by subscription feature?) Tam je podle Stravy v jednom místě sklon 27,7% 😁 No a Watty a tepy tam mám ještě taky úplně jiný 😆
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam