• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní dopoledne bylo pracovní, takže jsem vyrazil o chvilku dřív, byla trochu námraza, ale nic dramatickýho, teplota spadla v údolích i k -5, ale nemůžu si pomoct, ráno je to fakt nejlepší, to ticho, klid a vycházející slunce.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: Není škoda to "zabalit" deset dnů před koncem roku? To mi chceš říct, že už jako nehneš? :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    To tak prostě někdy vyjde 😁

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: 4 dny do Vánoc. Tvl to je unreal. Super, že ti to vyšlo!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    VITI: samozřejmě :-)
    VITI
    VITI --- ---
    FORELLI: neni to Blanik?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    U nás bylo dneska nečekaně krásně a to doslova, celý den slunečno, skoro bez větru, odpoledne kolem 4 stupňů, takže nebylo co řešit :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak dnešní pokus o slunce nevyšel...chce to víš, ale to už je zas o dost dál...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FUNTL: no jo Bruntál je jinej...
    FINSON
    FINSON --- ---
    FUNTL: Woooow!
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    Díky tomuto klubu za inspiraci. Včera jsem to tu po delší době procházela a když jsem ráno viděla zas to zoufalý počasí, tak mi došlo, že mu vlastně můžu ujet :) Tak jsem vyrazila vlakem směr Bruntál:) a povedlo se.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska už se ani u nás mlha nerozpustila, jenom nahoře na Stražišti ve výšce kolem 650 metrů a výše bylo slunečno.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak slunce dosaženo

FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: To věřím :-) Před chvílí jsem byl provětrat drona, protože je u nás hrozná deka mlhy, a až kolem 200 metrů se objevilo sluníčko. Je tam, ale je otázkou, jestli se ta mlha rozpustí. Jsme ve výšce 580 + 200.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: to bylo včera zvláštní, třeba u Hořepníka, to je ta první fotka, je to cca 430 m bylo slunečno, ta Lipnice je cca 580.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: no šlo mi spíš o nadmořskou výšku...rád bych dnes viděl slunce:-)
    ale novinky psali že 600m, tak dnes jedu zkusit vyjít za sluncem na Klíč...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: hranice mlhy byly tak kolem 80 m od místa kde jsem vzlétl. Mini 5 létá max do 120.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: jak vysoko jsi musel, aby ses dostal nad tu mlhu?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska teda velká paráda, mlhu já rád, i když to znamenalo, že první polovinu trasy byla teplota pod bodem mrazu, občas to klouzlo, takže opatrně. Lipnice za to dneska stála, ještě kolem 11. hodiny vykukovala pěkně z mlhy, východně bylo vše jak pod pokličkou.

ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Kdyz jsem jel vcera z prace, spadnul prede mnou v prokopaku cyklista, "protoze se kochal". Posbiral jsem ho a kdyz jsme zjistili, ze je ok, a ze mame stejnou cestu, tak jsme jeli spolu. V Braniku pred nama spadnul dalsi cyklista, ktery nezvladnul zatacku a pres obrubnik si sednul do krovi.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam