• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: tady to bylo zákeřný v tom, že ráno, kde neležel sníh tak byl v podstatě led. Chvilku jsem to musel i tlačit, protože mimo led nebylo kudy jet :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Mně to dneska klouzalo i při běhu, na kole bych se zabil hned před barákem a pak po cestě ještě dvanáctkrát. I do zatáček na chodníku jsem zpomaloval do chůze, spadnout znovu na to koleno bouchnutý včera bych teda fakt fakt nechtěl :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nakonec jsem musel dojet do práce pořešit sníh, tak alespoň pár novoročních kilometrů. Místy to teda ráno bylo docela dobrý kluziště.

FINSON
    FINSON --- ---

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    ja (do srpna fakticky indisponovan):

beh:
    631 km
    15 217 m vert
    63h

fakt se tesim na novou sezonu a az si pujdu zitra zaklusat
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak ještě teda taky přidám přesnější čísla:

Kolo:
    Activities 56
    Distance 2,050.5 km
    Elev Gain 15,600 m
    Time 87h 23m

Běh:
    Activities 241
    Distance 2,075.6 km
    Elev Gain 13,005 m
    Time 204h 39m

20. prosince se mi celkové kilometry pro kolo i běh sešly na hodnotě 2025 za každý z těch dvou druhů pohybu 🙂
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Kolo: 8883km, 133,7km nastoupano - z toho tak 1800 mtb, 2000 gravel , 500km virtual, zbytek silnice - celkove 432h
    Běh: 170km, 3890m nastoupano
    Běžky: 302km, 5892m nastoupano
    Lední brusle: 50km
    258 aktivních dní , 538h

Letos bez zranění a nějaký delší nemoci, plán byl dát 10k na kole, ale nakonec sem se věnoval víc mtb a ostatním aktivitám
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ok, statistiky :)

168 jizd celkem, 1 z toho na trenazeru (0,3 % najezdu).
    11534 km najeto
    88901 m nastoupano
    46x 100+ km vyjizdek
    5x 200+ km vyjizdek
    7221 km na silnicce, 4259 km na gravelu, 21 km na kolobezce
    41% jizd bylo v sobotu, dalsi v poradi utery s 15%
    nejvic za jednu vyjizdku nastoupano 2561 m (Pacov, 183 km)
    nejdelsi 242 km (Brdy, Rokycany, Rakovník)
    nejvic ctverecku za jednu vyjizdku 159 (Čtverečkování Kokořínska)
    146 aktivnich dni

Chtela jsem dojet 12k, ale diky posledni viroze se nepovedlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: 1) Bez šance. Byly tam asi 3 metry čistého ledu a přímo na něm jsem to zahamstnul, protože mi před kolo zpoza rohu přiběhl pes navolno - spadl bych na čemkoliv a v jakékoliv rychlosti. S majitelem jsme na sebe štěkali, než jsem se posbíral a odjel, ale měl pravdu v tom, že jsem holt měl dávat bacha, když je náledí, no 🫣
    Jinde jsem problém neměl, resp. když jsem viděl led a nikdo mi přitom neskákal do cesty, tak jsem si s ním snadno poradil i na tomhle kole.

2) Fatboše jsem na podzim úspěšně prodal a už o něm nechci slyšet 😆
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak a protože je ten konec roku, tak trochu obligátních statistik:

Kolo:
    100 % outdoor
    10 091 km
    148 446 m / nastoupáno
    55 × 100+ km
    150 jízd

Letos tak nějak ve znamení vynucených zdravotních přestávek, únorový 14denní moribundus, letní zánět a měsíční stopka, a na závěr roku teď ještě proběhla angína... ale to je víceméně skoro každý rok něco...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: na tohle jsi měl vytáhnout fatboše, to by sis víc užil, bych řekl, led a grevl nebo silnička - to stojí za prd.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak poslední letošní kolo po dlouhé době. Jako co si budeme povídat, sníh dělá svoje, ale fakt mě to docela zničilo těch 13km. Tepovka řvala, nohy řvaly, ruce taky řvaly 🤣😅. No nic no, musíme znova začít no. Kurvaaaa, forma úplně v hajzlu.

Jinak jsem moc nevěděl co na sebe, ale pak jsem si vzpomněl, že jsem u krachujícího bikero.cz kupoval Enduro bundu 3v1 a jako pecka. Merino triko a ta bunda a bylo mi nádherně 👍🏻👍🏻akorát jsem si asi měl vzít nějaké punčocháče pod kalhoty, ale zima mi nebyla,ale ty punčocháče by byl o něco vyšší komfort 😅

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Letos naposledy a končím na 1220km, což je sice víc než byl plán na začátku roku, ale taky méně než jsem mohl kvůli marnému říjnu a listopadu...

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak ty vole, a seru na to.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Bylo pekne. Trosku foukalo, teplota ale vetsinou nad nulou. Trosku se musi davat pozor na mosty, jsou na okrajich pekne namrzly, coz me trosku prekvapilo uz potme u Jesenice nad okruhem. Ale jinak krom par zmrzlych louzi vsechno v pohode. Berounka je na dost mistech pekne zamrzla, na to se pekne kouka :)
    Za Radotinem mi vypadnul sroubek drzici zadni blatnik. Zvuk jako struhadlo dohromady s cinkanim o ram. Protoze vozim sluchatka, tak mi chvili trvalo nez jsem zjistila, ze je neco spatne. Ale podarilo se mi sroubek najit. Na montaz jsem musela vyndat kolo, delala jsem to uz potme a podarilo se mi u toho slapnout do hovna. FML.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak vánoce na Moravě mám za sebou a vyšlo to na cca 8km denně...psice byly nadšené a já si to taky užíval...

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    THAIGRR: Rocni je za 999 korun, family ma snad 50% slevu, misto nemam, ja ted bouchla studentske za 499, neb jsem skoro ve 40 vecny student) Premium ma vsechny ty segmenty a leaderboardy a podobne picicundicky. Urcite to umi ruzne pokrocile analyzy, na ktere uplne nejsem, jen vim, ze to bylo fajn, kdyz jsem mela na vyzkouseni, tak to zkusim na rok a uvidim.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    A taky jeden obrazek

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    mám dotazy na strava premium:
    kolik se teď platí? a family verze (pro kolik za kolik)? máte někdo místo ve family?
    vyplatí se to? respektive co dostanu v premium tak skvělýho, abych to chtěl platit?
    primárně pro běh a hike

případně proč vlastně používat stravu, když to tam stejně jde přes garmin connect?
    (krom toho, že strava je cool a mám tam asi 5 lidí, který mi dávaj lajky)
    FINSON
    FINSON --- ---
    U tchýně je to vždycky náročnější, než si plánuju. Myslím ty výběhy. Asi je plánuju blbě. Ale ta krása za to zase stojí, no.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam