• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Heh tohle fakt pobavilo, jasný, mohl si ty GPX data naklikat, ale i tak...

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/nextfuckinglevel/comments/1raop26/a_man_ran_1105_kilometers_687_miles_over_a_year/
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Mně se to děje, i když nezastavím. No to je fuk, stejně mi to kolo v zimě není souzeno a běhat holt budu muset delší tréninky 😁

200 km v tomhle počasí... 😮
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To se mi děje, když se rozjedu znova a ty rukavice jsou uvnitř zpocený (neopren). Musím si posunout rukavice tak, aby byla malá vzduchová mezera před prsty. Pak párkrát pusou prsty prohřeju dechem a během chvíle (tak do 15 minut) se mi oběh vzpamatuje.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Protože to na tý mapě není vůbec vidět, tak radši napíšu. Bylo to přes Chlumec nad Cidlinou, nahoru na Nový Bydžov a přes Kladruby na Kolín. Odtama vlakem na Klánovice.
    Dočtverečkovala jsem kus Středočeského kraje a zbytek jen tak silnice, aby to vyšlo do počtu.
    Ráno křupající zmrzlý déšt a v podstatě až do Lysý. Pár malých přeháněk, ale s bočním větrem. Celou dobu něco mezi -1 až 1 °C. Oteplilo se až před Kolínem, ale tam se zase přidal protivítr. Hrozný, ale zárověň skvělý :D Bez rozjezdu, chytlo mě koleno, ale kousla jsem se a dala to. Takže mám odznáček za 200 km každý mesíc v roce. Únorový byl poslední.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jo ale dneska to ruce docela zvládly - na rozdíl od kola, při běhu se mi na delší trase pěkně rozproudí krev a po nějaké době doteče až do těch konečků prstů.

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Mně mrznou ruce i při běhání, když s nima mávám a můžu je procvičit, na kole mi v teplotách pár stupňů nad nulou normálně mrtvěly, nedokázal jsem pak ani u baráku mezi palec a ukazovák chytit klíč 😅
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Něco z tohoto týdne, který vzhledem k počasí u nás, moc cyklistice nepřál, ale něco se dalo :-) V pondělí jsem si fakt užil bajka, protože jen co jsem vyjel z města, začalo hustě chumelit, a to mám v zimě fakt rád, jednak to na čerstvém sněhu tolik neklouže a druhak je to prostě paráda. Druhá fotka je z dneška, bylo sice kolem -3, ale už jsem zvyklej, takže vlastně příjemná teplota, ani topení v rukavicích už jsem nezapínal :-)

AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Bouchání do brýlí ani přilby bych nechtěl.
    Běhám, ale nefotím 😌

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: jo, byl to dobrej rachot do helmy :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ten zmrzly destik bouchajici do bryli s protivetrem byla zajimava zkusenost. Nastesti me to jen lizlo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dnešní, vlastně docela příjemná, dopolední stovečka pod Vlašim, kde tedy byla hustá mlha, přijel jsem domů a začalo pršet s ledovou krupicí, takže akorát.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak po mywhooh jsem zkusil i Rouvy a asi si ten měsíc zadarmo užiju:-)

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Tohle mě hodně bavilo, i když zapnout si hodinky na “run” bylo trošku naivní :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ted bude par dni osklivo, tak jsem se byla vyvencit :) Vsude sucho, akorat Klanovicak trosku sneholedu uprostred. Ale drzim se asfaltu, vsude na polnich/lesnich cestach je bahno nebo led.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska teda pěkná námraza odpoledne, o pár kilometrů dál námraza ani mlha nebyla.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Trochu toho sněhu než to sleze. Ještě, že jsem si nechal bajka, na tyhle zimní srandy je to ideál. V lesích je to teda dost o hubu, protože těžaři se stále činí a ty ujeté koleje brutálně kloužou :-)

Jinak leden dost prověřil mojí zimní výbavu a musím opět pochválit ty zimní Lake tretry, kdo to myslíte s ježděním v zimě vážně, to je cesta, kterou jít.

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI, ANGELINE: Děkuji, šlo mi o to, že ten Strava "screenshot" je poskládaný ze tří obrázků 😁 Protože ty moje pindy se tentokrát nevešly na jedinou obrazovku a Strava je uřízla, tak jsem je musel nafotit extra a zakomponovat do toho zbytku 😆
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam