• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Děkuji 🙂 Teď se mě na to ptali jinde 😁

Jsem v pohodě, uklízím kuchyň, chystám si věci na vaření, srkám u toho kafe a dělám si další. Ještě musím vyprat propocené hadry ze včerejška a dvou předchozích tréninků.
    Po fyzické stránce cítím lehce "obouchaná" chodidla zespodu a trochu stehna, přece jen byly na trase kopce, které u baráku moc nenatrénuju, a lýtka, která to celé odpružila a odtahala, ale fakt jenom lehce. Myslím, že za to vděčím své před 3 roky naučené "cupitavé" technice.
    Ani nemám moc hlad, přestože mi včera tabulky tvrdily, že musím sníst skoro 8000 kcal, což se do mě samozřejmě fyzicky nevejde 😁

Jinak tím, že to byla takováhle akce, potkala se tam pestrá směs lidí, kteří byli rádi, že jsou venku, a bylo to hrozně fajn. Sklízel a rozdával jsem komplimenty, párkrát s někým krátce pokecal, než jeden druhému utekl, byl jsem plný endorfinů, vtipkoval a celkově jsem se vůbec neprojevoval jako introvert, jakým normálně jsem 🙂 Na posledních 8 km jsem pak běžel společně s nějakou slečnou, se kterou jsme si navzájem nedokázali utéct, tak jsme taky aspoň pokecali 😆 Trénovala tam prý na B7 a podle toho hekání šla nadoraz, tak jsme se vzájemně dotáhli do cíle...

Nicméně v hlavě to být musí: Byl tam jeden "nehezký" úsek, rovná zemědělská asfaltka v mírném stoupání přes pole, oproti zbytku trasy strašná nuda a člověk viděl ten kilometr rovné čáry před sebou, který bude muset překonat - tak tam jsem byl ve svém živlu 😁 Ponořil jsem se do sebe, nastavil si rytmus kroků, zkontroloval tepy a jel - předběhl jsem na tom úseku tři jiné běžce, které se mi před tím nedařilo dohnat, tady je viditelně brzdila hlava, už jenom podle toho, jak nadávali 😆
    Já byl rád, že jsem venku, mám celý den volno a můžu si šlapat.
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: …na mě je to strašě dlouhý, tohle si u sebe neumím představit zvládnout. Všichni co běžíte něco tak dlouhého jste pro mě borci.
    Jak ti je?
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Wow! Gratuluju! 👏🏻
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mně pršelo jenom mírně na začátku a na konci, mezi tím bylo i sluníčko. Bezvadná akce, děkuji kolegovi HOLAKAC za doporučení, jenom to sranda tempo jsem teda nezvládl...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Cestou tam v lehkem desti. Promaceny uplne vsechno. V tretrach bazenek i pres navleky. Ale po hodine jizdy v tom mokru si clovek zvykne a ani to nevadi.
    Vubec jsem nevedela co si vzit na sebe, protoze cestou tam hlasili dest a kosu a cestou zpet provitr a teplotu. Nakonec zimni dlouhy triko bylo docela zachrana. I zimni laclace a jeste s teplymi navleky pres ne. No bylo to zajimavy. Vlastne az na ty mokry tretry v 6C to bylo vsechno uplne v pohode.
    Cestou zpet jsem to vzala pres Sedlcany, Nalzovice, Stechovice.
    Moc jsem nefotila, tak aspon Slapy z Cholinskeho mostu.

MAEQ
    MAEQ --- ---
    Já ji letos taky už konečně zkusil a jako teda mám co dohánět...

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    tak jsem to teda taky zkusil, tu cyklistiku. neni to spatny!

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Mrknout na Želiv

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Včera do Pacova zase jinudy, přes Týnec, Neveklov, Nesvačily, Bystřici, Mladou Vožici. Moc pěkná cesta. Bohužel na fotky nebyl čas:)

https://nyx.cz/files/000/030/3086582_971fd43f8e0760166612/original.jpg?name=1778324098829.jpg

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tak to jsme se tesne minuli :)
    Tu fotku namesti jsem tu myslim nekde uz zahlidla, mozna od tebe. Je to tam pekny, akorat u kasny byla nejaka particka, tak jsem nefotila.
    Ale je vtipny jak cely to mesto je jedna dlouha silnice.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: v Golčově Jeníkově jsem byl zrovna minulý týden :)
    FINSON
    FINSON --- ---

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    To zaokrouhleni vseho opravdu nebylo planovane :)

Mapa na Strave stoji za houby, tak jeste jednu ze SH.
    Zase tradicne na vlak do Kolina.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    V Šantanu u houbaře jsem byl moc brzo, ta jsem chvátal zpět do MB a jedno zasloužené si dal až v Altánu na Výstavišti...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Navolno ležící kamínek, ale z jedný strany ostrý jako nůž. Takže duše a kus starého pláště jako vycpávka a radši domů.
    Ale naštěstí mám dvě kola, tak jsem si dala ještě silničku.
    Tenhle týden jsem to teda nějak přepískla, už mi zase forma vyskočila mimo graf...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak po prokašlaným týdnu trochu protáhnout nohy. Nebylo to nakonec tak špatné.
    V týdnu jsem chtěl vyrazit pohodovou jízdou směr Wroclaw, ale jak naschvál to počasi má jít hodně dolů, takže nakonec bohužel spíš vlak...i vzhledem k neustálému pokašlávání...

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Na Křemešník. Poctivej Vysočinskej klasikářskej profil :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    A dneska do Budějovic, přes lesy u Lomnice nad Lužnicí a Lišov. Na poměry Vysočiny dneska placka :-)

AETHER
    AETHER --- ---
    Ja se dnes malem upekla. Jeden den mrzne a pak najednou vedro🙈

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska taky na sever, ale nad Světlou nad Sázavou... Tam ty vesnice mají teda názvy! ;-) Poté, co projedete vesnici Vlkaneč, vedle níž leží Kozohlody vás trasa zavede do Kobylí Hlavy a pak následuje Chrtníč. Samozřejmě nesmí chybět průjezd vesničkou Zboží a Kunemil. :-)

Jako chápu že odpověď člověka pocházejícího z Kobylí Hlavy na otázku "Odkud jsi?" vyvolá na tváři tazatele nemalý úsměv. :-)

PS: cedule začátek obce byla ukradená, musel jsem vzít zavděk tou označující konec.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam