• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SSTTAANNAA: Aha, nějak to není poznat, co je změřené a co halucinace stravy.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JONAS3: Sice mám 115kg ale na trenažéru s wattmetrem mám FTP kolem 230W, takže tohle je royhodně nesmysl:-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    JONAS3: to nějak generuje Strava...taky tomu nedávám moc váhu...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jet takové watty na takovém převýšení, tak musíš letět průměr ke 40 ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SSTTAANNAA: Ty watty, jsi si jistý kalibrací waťáku? Aniž bych tě chtěl podceňovat, ale podle toho, co sem dáváš, semi to vůbec nezdá.. . ;)
    Tohle jsou hezké watty tak na závod extraligy masters
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Protáhnout se po ránu...jen silnice v tempu a tak ani nebylo co fotit.
    Dneska docela velké procento idiotů v autech...

ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: jsem se dneska cítila celkem rychlá a ono toto. 😅
    Ale musela jsem to kolo vést asi půl hodiny mezi zástupy věřících, protože jsem jela zrovna na nové poutní místo během oslav jeho... Zpoutnění? 😅
    A taky jsem vedla hned první koleček nahoru a následně i dolů. Kolo stavovalo víc než kůň.😅
    A tu nealko, kvůli kterému jsem jela poslední km v mega dešti. Asi to byl osobáček, 😅 ale už jsem neměla zaplé nic.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Motivace musí být:-)

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nevím, proč není vidět stoupání, to mě štve. 😅

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    THAIGRR: Jeste pokracovani dalsich dnu v Krakonosove, celkem neco pres 40 km v horach

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Na to, že od začátku prázdnin jsem naběhal jen asi 60km a jezdil většinou na kole se ta půlka skoro z gauče docela povedla.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Les Království & Kuks

BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    FINSON: To je fajn že máš soukromý tryskáč 🛩️😉
    FINSON
    FINSON --- ---
    Hodinky mi samozřejmě od začátku tvrdily, že GPS signál mají. V Neratovicích jsem fakt nebyl, dlouho ne.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Že by mě to začínalo bavit? Přemýšlím o lepším kole 😅
    Ale doma... Doma je to těžší. 😅
    Stále nejlevnější kolo z Decathlonu a stále tělo, co kopečky zásadně odmítá.

Ale Krušné hory i Krkonoše jsou fajn a ohledem na ten provoz. Doma prostě... Nevím. Asi se dá, když se naučím kopečky. :)

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Testuju novou behaci vestu!

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To je uplne normalni, takovych sebevrahu potkavam desitky. Ze mam dostatek mista, to je dobry, ale proste ty lidi vubec nemaji odhad, ze zpoza zatacky muze neco velice rychle vyjet.

U toho prejezdu jsem jela cca 30. Prosvistel vic jak dvojnasobek. Odhadem 70-80.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Jó super, ty kamiony. Ani profíkům se nedá věřit v takové věci, jako že se udrží ve svým pruhu.

Já to měl dneska na pohodu, ale stejně mě musel nějakej kokot v placaté černé Hondě (takže z ní viděl úplný hovno) předjíždět přes plnou čáru v zatáčce pod vrcholem stoupání. Jako bylo hezký, že mi nechal dost místa, ale kdyby zpoza toho kopce někdo přijel z protisměru, tak by ho stejně hodil na mě.

Potom v jiném místě jsem měl pod jiným kopcem blikající přejezd, tak jsem ho přeskočil přesně podle předpisů, v 50 km/h 😎 Ale tam bylo vidět na obě strany, že nic nejede a silnice byla taky prázdná. Jo a cinkat ten přejezd vlastně začal, když jsem byl pár desítek metrů za ním 😁

Jinak ten gravel a štěrk - mně je vlastně jedno, na jakým kole to je - když ty šutry bouchají o ráfek, tak se mi dělá nevolno a tmavo před očima.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Na gravelu by to bylo dobry, tomu vadi jen vylozene velky kameny. To me pak rozhazi. Ale kdyz to jen klouze, tak to je v pohode.
    Ja mezi kamiony taky uplne nejela, ale proste jich sem tam par jelo. Ale teda na ty statovce, zvlast na te od Pisku do Nepomuku, tam kamiony jezdi hodne. Idealne jako vlacek nekolika kamionu za sebou, brrr.

Predjizdeni pred prejezdem a plnou parou pres nej. No a ten kamion plny dreva dole, ten vyletel ze zatacky do protismeru a mela jsem docela obavu, aby se neotocil na bok.

JOPS: Mrkni na Litschau, jsi kousek vedle. Je tam pekny hrad. No a pekna cesta je taky pres Perslak do Novy Bystrice na uzkololejku. Pekny je to v lese jak je Jemcina. Z detstvi si pamatuju jeste piskovnu Vlkov a taky jsme se chodili koupat na Metel, tam jsou taky hezky lesy.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam