PAKOBYLKA_: mojí dceři ještě teď v 11 letech vadí nápoje s bublinkama (nesnesitelně ji štípou do jazyka), i lehce pálivé jídlo, škrábavý svetr, dost často jí vadí na pokožce opalovací krém/mléko, nesnáší si na pokožku cokoli mazat. Je pravda, že mi taky dost pleťových krémů vadí, cítím to jako takovou nepříjemnou vrstvu něčeho na mně, dusivou.
LWEEK: tak hospodské situace, kde je hluk a mluví víc lidí, z toho se mi obvykle v hlavě vytváří nesmyslné slovní koláže, kdy se mi začátek věty jednoho člověka spojí s prostředkem věty jiného člověka a koncem věty ještě dalšího člověka :D Výborný, fakt :) Když na mě v hlučné místnosti plné dalších mluvících lidí mluví jeden člověk, tak bych ho nejraději odvlekla někam do ticha, protože ty ostatní neumím odfiltrovat a neslyšet je. Jj, s tím přenosem emocí to mám taky, ano, i u filmů a i těch pro děti. Nedávno jsem viděla něco s nějakými tučňáky... Jo, už jsem to našla, Happy Feet... tam byl nějakej tučňák chycenej do nějakého plastu a já jsem z toho byla úplně vynervovaná, jak se z toho chudák dostane a jak je to strašný a fakt mi šly slzy do očí. Tak to mi zase dcera řekla, že jsem hroznej cíťa, vždyť je to jen animák! No je, no...