• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: No cy kravo, toho cloveka z atmosfery vytrhava, ze se nemuze volne teleportovat na jedno tlacitku, ale musi si to najit v mape :-] Tak tomu urcite i vadil vytah na Mass Effectju! :-] A gunplay u RPG neni jako u Dooma, jasnych 7/10 :-] LOL
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    laser na těžení je nejlepší zbraň do začátku hry...Jakože lepší než samopal....
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: no uvidíme, jestli ty města budou fakt velký, tak by se hodila :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: to trosku overthinkujes ne? minimapa v Bethesda RPG? :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak jsem dal jednu video recenzi a co mě bude štvát je absence mini mapy. Ale to se srovná modem a snad rychle. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Tak bohuzel vidim, ze za inventar a obecne UI zustalo vse pri starem. Na svem velkem monitoru budu mit v invenatri pod sebou celych 9 itemu. Opravdu kretenske. Ditto prochazeni menu, ktere je stejne debilni jako ve Skyrimu viz nize. Zajimalo by me, zda jeste nekdy Bethesda vytvori hru, kde by ovladani bralo hrace preferujici klavesnici a mys jako rovnocenne ostatnim a ne jen jako podradny hmyz, ktery ma drzet hubu, krok a byt rad, ze to vubec nejak ovladat muze :-/

"Naprostou absurditou je rotace různých menu. Ta se ovládají pokaždé jinými klávesami. V menu stavby základny to je Q a E, v menu stavby lodě Z a C, lodní systémy měníte pravou a levou šipkou, další menu zase A a D. Bethesdo, když už musíš dělat UI zbytečně komplikované, aspoň buď v ovládání konzistentní."
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno....tu idnes sem precetl. tiscali games jen verdikt a dva komenty pod tim. nerikam nic.pockam na vas :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Starfield – recenze vesmírného opus magnum | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/recenze/starfield-recenze-vesmirneho-opus-magnum-563811
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Já ty recenze číst ani nebudu, udělám si obrázek sám.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve idnes
    RECENZE: Starfield je strhující sci-fi zážitek svázaný technickými limity - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/recenze/starfield-recenze-review.A230831_082531_bw-pc-recenze_oz
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: Nevis kdo? Ze streameru to dostal jen jeden, ostatni se to dozvedeli ted, par minut pred sestou kdy celej den mysleli ze zacnou. Taky krasnej podel.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BOBESH: Ano. Prý to z Čech dostali do předu jen 2 internetový portály. Tak jsem zvědavej.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw neni za 20 minut konec embarga na recenze?
    JANOS
    JANOS --- ---
    Nez ja dohraju BG3 tak bude Starfield ve sleve za 9.99 na Playstation 6 :) Proc kupovat Early Access...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: IMHO to jsou kartony, mozna plechy, zatavene v plastu. Neco jako byly tvrde desky na sesity. Znate z kazde katedry s tridni knihou (takze takovy Cimmerman wrap)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KARLOSK: voe! toe sofistikovanej material! :)))
    copy/paste z xbox webu!
    Bold designs | Solid panels | Engineered fabric | Precision fit | Velcro enclosure
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BOBESH: a je to alespoň plastový, nebo je to překližka? :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KARLOSK: a tos posral! :D starfield karton prej! :)))) imho toe to nejmensi a mozna nejlevnejsi, co si k ty hre obstarat jako merch a imho toe nahodou styl, kdyz hrajes hru a platformu na ktery to hrajes mas ve stejnejch barvach etc. ;))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: extra hype je dle mě kupovat si sběratelské edice, obalovat xbox do nějakýho starfield kartonu :)
    Já si to jen užívám, protože už moc nehraju, dám max dva, tři tituly za rok. A když už, tak už :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: jak vypada extra hype, kdyz ne vstavat v pul druhy kvuli hre? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam