• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CROME
    CROME --- ---
    No podle recenzi to zatim na nejakej zasadni gamechanger nevypada, skoda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přiznám se, že jsem drobet rozladěnej, že člověk nasype zásobník ze samopalu do hlavy piráta a ten pořád žije.
    Tohle je prostě divný i když asi bych neměl být překvapenej, bethesda no.
    CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Takze to neni dalsi Elite?
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KARLOSK: No, tak to je teda dost bída, abych pravdu řekl :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KARLOSK: s tou lodi me to prekvapilo i v ty recenzi teda :/
    "Představte si, že byste dostali ve Skyrimu koně, ale nemohli s ním pořádně nikam jezdit. Fungoval by jen jako řehtající prostředek na fast travel."
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak po necelých čtyřech hodinách mě to přijde moc fajn :) Průzkum mě baví, jen chci lítat více s lodí, sám si přistávat a odlétat, létat v rámci systému.
    Co se HW týče.
    Jedu na I7 10700K, RTX 3080, 32GB RAM.
    Rozlišení 2K
    Nastavení na menší Ultra
    Všude cca 55FPS, na New Atlantis 40-50FPS.
    Za mě spokojenost, jdu se do toho dál vrhnout.

Obtížnost na normál a než se do toho dostanu tak lékárničky mizí fakt hodně. Jsou ale všude.
    Jen musím zjistit kde zapnout to rychlý menu pro zbraně. :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Cohh jede starfield :)

CohhCarnage Plays Starfield (Sponsored By Bethesda) - Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=loLhrl1JOZY
    L4MA
    L4MA --- ---
    Starfield PC: best settings, FSR 2, benchmarks | Digital Trends
    https://www.digitaltrends.com/computing/starfield-pc-performance-best-settings-fsr-2/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: No cy kravo, toho cloveka z atmosfery vytrhava, ze se nemuze volne teleportovat na jedno tlacitku, ale musi si to najit v mape :-] Tak tomu urcite i vadil vytah na Mass Effectju! :-] A gunplay u RPG neni jako u Dooma, jasnych 7/10 :-] LOL
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    laser na těžení je nejlepší zbraň do začátku hry...Jakože lepší než samopal....
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: no uvidíme, jestli ty města budou fakt velký, tak by se hodila :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: to trosku overthinkujes ne? minimapa v Bethesda RPG? :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak jsem dal jednu video recenzi a co mě bude štvát je absence mini mapy. Ale to se srovná modem a snad rychle. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Tak bohuzel vidim, ze za inventar a obecne UI zustalo vse pri starem. Na svem velkem monitoru budu mit v invenatri pod sebou celych 9 itemu. Opravdu kretenske. Ditto prochazeni menu, ktere je stejne debilni jako ve Skyrimu viz nize. Zajimalo by me, zda jeste nekdy Bethesda vytvori hru, kde by ovladani bralo hrace preferujici klavesnici a mys jako rovnocenne ostatnim a ne jen jako podradny hmyz, ktery ma drzet hubu, krok a byt rad, ze to vubec nejak ovladat muze :-/

"Naprostou absurditou je rotace různých menu. Ta se ovládají pokaždé jinými klávesami. V menu stavby základny to je Q a E, v menu stavby lodě Z a C, lodní systémy měníte pravou a levou šipkou, další menu zase A a D. Bethesdo, když už musíš dělat UI zbytečně komplikované, aspoň buď v ovládání konzistentní."
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno....tu idnes sem precetl. tiscali games jen verdikt a dva komenty pod tim. nerikam nic.pockam na vas :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Starfield – recenze vesmírného opus magnum | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/recenze/starfield-recenze-vesmirneho-opus-magnum-563811
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Já ty recenze číst ani nebudu, udělám si obrázek sám.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve idnes
    RECENZE: Starfield je strhující sci-fi zážitek svázaný technickými limity - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/recenze/starfield-recenze-review.A230831_082531_bw-pc-recenze_oz
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: Nevis kdo? Ze streameru to dostal jen jeden, ostatni se to dozvedeli ted, par minut pred sestou kdy celej den mysleli ze zacnou. Taky krasnej podel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam