• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: jj, level je neomezenej. a jj, tlacej te proste do toho dobyvani surovin, scrapovani neexistuje. prvni dve hodiny jsem si predstavoval, co z tohodle krasnyho itemu tak asi padne za prvky, ale junk je proste junk, zda se. :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    BEARDY: Tyjo fakt bych na Mesici, Marsu nebo snad na jeste nehostinejsich mistech necekal party party a duhove jednorozce. Naopak prazdnotu.

Shit, nejradeji bych se do toho ponoril hned
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A doufám, že nekonečný vesmír má nekonečný level, obzvlášť když obsahuje NG+. Protože jsem to nevydržel a začal cpat skilly do nosnosti :-)

Chvíli jsem doufal, té si Starfield vezme to nejlepší z obou skill systému. Že za XP se budou odblokovat skill a ty pak levrlovat těmi challenges, ale bohužel. Všechno je jen za Skill pointy.

Ale , už jsem i potkal časopis, co mi zvednul nějaký combat skill o pár procent.

BTW nepříjemně mně překvapilo, že nejdou stripovat mody ze zbraní. Jsem hoardoval, že si to pak "zadarmo" nakombinujte do super gunu bez nutnosti skillu a ono prd.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BEARDY: Slovy klasika: "In the vast nothingness of space no one can hear you scream." a je to tak správně!
    L4MA
    L4MA --- ---
    BEARDY: "Nikde nikdo, všechno je velký jako kráva" hezky shrnuty dva zakladni aspekty explorace v intrplanetarnim meritku. :D
    zvykal bych si... :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Tak jsem tomu dal nějakou další šanci, pohrabal jsem se v nastavení, takže se to místy ( hlavně interiéry ) dobře hýbe.

Ten komplex na planetě Kreet mě bavil, slušná atmosféra, hlavně to hrát pomale a nikam nespěchat.

Teď jsem teda přiletěl na Mars a dost takových suchý. Nikde nikdo, všechno je velký jako kráva, ale tak snad to nebude příliš časté.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Já jsem spokojenej :D

L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: nova verze s 24 radkama, spolu s timhle uz je to hodne rozumny...

IconSortingTags - Starfield Edition at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/312
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: zatim to muzes rozbit timhle. :)

Low Gravity (Endless Jetpack) at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/356?tab=description
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Ne. A rozbiješ skill tree.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: nějakej mod na víc fuelu v jetpacku by tomu cestování venku určitě pomohl
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Jak píše Julian. Lítat můžeš do aleluja, ve vesmíru. Nad povrchem planet ala letadlo ale ne. Tam běháš všude jak Terry Fox. Planetu za mesíční rover z Apolla 14 - 17. Ve Falloutu to ještě dávalo smysl, ale tady?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Za mě super. Mám v tom 30 hodin a doufám v desetkrát tolik

JULIAN
    JULIAN --- ---
    OMNISLASH: k cemu jsou outposty netusim, ale litat muzes ve vesmiru, je tam ship to ship combat.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SEKI1: V cem je pointa staveni, piplani a obecne "tuzingovani" lodi, kdyz se v ni nad tou planetou nemuzu proletet? Nebo jak tohle vlastne funguje, co to staveni a vylepsovani lodi realne ovlivnuje?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ja se zatím náramně bavím. Jako nevím jak jste to hráli ale skyrim bych bez fast travelu asi nedal. Tady se dá zvyknout ale co jsem koukal tak na xboxu ty loady jsou mnohem delší. Skoda ale toho. Rad bych se proletěl atd. Ale limity enginu to proste nedají.Btw kdyby jste měli dobre tipy na vychytávky ve hře a nejsou to spoilery tak pište. Třeba jsem až teď přišel na to ze jde v inventáři nastavit u skafandru a helmy aby se schovávaly podle atmosféry :) takze pořad nelezu jak blbec v helmě. No a stavení lodě a základny jsem teprve jen z lehká kouknul. A btw vtip je tam taky. Není to vzdy tak vážné :) Ja jsem fakt spoko.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    L4MA: ve starších hrách jsem si toho nevšiml, tady hned jak jsem vylezl ven na začátku k lodi
    L4MA
    L4MA --- ---
    HONCKA: feature. tradicne nevidis sam sebe kdyz se podivas dolu a mam dojem ze fe 1st person, vubec neexistujes jako objekt. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    shrnuto prakticky vse spatny i dobry, nejen co se tyce technicky stranky.

Starfield: The Digital Foundry Tech Review
    https://www.youtube.com/watch?v=aS_LWwRBzX0
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: :)

Simple Compact Inventory at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/185
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam