• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: že jsem to zatím nehrál si nemusíš domejšlet, to jsem tu doslova psal.

Fakt si nebudu kupovat starfield, když bude v game passu :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Ja si myslim, ze Redsnake Starfield jeste vubec nehral a jenom dojmologuje na zaklade par videii.

REDSNAKE: Tezebni laser zdaleka neni nejsilnejsi, ma strasne kratkej dosah. Jeho jedina vyhoda je, ze nepotrebuje munici.

KID_MCHUTT: No, ja vim ze mas nejspis na mysli vytvareni modu, ale ono se to snadno precist i ve smyslu pouzivani modu. Proto se citi byt potrefenou husou :-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    No ošklivej šok když člověk přešel zF4 je neexistujici scrapping:) a toho lootu všude :))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: F4 jsem vypl po par hodinach. Ale ne, to jsem nemodoval. Videl jsem stream kde byl hrac na vyssich lvlech a porad byl tezebni laser silnejsi nez vetsina zbrani.
    L4MA
    L4MA --- ---
    hosi hosi. :)
    TRAGED: tyhle mody jsou vzdycky postaveny na tom, ze NPC chcipaj rychle a hrac taky chcipa rychle, bez nadszaky z toho delaj FPS, a vetisna souvisejicih perku a statu je pak zanedbatelna.

na tom hrat singl s IDDQD a IDKFA nevidim nic spatnyho, koneckoncu ta hra to umoznuje. osobne jsem si to na druhej pruchod F4 taky taky dal. chce to pak samozrejem si tu hru vybalancovat dal sam, (mensi nosnost, upravit healovani, upravit dropy naboju. atd., atd....).
    zadavat IDDQD a IDKFA pred tim, nez jsem hru vubec poprve spustil, je samozrejme napovazenou, ale kdo chce kam, pomozme mu tam. :D

muj dojem je, ze Redsnake videl nejaky video kde se strili "pipe weapons" na prvnim levelu a "mining beam je silnejsi nez zbrane" a je z toho nesvuj. rozhodne bych pockal jakou dynamiku to bude mit treba levlu 50. btw REDSNAKE: v F4 si to taky potreboval od prvni minuty na prvni pruchod?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KID_MCHUTT: I když to jsou mody které opravují bugy, řeší nedodelky /prehlednuti developeru nebo jsou jen qol improvement?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JULIAN: Taky mě to tak přijde, akorát bych čekal u obra Bethesdy trošku víc než u mini 26člennýho HelloGames studia, teoreticky to Starfield pozlátko by šlo do NMS přidělat, volný pohyb vesmírem z NMS do Starfieldu těžko
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: upřímně si myslím, že by ses měl naučit číst s pochopením a nedělat ze sebe idiota.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Upřímně si myslím, že člověk, co označuje jiné lidi na základě modování za idioty, je sám idiot.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Já někde psal že je to problém? Jen píšu že je to cheat a vyargumentovsl proč tomu tak je.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Upřímně si myslím, že člověk, co hru omoduje bez toho, aby ji prošel a dohrál, je idiot.
    L4MA
    L4MA --- ---
    oba mate pravdu! jak uz to tak s modama menicima zakladni mechniky bejva... :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW NPC na podobném LVL žádné houbičky nejsou. Headshot spolehlivě funguje jako oneshot.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: já to nepoužíval a ten stream jsem viděl chvilku, tak nedokážu posoudit jestli to balanc rozbíjí nebo ne.

Nicméně pokud se ti to nelíbí, tak to nepoužívej, v čem je problém?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Takže to jsou pořád houbicky. V čem je tedy problém? Že LVL 3 hráč musí do o 20 lvl vyššího NPC vyprázdnit 3 zásobníky, protože ještě nemá skilly zvyšující DMG a zmodované zbraně? Protože až je mít bude, tak bude mít DMG 3x až 4c větší než má začátku a už to rozhodně oneshotovani bude. Rozbíjí to úplně balance.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: co jsem viděl, tak se rozhodně žádné oneshotování nekoná.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Tak určitě, oneshotovani NPC bude vždy vypadat dynamičtější, Arnold a Sylvestr by mohli vyprávět. ale pak to už není RPG ale Rambomando in space.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Jestli je to cheat nebo ne nedokážu posoudit, ale co jsem to viděl hrát s modem a na hardcore tak to vypadalo imho daleko dynamčtěji a lépe, celá ta akce.

Ale každý svého štěstí strůjcem no a vzhledem k tomu, že je to single player zážitek asi každýho věc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Tak doufám, že je to vyvážené a PC s kevely taky nedostává HP navíc. Jinak to nejsou Less spongx enemies, ale jen sprostej cheat :->
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: prave to studuju, je jich vic, jen nejaky jdou k jadru.

"Everytime NPCs gain a higher level, they gain a HP bonus of 20. Thats what makes them spongy. You can double or tripple the damage output, but in the end. The higher you get, the worse it gets again. Low level enemies die instantly, while high level enemies are still spongy.
    This mod fixes that."

Less Spongy Enemies at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/344

Intensefield at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/349?tab=description
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Videl jsem stream s modem kterej nastavoval hpcka nepratelum ze pak nebyli takovy brutal bulletsponge. Ten fight pak vypadal velmi dynamicku a zabavne. Urcite vyzkousim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam