• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: já to nepoužíval a ten stream jsem viděl chvilku, tak nedokážu posoudit jestli to balanc rozbíjí nebo ne.

Nicméně pokud se ti to nelíbí, tak to nepoužívej, v čem je problém?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Takže to jsou pořád houbicky. V čem je tedy problém? Že LVL 3 hráč musí do o 20 lvl vyššího NPC vyprázdnit 3 zásobníky, protože ještě nemá skilly zvyšující DMG a zmodované zbraně? Protože až je mít bude, tak bude mít DMG 3x až 4c větší než má začátku a už to rozhodně oneshotovani bude. Rozbíjí to úplně balance.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: co jsem viděl, tak se rozhodně žádné oneshotování nekoná.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Tak určitě, oneshotovani NPC bude vždy vypadat dynamičtější, Arnold a Sylvestr by mohli vyprávět. ale pak to už není RPG ale Rambomando in space.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Jestli je to cheat nebo ne nedokážu posoudit, ale co jsem to viděl hrát s modem a na hardcore tak to vypadalo imho daleko dynamčtěji a lépe, celá ta akce.

Ale každý svého štěstí strůjcem no a vzhledem k tomu, že je to single player zážitek asi každýho věc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Tak doufám, že je to vyvážené a PC s kevely taky nedostává HP navíc. Jinak to nejsou Less spongx enemies, ale jen sprostej cheat :->
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: prave to studuju, je jich vic, jen nejaky jdou k jadru.

"Everytime NPCs gain a higher level, they gain a HP bonus of 20. Thats what makes them spongy. You can double or tripple the damage output, but in the end. The higher you get, the worse it gets again. Low level enemies die instantly, while high level enemies are still spongy.
    This mod fixes that."

Less Spongy Enemies at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/344

Intensefield at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/349?tab=description
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Videl jsem stream s modem kterej nastavoval hpcka nepratelum ze pak nebyli takovy brutal bulletsponge. Ten fight pak vypadal velmi dynamicku a zabavne. Urcite vyzkousim.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONCKA: ono je to tak trochu NMS? s trochou story contentu navic
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: akorát ten flight model je takovej nijakej něco jako v NMS
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KID_MCHUTT: dík.
    L4MA: Ano, klávesnice a myš. :) absolutně to dávám v pohodě... než jsem přišel na klávesy F a R byl jsem marnej.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: bedna by se nemela resetnout. i celly jako takovy vypadaj, ze drzej, tady to testovali... [L4MA @ Starfield - The Sandwich Universe]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: Takovou zbraň nemám a ještě mi nic podobného nepadlo, když nebudu počítat brokárnu :( všecko zabíjím dlouho...
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: ale, ale. "i am sworn to carry your burdens" :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmmm, tak jsem si naklikal "nutne minimum" a je z toho LVL 121

Character Build Planner & Calculator | Starfield | Nukes & Dragons
    https://nukesdragons.com/starfield/character?v=1&n=&b=b7&t=060108&s=c04s44s22t34t11p21p33s34sb3se1s84s73sd4t24t41t74tc4td4sc4p74o34o04oc4oe4c24c94cc4cg4ca4c34cb4pa4pb4pf4pd4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jsem nakonec dal dohromady, jak to ted mam:

Character Build Planner & Calculator | Starfield | Nukes & Dragons
    https://nukesdragons.com/starfield/character?v=1&n=&b=b7&t=060108&s=c01s42s22t32t11p21p32
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: No, takove behaji i po Alfa Centauri. Obzlast 30-40 lvl brebery v nejmenovanem labu mi docale na tom 9 LVL dali zabrat. Ale kdyz jde do tuheho, tak memu REGULATORu se 100 DMG malo co odola :-) Jo, uz me zaskocil i LVL25 Eclipse Mercenary, co me dokazal oneshotnout. Ale nakonec taky sel.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: takové drobné varování - ten její quest zavede postavu na planetu s potvorami 20+ - a některé jsou extra tuhé (což bude tím, že nemám pořádnou pušku, protože jak obvykle mě fuckuje RNG, ale stejně)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Kdyz se mne zeptala, jestli si sem jist zahajenim questu, ze pak uz nebude cesty zpet, tak jsem ji odmitl, ze si jeste neco zaridim. To bylo tak pred 7 - 8 levely, tak si rikam, ze je uz mozna cas do Constelation vyrazit a na chvili zas vratit hru na koleje :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: nevím, běhám zatím se Sárou, dokud nedodělám komplet kompanion quest, pak ji vyměním za kovboje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam