• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAWERICK: Možná jo, možná ne, no
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to jsou ale nejspíš věci které budou nějak závislé na Creationu. Protože F4 měl/má přesně tohle taky přeci...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAWERICK: inventář mi nevadí, ale stavění základny a lodi, nepopsané a nezměnitelné zkratky, to, že občas se něco stejného dělá v jiném menu jinak a tak, to je peklíčko. A vrchol je photo mode v lodi se zapnutým senzorem na stejném tlačítku jako heal, to jsem řval vzteky, protože hra říká "heal" ale spustí photo mode.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: (a nepovedlo teda taky, sakra. Asi bych měl dělat jenom jednu věc naráz, ne tři)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KID_MCHUTT: Jako to ovládání a inventář je pořád stejný peklo:)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAWERICK: jj, zjevně jo, já jsem za to jenom rád :) teď ještě aby jim MS dodal někoho na UX, protože to se nepomohlo :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KID_MCHUTT: Jo je pravda že SF je překvapivě funkční. Zda se ze MS quality control Bethesde dost pomohl :)

CP2077 je imho úplně novej level... :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BEARDY: já ani to ne a to vidím normálně bugy všude... :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KID_MCHUTT: Já našel houževnatě běžet ženskou do zdi, pak weapon rack dal zbraně na placato, místo na výšku. Ale samé takové blbosti jen. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAWERICK: ano, dokud je hra podporovaná developerem a reálně existuje šance, že tu chybu/nedodělek opraví autoři. Když si vezmeš, jak komplexní to je kus SW, je dost vysoká šance, že i blbá změna textur za ty s vyšším rozlišením, může sáhnout někam, kde autor musel udělat nějaký kompromis a ty o tom nevíš.

Navíc teda Starfield je překvapivě téměř bez bugů - zatím jsem narazil na svlečené strážné na Marsu a jeden blbý kolizní model, kde po výbuchu lítaly dvě zaklíněné bedny a odrážely se od sebe. Jo a po dvanácti hodinách nepřetržité hry, mi to spadlo. Jednou. Když to porovnám s CP2077 po release, je to nebe a prdel a v dnešní době ta hra je v překvapivě extrémně dobrém stavu - při té laťce kvality, kterou nastavily ostatní hry.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Tak to urcite ne, protze v poslednich 3 Falloutech mam nahrane stovky hodin a nelituju jedine z nich a jedine mody co jsem kdy pouzil byli jen graficke, kdy jsem mel mnohem vykonejsi GPU, nez pro ktere byli hry puvodne napsany.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TRAGED: No dal bych tomu chvíli... Nexus to vyřeší:))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: tak to se asi úplně neshodnem, že si bethesda zaslouží jakýkoliv prachy navíc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAWERICK: ano viz na konci TRAGED :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TRAGED: No chvíli celkem hodně. Teď už žádný... :) ale to zvykani si na nový gameloop je trochu těžké:) scrapovani lootu byla imho trochu větší zábava než mining...
    A u zbraní mě to vyloženě sere:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: Ja ho taky hraju z Game Passu, jen jsem si prikoupil Premium upgrade s 1. DLC a 5 denim headstartem.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: že jsem to zatím nehrál si nemusíš domejšlet, to jsem tu doslova psal.

Fakt si nebudu kupovat starfield, když bude v game passu :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAWERICK: Tak kolik uz mas u sebe vetraku a kotoucu pasky? viz: TRAGED ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Ja si myslim, ze Redsnake Starfield jeste vubec nehral a jenom dojmologuje na zaklade par videii.

REDSNAKE: Tezebni laser zdaleka neni nejsilnejsi, ma strasne kratkej dosah. Jeho jedina vyhoda je, ze nepotrebuje munici.

KID_MCHUTT: No, ja vim ze mas nejspis na mysli vytvareni modu, ale ono se to snadno precist i ve smyslu pouzivani modu. Proto se citi byt potrefenou husou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam