• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TRAGED: Už mě to došlo.
    Já si to nechávám to jídlo jen pro poslední možnost k malému uzdravení když dojdou med-packy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Sandwiches jsou narážka má Devs gameplay video. Odtud i název auditka :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Mě strašně chybí volba "Sežer to rovnou ze stolu/ledničky", lézt do inventáře a žrát to přes New items je hrozná pruda.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TRAGED: On si někdo to žrádlo schovává? Já ho vždy sežeru. :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Todd se toho nebojí :-]

Todd Howard asked on-air why Bethesda didn't optimise Starfield for PC: 'We did [...] you may need to upgrade your PC' | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/todd-howard-asked-on-air-why-bethesda-didnt-optimise-starfield-for-pc-we-did-you-may-need-to-upgrade-your-pc/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KARLOSK: Občas se zadaří
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    To PR muselo stát jak celej vývoj zase...

Enormous thank you to the legendary Greg Hildebrandt for creating this out-of-this-world piece to celebrate #Starfield's launch.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    CROME: Jenže ten nemusel držet všechny mrtvoly a sendwitche.
    CROME
    CROME --- ---
    Jako dobry, ale co me fakt mrzi, ze neimlementovali seamless prechod z orbitu na planetu, dyk to zvladal uz starickej Frontier…
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: F5 je tvůj kámoš!. Jen jsem ještě nevymyslel, kam ji namapovat na controleru. Protože tam už to úplně quick save není.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    As of this morning, #Starfield has already surpassed 6 million players, making it the biggest Bethesda game launch of all time.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KID_MCHUTT: Mě se zase uložila hra zrovna v momentě explodující lodě nebo mi to jedno spadlo přesně když jsem dokončil hodinový survey planety :D

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: tak tohle mě moc nesere - říkám si, že za to může posádka - v noci mi oholili můj VV (Vinohradský vous) a implantovali vlasy :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: tak uz je to tady... podle me bys mel zvazit nejaky vymitani, nebo nevim co by ti pomohlo. ale universim te ocividne nema rado. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Hm, tak super bug, hra zapomněla, jak vypadala moje postava, takže vypadá náhodně. Jako cromagnonec.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kdyby jste je nahodou nepoznali...

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: Nepoužívám žádný mod, hraju na Xboxu :) a nepoužíval bych ho stejně, dokud to nedohraju poprvé :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: Naštěstí to ukládá tak často, že to je jedno, ale celkem jsem se lekl :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: nepouzivas nahodou ten framegen mod?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Tak jsem to zakřikl s těmi chybami. Mám save, který zmrzne pokaždé, když chci změnit lokaci.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam